Унист , по-голяма заплаха от духовната гибел няма . Затова чрез вярата човек се стреми към вътрешен мир и спасение .
Казах вече какво мисля за католиците и тяхното тълкуване на Христовата вяра .
Не говорете с извънземни!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Не говорете с извънземни!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
- lewstherin
- Контакти:
Незнам защо се спори дали има или няма извънземни. Извънземно е същество плоизлизащо от друга планета, или не живеещо на Земята. Дори в момента в орбита има няколко, в МКС.
А сега сериозно-математически е доказано че има милиони милиони планети от типа на нашата, и че на повемето от тях има жимот, остава да го намерим.
А сега сериозно-математически е доказано че има милиони милиони планети от типа на нашата, и че на повемето от тях има жимот, остава да го намерим.
Siegfried, чувал ли си за гатанката на Епикур? Интересно ми е мнението ти 

- unist_gp
- Контакти:
Siegfried написа:Унист , по-голяма заплаха от духовната гибел няма . Затова чрез вярата човек се стреми към вътрешен мир и спасение .
Казах вече какво мисля за католиците и тяхното тълкуване на Христовата вяра .
Зиги, чете се Ънист

Успешен утрешен ден на всички и да сме живи,че много здрави хора си отидоха.... Лека нощ от мен. Извънземни има и на Водната планета (наречена незнайно защо Земя) и един ден това ще е ясно като бял ден на всички хора. Въпросът е дали нас ще ни има

Siegfried написа:Буфара , спор между вярващ и атеист не същестува . Щом Дарвин е толкова велик за вас , вярвайте си . Дотам явно сте стигнали , да отричате и произхода си , съжалявам ви , наистина .
Не смесвай понятията Коран и Библия , както и Християнство и Ислям . Едните учат на любов към хората и към Бога , другите вярват в избиването на чуждоверници .
Явно си някаккъв сектант и понеже темата е за извънземните спирам дотук!
И понеже от около 20-25 човека пищеши в тази тема само ти си вярваш си направи сметка в кой век живееш и какво изобщо изповядваш.Запомни, че един път се живее и трябва да се опита всичко в този живот! А ти си живей смирено! Всеки става някога на прах и остава във вечността, а ти си вярвай, че в рая ще ти е по-добре

-
- Контакти:
Siegfried написа:beloto_boro написа:Siegfried написа:Същото важи за всеки един от нас , никой от нас не познава напълно планетата Земя и всичките й тайни . Дори и ти , Боро .
Да те попитам знаеш ли точно къде е живял Мойсей преди да освободи евреите от Египет ? Тук малко се изказа неподготвен , не мислиш ли ?
Пробутвай научните си измислици на някой по-лековерен .
Тогава защо ми правиш изводи , че няма извънземни бе гений? Жалка картинка си!
Вече казах - пробутвай си измишльотините на друг . Заради такива като теб висшите морални и християнски ценности са потъпкани в днешно време заради вярата ви в една приказка за зелени човечета . Кажи ми сега кой е жалък ?
Моите измишльотини са версий поддържани от хора с много повече акъл от теб.
Аз имам собствено мнение , не се кланям на чужди теории и акъли като теб 

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Siegfried написа:Каквото ни е писано да ни се случи , ще ни се случи .
Siegfried, току що с тези си думи заплю всичко онова в което твърдиш, че вярваш.
Ще те оставя сам да стигнеш до извода, защо и как го направи.
Дали Бог иска да предотварти злото, но не може?
Тогава не е всемогъщ.
Дали може, но не иска?
Тогава е зъл.
Дали и иска, и може?
Тогава откъде идва злото?
Дали нито иска, нито може?
Тогава защо го наричаме бог?
Писано е около 300 години пр. Х. от Епикур, създал основите на научния анализ, с който се доказват факти и до днес.
Ако повече хора го бяха послушали, може би нямаше да изберат пътя на доброволното невежество и сляпата вяра в неща без никакви емпирични доказателства.
Тогава не е всемогъщ.
Дали може, но не иска?
Тогава е зъл.
Дали и иска, и може?
Тогава откъде идва злото?
Дали нито иска, нито може?
Тогава защо го наричаме бог?
Писано е около 300 години пр. Х. от Епикур, създал основите на научния анализ, с който се доказват факти и до днес.
Ако повече хора го бяха послушали, може би нямаше да изберат пътя на доброволното невежество и сляпата вяра в неща без никакви емпирични доказателства.
nemo написа:Siegfried написа:Каквото ни е писано да ни се случи , ще ни се случи .
Siegfried, току що с тези си думи заплю всичко онова в което твърдиш, че вярваш.
Ще те оставя сам да стигнеш до извода, защо и как го направи.
Какво толкова съм казал ? Никой не знае какво ще ни се случи на нас , хората . Всичко е в ръцете на Бог . Ако вярата ни е силна , то ние ще се доближим по-близо до заветната цел на нашето спасение .
В този цитат имам предвид и много други неща , като например Апокалипсиса . Само Бог знае кога ще настъпи .
Така че всичко ще се случи по Божията воля .