Лошо...много лошо става за нас!
Не ми стана ясно защо нашите не оправиха мача с Перник?!
Мездра загубиха точки в Монтана и точно сега беше момента ние да дръпнем напред с една победа!
Много съм ядосан, бесен съм направо!Ние ли сме най-честните?!
Коко поне има възможност да уреди някой мач...да бяхме с Галя айде, ама да изпаднем с Коко Динев и то при условие, че човека хвърли толкова пари по нас ще бъде кощунство!
Какво става не мога да си обясня!Сливен уредиха мача с Берое, а тия от Мездра взеха точка от Монтана с 10 човека и при гола тая топка лети 1 км., а защитника до него стои на един метър от Киров и гледа някъде към небесата...вратаря на Монтана и той гледаше в облаците.Играем си с огъня само това ще кажа!
Що си мислите, че следващия мач с Латекса победата ни е в кърпа вързана?!
Питам щото всички чакат на този мач и са убедени едва ли не, че победата я взимаме на всяка цена.
Каква е гаранцията, че "люляците" няма да ни бият?!Ловеч имат много по-добър и класен отбор от нас...напънат ли се спокойно може да си ни бият и то с разлика.Тогава питам аз кво прайм, като Мездра или Сливен следващия мач бият и ни изпреварват!
Оставам с разбирането, че "Орките" не са искали да се разберем,но имало ли е възможност Перник да ни ударят едно рамо и ние да не сме се възползвали означава, че сме си направили ритуално харакири!
Много се надявах, че бием в Перник...още не мога да асимилирам какво се случи, че не сме били!
ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ-Литекс
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Re: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ-Литекс
Всички мачове от тук до края на сезона ще се играят в един и същи ден и час, то ест
Локомотив - Литекс е на 02.05.2010 от 18:00ч.
Между другото подобни изказвания преди двубоя не ви помагат http://gong.bg/view_article.php?article_id=132385 - лично мнение
Локомотив - Литекс е на 02.05.2010 от 18:00ч.
Между другото подобни изказвания преди двубоя не ви помагат http://gong.bg/view_article.php?article_id=132385 - лично мнение

Ех,тоя Коко пак е прекалил с чалгата.
Ванко_Ултраса написа:Лошо...много лошо става за нас!
Не ми стана ясно защо нашите не оправиха мача с Перник?!
Мездра загубиха точки в Монтана и точно сега беше момента ние да дръпнем напред с една победа!
Много съм ядосан, бесен съм направо!Ние ли сме най-честните?!
Коко поне има възможност да уреди някой мач...да бяхме с Галя айде, ама да изпаднем с Коко Динев и то при условие, че човека хвърли толкова пари по нас ще бъде кощунство!
Какво става не мога да си обясня!Сливен уредиха мача с Берое, а тия от Мездра взеха точка от Монтана с 10 човека и при гола тая топка лети 1 км., а защитника до него стои на един метър от Киров и гледа някъде към небесата...вратаря на Монтана и той гледаше в облаците.Играем си с огъня само това ще кажа!
Що си мислите, че следващия мач с Латекса победата ни е в кърпа вързана?!
Питам щото всички чакат на този мач и са убедени едва ли не, че победата я взимаме на всяка цена.
Каква е гаранцията, че "люляците" няма да ни бият?!Ловеч имат много по-добър и класен отбор от нас...напънат ли се спокойно може да си ни бият и то с разлика.Тогава питам аз кво прайм, като Мездра или Сливен следващия мач бият и ни изпреварват!
Оставам с разбирането, че "Орките" не са искали да се разберем,но имало ли е възможност Перник да ни ударят едно рамо и ние да не сме се възползвали означава, че сме си направили ритуално харакири!
Много се надявах, че бием в Перник...още не мога да асимилирам какво се случи, че не сме били!
Ванко няма смисъл да хленчим-защо така,защо онака.
Ние сме Локомотив Пловдив-незгодите са ни второто име,постояно ни преследват.Всичко е по локомотивски до тук.

Сега на дневен ред пред нас е подкрепа-подкрепа-подкрепа,мощна подкрепа за отбора на мача с литекс.
П.П.Ако паднем и изпаднем не мой да ни жалите, ние пак ще се завърнем като победители. Е-е-е, черно-белите, ...
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
kubik редактирай началния си пост като сложиш часа,мястото,датата на мача.
Ванко, много глупости си написал, майна! Направо не е истина!
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Толкова съм ядосан, че не мога да се побера в кожата си!
Коко, аве ти като знаеш, че ще е така, що досега не взе мерки ве, майна?!
Щяли сме да играем честно до края, а другите играят ли?!
И каква е ползата, че Локомотив ще играе честно до края, като ние реално сме най-застрашени от изпадане предвид мачовете, които ни предстоят до края? Коко ти затова ли хвърли толкова пари за селекция - с тези футболисти да изпаднем, така ли?!
Като изпаднем ни връщат с 1 г. назад и къв е келепира не мога да разбера?!
И каква е ползата, че Локомотив ще играе честно до края, като ние реално сме най-застрашени от изпадане предвид мачовете, които ни предстоят до края? Коко ти затова ли хвърли толкова пари за селекция - с тези футболисти да изпаднем, така ли?!

- Los Che
- Контакти:
ванко, ГОВОРИ !
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Аве мен цяла нощ сън не ме хвана, ако отсега започна да мисля за мача с Латекса може и да не доживия да го гледам!
Добре ве, момчета, кажете защо след като можем да си улесним положението не се възползваме?
Ей тва не мога да го разбера! Абе един мач се искаше досега да вземем, а ние се бъзикаме със шанса и вървим по ръба на острието!Разбирам да нямаме възможност да си оправим нещата - да, ама с Президент като Коко Динев направо не знам какво повече да си мисля!
Добре ве, момчета, кажете защо след като можем да си улесним положението не се възползваме?
Ей тва не мога да го разбера! Абе един мач се искаше досега да вземем, а ние се бъзикаме със шанса и вървим по ръба на острието!Разбирам да нямаме възможност да си оправим нещата - да, ама с Президент като Коко Динев направо не знам какво повече да си мисля!

Ванко_Ултраса написа:Толкова съм ядосан, че не мога да се побера в кожата си!
Ванко, такъв е футболът-за едни мъка за други радост....Много хубаво си прави Коко, няма по правилно решение да се играе само честно, а пък каквото сабя покаже! Всички на стадиона на мача с Ловеч, нека всички видят и усетят защо сме един от най-големите отбори в Б-я