Реал Мадрид - Ливърпул

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Ливърпул

Мнениеот MORSKI » 22 дек 2008 00:28

LordVOODOO написа:Статистически погледнато Ливърпул и Реал са играли само веднъж по между си за КЕШ - финал през 1981 година и Мърсисайдци го печелят с 1:0.

До тук със статистиката, сега прогнозота:
Реал - Ливърпул 2:2 на Бернабео
Ливърпул - Реал 3:1 на Ейндфилд

С общ резултат 5:3 Ливърпул ще отстранят Реал - едно поне е сигурно (ако не съм познал точните резултати) - за четвърта поредна година Реал ще отпаднат на 1/8 финал за КЕШ!

Е ти сега злобееш ли нещо,или на мен така ми се струва. Айде стига глупости,почакай малко,нищо не се знае,пък то вас само това ви крепи май,ние да сме слаби.....Пак ти казвам когато имате 9 кеш се обади ;) Тоест няма да стане никога ;)

Потребителски аватар
viva real
Контакти:

Мнениеот viva real » 22 дек 2008 19:21

razbira se real do tuk s angliiskite darvari

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 23 дек 2008 20:10

MORSKI написа:
LordVOODOO написа:Статистически погледнато Ливърпул и Реал са играли само веднъж по между си за КЕШ - финал през 1981 година и Мърсисайдци го печелят с 1:0.

До тук със статистиката, сега прогнозота:
Реал - Ливърпул 2:2 на Бернабео
Ливърпул - Реал 3:1 на Ейндфилд

С общ резултат 5:3 Ливърпул ще отстранят Реал - едно поне е сигурно (ако не съм познал точните резултати) - за четвърта поредна година Реал ще отпаднат на 1/8 финал за КЕШ!

Е ти сега злобееш ли нещо,или на мен така ми се струва. Айде стига глупости,почакай малко,нищо не се знае,пък то вас само това ви крепи май,ние да сме слаби.....Пак ти казвам когато имате 9 кеш се обади ;) Тоест няма да стане никога ;)

Защо всеки път когато спомена някоя статистика решаваш, че се заяждам? Какво лошо има в това да ви предам част от знанията си? Колко от тук пишещите бяха запознати със статистиката на Реал - Ливърпул? Не повече от един, двама...

А колкото до прогнозата ми... тя не се дължи на фенските ми пристрастия, а на моментната форма на двата отбора. Реал са трагични, бие ги всеки срещнат (без Валенсия), така че логично е да се заложи на Ливърпул. Отделно, че Рафа Бенетис е много по-опитен и много по-добър от Хуанде Рамос...
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 31 дек 2008 13:47

Защо всеки път когато спомена някоя статистика решаваш, че се заяждам? Какво лошо има в това да ви предам част от знанията си?

Защото цялото ти поведение спрямо Реал е пренебрежително,и то ме провокира естествено да усещам ирония в почти всеки твой пост :!: Не изкючвам и този ;)
Иначе за статистиката браво ;) Знам,че си и почитател :D

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 01 яну 2009 16:29

Е не позна. В предният ми пост нямаше нито капка ирония, просто казах нещата такива каквито са. ;)
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 яну 2009 17:10

LordVOODOO написа:Е не позна. В предният ми пост нямаше нито капка ирония, просто казах нещата такива каквито са. ;)

Може ;)

Върни се в “Реал Мадрид”