Адмирации за Монтана и Миньор.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Адмирации за Монтана и Миньор.
Браво за феърплея от тези два отбора който демонстрираха днес,коментирам това на база резултатите които в момента гледам.Едно голямо Браво за тези тимове.
LEVSKI_FOREVER
Re: Адмирации за Монтана и Миньор.
Да,аз току що се прибрах от стадиона,жалко,че монтанчани направиха толкова много пропуски.Голям късмет за Мездра 

е добре де ама примерно ако мездра или ние бяхме били по нормален път веднага щяха да се почне да се говори че мачовете са били уредени тва не ми харесва ...
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив

Qu1cky написа:е добре де ама примерно ако мездра или ние бяхме били по нормален път веднага щяха да се почне да се говори че мачовете са били уредени тва не ми харесва ...
Прав си.Мездра пропуснаха да вкарат в последната минута.Ако бяха отбелязали,ходи обяснявай,че нямаш сестра

Ами този унгарец ако беше вкарал в 93-та минута в Перник? Щеше да настъпи лудница. Затова играйте си до последно, и не обръщайте внимание на болните мозъци. Тази истерия все някога ще спре от само себе си.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
аз просто написах че имаше феърплей нищо повече което трябва да радва всички ни.
LEVSKI_FOREVER
абе феар има ама от към плей сме доста зле.
не говоря за определен отбор

zlatan написа:аз просто написах че имаше феърплей нищо повече което трябва да радва всички ни.
да бе нямам нищо против твойто мнение просто винаги така става и ми е малко неприятно

По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив

Ако голът на МЕздра е феърплей.... И двамата защитници го гледат отблизо без да направят нищо.Особено вторият, който даже се спира ,за да не би евентуално да избие топката...
Феърплейът в нашият футбол е ЖИВ