Flash1912 написа:Ау, как обичам да ми говорят наизуууст. Ние сме Ботев Пловдив. Всичко ще ви стане ясно съвсем скоро. Много по-удобно е за нас, че в момента всички си мислите "теее жълтити си правят нещо ама нищо няма да излезе". Само, че тоя път не сте познали. Много скоро ще ви болят главите поне една седмица, защото мечтата ви ще бъде разбита на пух и прах, "жълтити" отново ще ви тровят ежедневието. Радвайте се докато можете. Защото от там, откъдето се връщаме, ще ви се наложи на всички да ходите. И който е минал първи през чистилището, ще се смее последен.
Може да сме без отбор, но не сме без идея и без гащи като вас.
А това за Спартак и Брестник го приемам с насмешка, само дете вярва в такива глупости.
До колкото знам, се готвите да вземете лиценза на Марица(ако влезнат в Б група) Христолов е спечелил делата си срещу ЦСКА, доколкото знам, спечелил е също и срещу Боби Дим. Така, ако успее все пак да намери някой италианец да вземе отбора му, то изглежда ще имате два отбора в Б група...как ли ще завърши дербито между ФК Ботев и ПФК Ботев 1912... със сигурност ще съм на този мач...
ПС: днес в 7 дни спорт пише, че Христолов е предложил да подари на Чико 50% от акциите си...чико не отговорил веднага...ще мисли...