Олимпик Лион-Байерн М
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Олимпик Лион-Байерн М
Лично аз не виждам как Байерн ще бие на Жерлан след като миналата година дори савършената Барселона не успя.Единият вариант е продължения (1 на 0 с гол на Гомис) , а другия е Байерн да тръгнат да решават мача от рано и Лион да ги довърши на Контри, а и предивид проблемите не Байерн в защита очаквам Голове и то много!
- unist_gp
- Контакти:
Rodn1 написа:Лично аз не виждам как Байерн ще бие на Жерлан след като миналата година дори савършената Барселона не успя.Единият вариант е продължения (1 на 0 с гол на Гомис) , а другия е Байерн да тръгнат да решават мача от рано и Лион да ги довърши на Контри, а и предивид проблемите не Байерн в защита очаквам Голове и то много!
няма да бие, ще паднат с 1-2, Клозе или Гомес ще вкара измислен гол в края, иначе Лион ще мачка цял мач
Rodn1 написа:Лично аз не виждам как Байерн ще бие на Жерлан след като миналата година дори савършената Барселона не успя.Единият вариант е продължения (1 на 0 с гол на Гомис) , а другия е Байерн да тръгнат да решават мача от рано и Лион да ги довърши на Контри, а и предивид проблемите не Байерн в защита очаквам Голове и то много!
Същата тази минала година,Байерн вкара 3 гола за 30 минути на Лион във Франция
-
Blue_Girl
- Контакти:
niki87 написа:Rodn1 написа:Лично аз не виждам как Байерн ще бие на Жерлан след като миналата година дори савършената Барселона не успя.Единият вариант е продължения (1 на 0 с гол на Гомис) , а другия е Байерн да тръгнат да решават мача от рано и Лион да ги довърши на Контри, а и предивид проблемите не Байерн в защита очаквам Голове и то много!
Същата тази минала година,Байерн вкара 3 гола за 30 минути на Лион във ФранцияДано и днес го направи
И на 1 гол ще съм доволна.
Важното е да не допуснем ние.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- modor
- Контакти:
LSFC 1914 написа:fr3ak_boy написа:Този мач според мен ще се реши с дузпи.
Дано познаеш, защото ми се гледат дузпи!
И аз искам дузпи
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Boksiorcheto
Защитниците ни се оправиха. Ще е тръдно на Жерлан,но нали знаеш,че немците играят до последно
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
Баварци,напред към финала!

- Boksiorcheto
niki87 написа:Баварци,напред към финала!
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
[wrapimg=]http://www.independent.co.uk/multimedia/archive/00242/pg-58-lyon-afp-gett_242105s.jpg[/wrapimg]