ЦСКА се отказа от Стойчо!?!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

ЦСКА се отказа от Стойчо!?!

Мнениеот delqnski47 » 26 апр 2010 20:11

:shock:

Стойчо Младенов няма да бъде назначен за наставник на ЦСКА от новия сезон. Вчера стана ясно, че ръководството на "червените" спира с мераците си да повери треньорския пост на Екзекутора на Ливърпул. Със Стойчо бяха проведени разговори в началото на миналата седмица, но те не доведоха до положителен резултат. Димитър Пенев и почти сигурният нов спортно-технически директор Емил Костадинов не желаят да работят в екип с Младенов, пише "Тема Спорт".

"Някои хора не ме искат в ЦСКА и постоянно говорят против мен пред собствениците. Не са малко тези, които не желаят да ме виждат отново като треньор на "Армията". Аз пък от своя страна не бих работил с хората, които бяха в ЦСКА при последния ми престой като треньор на отбора", заяви Стойчо, явно визирайки Емил Костадинов.

- Клубът трябва да се насочи към доказани кадри за поста спортен директор. Такива са Стефан Орманджиев, Георги Илиев - Майкъла, Пламен Марков и Ангел Бончев", каза още Младенов.

Не знам!Да рева ли или да се радвам!Ако Костадинов стане спортен директор,Стойчо 100% няма да дойде,то си е ясно!Но когато загубихме лиценза,точно Костадинов беше в управата на клуба!За сметка на това пък Младенов ще иска много скъпа селекция(не знам тогава кой правеше селекцията...Лупи или Стойчо!А и едва ли някой знае!)!Но за да се спотигнат успехи трябват ПАРИ!
Какви са ваш'те мнения,аз съм малко в дилема....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: ЦСКА се отказа от Стойчо!?!

Мнениеот hlucho » 26 апр 2010 20:15

Против Коща в ЦСКА, а Стойчо си го знаеме има ли пари е в ЦСКА, свършат ли изчезва!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 26 апр 2010 20:30

Емил Костадинов е подписал тази сутрин договор като спортно-технически директор на ЦСКА, заговори се упорито. БЛИЦ направи опити да се свърже както с босовете на “червения” тим, така и с легендата на клуба. Никой обаче не отговаряше на телефонните ни повиквания.
Междувременно БЛИЦ научи, че четирима души са варианти за треньорския пост в Борисовата градина от лятото. Единият, за който вече писахме, е Павел Дочев. Работилият дълги години в Германия специалист трябва да се върне в София до края на седмицата и да седне на масата за преговори с “червените” шефове. Другите трима са чужденци. Единият е от балканска държава, другият – от бивша съветска република, а третият от държава, разположена в Средна Европа.
Адалберт Зафиров остава твърдо в ЦСКА през следващия сезон като помощник-треньор. Милен Радуканов – също. Димитър Пенев пък ще бъде назначен за почетен президент на клуба.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 26 апр 2010 20:32

Tова ще бъде поредната глупост на Титан.
Връщайте Стойчо бе, писна ми от вашите простотии.
А тоя Костадинов не искам да го виждам на Армията.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 26 апр 2010 20:34

suni написа:Емил Костадинов е подписал тази сутрин договор като спортно-технически директор на ЦСКА, заговори се упорито. БЛИЦ направи опити да се свърже както с босовете на “червения” тим, така и с легендата на клуба. Никой обаче не отговаряше на телефонните ни повиквания.
Междувременно БЛИЦ научи, че четирима души са варианти за треньорския пост в Борисовата градина от лятото. Единият, за който вече писахме, е Павел Дочев. Работилият дълги години в Германия специалист трябва да се върне в София до края на седмицата и да седне на масата за преговори с “червените” шефове. Другите трима са чужденци. Единият е от балканска държава, другият – от бивша съветска република, а третият от държава, разположена в Средна Европа.
Адалберт Зафиров остава твърдо в ЦСКА през следващия сезон като помощник-треньор. Милен Радуканов – също. Димитър Пенев пък ще бъде назначен за почетен президент на клуба.

Ти пък намери, кой да цитираш!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 26 апр 2010 20:37

Нито Стойчо, нито Костадинов. Да остават Пенев по-добре !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 апр 2010 20:39

Личното ми мнение за Стойчо е негативно.Това, че ви направи два пъти шампиони надали е показател за треньорски умения, защото и Феро направи "Литекс" шампион, както и Кано Коцев "Славия" и Едо "Локо" Пд.В момента отборът воден от Стойчо се крепи в златната среда в Египет, на умопомрачителна разлика от първия в класирането.За мен Пенев-чичо си е най-добър засега за вас.Той ви вдигна от калта, след историята с недаденият лиценз, и не го прави за първи път.
За ваше нещастие, вие не сте фенове, които давате шанс на новите.. особено, ако не се проявят в първите 3-4 мача.Искате всичко, цялото и на момента, а не винаги става така.Понякога е нужна крачка назад, за да направиш няколко напред, безапелационно, но търпението не е от добродетелите на феновете, особено на ЦСКА (за други отбори не мисля да говоря в тази тема, но и не са малко със същия проблем).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 26 апр 2010 20:56

Моето мнение е,че Стойчо Мл. е абсолютно същият антибългарин както Естойкофф. Интересува се само от пари и си лъска собственото его за сметка на други. Истински ориенталец, намерил си е мястото човекът, да е жив и здрав.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 апр 2010 20:57

ivooou написа:Според мен Костадинов е един мошенник,който въобще не го интересува ЦСКА,но почти същото може да се каже и за Стойчо,той ни напусна в най-трудния момент,а сега иска да се връща.Но пък и "Титаните" трябва да се научат да плащат на служителите си,защото скоро трябва със пистолет на челото да си търсят нови.

Хора,разберете :!:
И Стойчо е ЧОВЕК!И той е като всички нас!Никой нормален човек няма да остане треньор,когато шеф му е...сещате се!Поставете се на неговата страна и ще се убедите!Айде не си мислете,че е толкова лесно!
И всички го набедиха него,че искал много пари,че е предател!Еми глупаво е според мен да се мисли по този начин,ама всеки си има мнение,така че...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ig10
Контакти:

Мнениеот ig10 » 26 апр 2010 21:02

Костадинов не трябва да е в ЦСКА!Той е страшен бандит и си има някви далавери.Няма нищо да направи за ЦСКА,а само ще гледа той да си има в джоба.Мисля,че предния път когато беше на Армията доказа,че няма място там!
Да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца, има,има истина една тя е само,само ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”