Истината за Борел

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Истината за Борел

Мнениеот maldin1 » 27 апр 2010 10:32

Треньорът на Черноморец Красимир Балъков е хубаво по-малко да си отваря устата. Иначе както го е подкарал, в един момент ще почне да се движи по задник, защото на лъжата краката са къси. След двубоя в Ловеч Бала нападна българския футбол, че обижда хора като Паскал Борел с над 200 мача в Бундеслигата и шампионска титла с Вердер. Справка в един от най-авторитетните футболно-мениджърски сайтове обаче извади на бял свят интересни неща. Да, Борел е шампион с Вердер, но в епичния за бременските музиканти сезон 2003/2004 Паскалчо има 0 мача и 0 минути. Просто е бил трети вратар. А над 200-те му мача в Бундеслигата са всъщност 7 пъти завишени, почти колкото и заплатата му в преговорите с Митко Събев. Вижда се, че двубоите на Борел са точно 32 за 8 години в Бремен! На такъв човек ли да се кланяме? /7days sport

Не сложих истинското заглавие на темата,защото ще ме обвинят,че се заяждам.Иначе интересна статистика.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Истината за Борел

Мнениеот ehh » 27 апр 2010 10:44

А "7 дни спорт" малко не са ли раздули нещата, защото аз внимателно слушах, какво каза Бала след мача. Каза само, че Борел е немски възпитаник и е свикнал на възпитание. И че можем да си представим след тази му школувка в Германия, какво трябва да е станало на мача, че да изкара от нерви неговия вратар.
Като писах в една тема, че и измежду журналистите има големи драскачи, от Гонг ми се сърдят и ми трият мненията.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 27 апр 2010 10:49

ehh написа:А "7 дни спорт" малко не са ли раздули нещата, защото аз внимателно слушах, какво каза Бала след мача. Каза само, че Борел е немски възпитаник и е свикнал на възпитание. И че можем да си представим след тази му школувка в Германия, какво трябва да е станало на мача, че да изкара от нерви неговия вратар.
Като писах в една тема, че и измежду журналистите има големи драскачи, от Гонг ми се сърдят и ми трият мненията.
Също така каза,че има 200 мача в Бундеслигата и е шампион на Германия. ;)

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 27 апр 2010 11:12

Абе какъвто и да е, е човек с достойнство. Няма да пусне голове в последната секунда, за да е солташак на Заберски ;)

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 27 апр 2010 11:15

Какво ви интересува какъв е бил нали е по-важно как се спавя на вратата на Черноморец.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 27 апр 2010 11:16

@maldin1
В интерес на истината, това не съм го чул. Но и със сигурност не е казал, че трябва да му се кланяме.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

пелинат

Мнениеот пелинат » 27 апр 2010 11:29

Според мен не Борел е проблемът в този мач,а съдията Ангел Ангелов.Колкото мача свири този сезон ,толкова пъти се издъни.Въпреки всичко продължават да го пращат на възлови мачове.Още след мача Левски-Миньор трябваше да го засилят да свири пролетния сезон във В група.Там нещата са истински и трябва да си мъж да можеш да издържиш,а не манекен.Отвсякъде се вижда,че Ангелов още не е готов да свири на ниво А група,но Съдииската комисия като че ли е сляпа.Другият вариант е Ангелов за един сезон да се опита да си осигури жилище ,защото имаше някакви проблеми и игра филма "Сам в къщи-4".

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 27 апр 2010 11:31

ehh написа:@maldin1
В интерес на истината, това не съм го чул. Но и със сигурност не е казал, че трябва да му се кланяме.
Много буквално приемаш нещата.С това си изказване 200 мача в Бундеслигата и шампион на Германия искаше да каже(преполагам) ,че там се е изградил като характер и дисциплина както претендира да бъде неговия Черноморец(справка имат почти 80 картона в първенството ,за каква дисциплина може да се говори с тези футболисти? ) с тези чижденци от "немската школа".Вярно не го е казал,но се подразбира. ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 апр 2010 13:04

Не виждам връзката между възпитание, култура и брой мачове в Бундеслигата. Аз нямам нито един мач в Бундеслигата, но съм възпитан и смея да твърдя по-стойностен човек от половината народ във БФС да речем. Аз бях писал за Борел и преди. Много земно и наистина възпитано момче. Имах честта да се убедя сам в културата му. Случая е в Бургас плаза, когато човекът си пиеше кафето на една от масите и след, като забеляза, че нямаше места в заведението за мен и щерката с усмивка ни придърпа стол и със знак да де да се разбере, че нашата компания ще му е приятна. Щерка ми си остана с едно талисманче от него :lol: и го разпознава по ТВ дори. Това е възпитание и най-вече манталитет, който в България няма почва. Уви.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 27 апр 2010 19:52

Това,което Балъков искаше да каже е,че Борел дори и по селските лиги в Германия не е виждал толкова смешен и некадърен съдия,който така явно да подпира единия отбор
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Върни се в “Черноморец”