Трима горят за Левски заради картони

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Re: Трима горят за Левски заради картони

Мнениеот thehellriser » 27 апр 2010 13:10

Все пак имаме поливалентният Мишо Лазаров :lol: :lol: :lol:
АЗ по-скоро очаквам да има тесли срещу Черно Море .... Левскарите ни бият 3-4 мача с дузпи и Червени Картони,но в мача за купата вкарват гол, който неправомерно е отменен, но за сметка на това изравнителният им гол е от 100% засада :lol:
И ако случайно вземем, че объркаме сметките на един от великите евробойци на комунизма Лефски отново ще се сменят съдийски комисии....Година без Левски в Европа е немислима.... Ето за това след 4-5 години нашите "евробойци" ще бъдат шибани от отбори като Санта Жулия .... :lol:

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 27 апр 2010 13:23

thehellriser написа:Все пак имаме поливалентният Мишо Лазаров :lol: :lol: :lol:
АЗ по-скоро очаквам да има тесли срещу Черно Море .... Левскарите ни бият 3-4 мача с дузпи и Червени Картони,но в мача за купата вкарват гол, който неправомерно е отменен, но за сметка на това изравнителният им гол е от 100% засада :lol:
И ако случайно вземем, че объркаме сметките на един от великите евробойци на комунизма Лефски отново ще се сменят съдийски комисии....Година без Левски в Европа е немислима.... Ето за това след 4-5 години нашите "евробойци" ще бъдат шибани от отбори като Санта Жулия .... :lol:

Нещо ти е крива статистиката,Санта Хулия ги бихме с 5:0 и 4:0,с колко трябваше според теб да ги бием...Сто и петдесет пъти повтаряме,че нищо особенно няма да стане,ако сините пропуснат ЕКТ,обаче вие,феновете на другите отбори се спукахте да плямпате това и онова...Ами, нека по-добрият да спечели и то с футболни аргументи и САМО ЛЕВСКИ...

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 27 апр 2010 13:29

blue_ power1 написа:Нещо ти е крива статистиката,Санта Хулия ги бихме с 5:0 и 4:0,с колко трябваше според теб да ги бием...Сто и петдесет пъти повтаряме,че нищо особенно няма да стане,ако сините пропуснат ЕКТ,обаче вие,феновете на другите отбори се спукахте да плямпате това и онова...Ами, нека по-добрият да спечели и то с футболни аргументи и САМО ЛЕВСКИ...

Напротив, това ще възроди Футболът във вашите отбори. :P
Ако с този отбор се явите в Европа, там ще ви направят меки кофи разни албански спортни дружества от селски тип. И когато отпаднете, ще се приберете у нас и за да спасите сезона, ще купувате и режете, за да ви се даде отново шанс след година, да ви направят този път от Кипър меки кофи. :mrgreen: Така както става вече 60 години.

Оттеглете се за 5 сезона, направете отбор, който да играе, а не да печели и тогава се пробвайте да играете футбол с отбори от рода ПСВ и Щутгарт. Успех!

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 27 апр 2010 13:35

Ами ние едно време,като отстранихме Щутгарт на 2 пъти през година в дир.елиминации, вие май бяхте в Б-група...И ние ги отстранявахме,не играехме само добре срещу тях :mrgreen:

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 27 апр 2010 13:43

blue_ power1 написа:Ами ние едно време,като отстранихме Щутгарт на 2 пъти през година в дир.елиминации, вие май бяхте в Б-група...И ние ги отстранявахме,не играехме само добре срещу тях :mrgreen:

Едно време крадяхте футболисти от цяла България :lol: :lol: :lol:
То не, че и сега няма разлика...Ако не си от Левски и Цска няма как да станеш национал...
Иначе Левски никога не използва футболни аргументи....Винаги съдиите са им виновни ако не са им дали 2 дузпи и ЧК :lol: :lol:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 27 апр 2010 14:53

thehellriser написа:Едно време крадяхте футболисти от цяла България :lol: :lol: :lol:
То не, че и сега няма разлика...Ако не си от Левски и Цска няма как да станеш национал...
Иначе Левски никога не използва футболни аргументи....Винаги съдиите са им виновни ако не са им дали 2 дузпи и ЧК :lol: :lol:

Объркал си рейса пич. Футболисти крадяха вашите по-старши от Централният Армейски. Понеже си по-младичък и явно не ги знаеш тези работи, попитай някой по-запознат чии юноши са футболистите на Левски участвали в отстраняването на Щутгарт.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 27 апр 2010 16:11

DrAvalanche написа:
thehellriser написа:Едно време крадяхте футболисти от цяла България :lol: :lol: :lol:

Объркал си рейса пич. Футболисти крадяха вашите по-старши от Централният Армейски. Понеже си по-младичък и явно не ги знаеш тези работи, попитай някой по-запознат чии юноши са футболистите на Левски участвали в отстраняването на Щутгарт.

Пич,знаеш ли че явно въобще не си наясно кой крал играчи и кой не.Да си спомняш например за един шопски отбор,който открадна цял отбор играчи?И кой беше той?Или си малък и не помниш?А понеже искаш да изкараш Левски най великия отбор в БГ,кажи ми моля те,колко купи от официални ЕВРО турнири имате във витрината си.И ако случайно нямате такива,да ми кажеш знаеш ли случайно,дали в БГ има отбор спечелил такава купа.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 27 апр 2010 16:29

Много интересно... Дани Димов не фигурира сред наказаните след решенията на Дисциплинарната комисия днес. Инфото е от сайта на БФС: http://bfunion.bg/%D1%80%D0%B5%D1%88%D0 ... ml?owner=2

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 27 апр 2010 16:41

Ticha написа:Много интересно... Дани Димов не фигурира сред наказаните след решенията на Дисциплинарната комисия днес. Инфото е от сайта на БФС: http://bfunion.bg/%D1%80%D0%B5%D1%88%D0 ... ml?owner=2

Аз влязох още след мача с Локото и видях че Дани има 3 картона и този му е четвърти.Даже спорих с един наш в друг форум.Но после излезе друга ,,официална" информация и аз замълчах.Може да са прави хората,а тези от официалния сат да грешат.Няма да е прецедент.Но и някой играч споделил с фен че Димов няма да играе.Не знам на какво да вярвам вече.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 27 апр 2010 16:52

Veso1913 написа:
DrAvalanche написа:

Пич,знаеш ли че явно въобще не си наясно кой крал играчи и кой не.Да си спомняш например за един шопски отбор,който открадна цял отбор играчи?И кой беше той?Или си малък и не помниш?А понеже искаш да изкараш Левски най великия отбор в БГ,кажи ми моля те,колко купи от официални ЕВРО турнири имате във витрината си.И ако случайно нямате такива,да ми кажеш знаеш ли случайно,дали в БГ има отбор спечелил такава купа.

Този отбор победи ЦСКА със 7:2 няколко месеца преди "открадването" на въпросните играчи. Хайде сега ти ми кажи колко купи от официални (проведени под егидата на УЕФА) ЕВРО турнири има Черно Море?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Черно море”