Мнениеот Tommi » 26 апр 2010 17:23
trakia написа:Xanko написа:За 98-ма какво да ви кажа, най ме е яд и още помня гредата на Ицо срещу Парагвай в първия мач и един прехвърлящ удар на Краси срещу Негерия на който дори скочих и извиках гол заради зрителната измама беше при 1:0 за Нигерия, ако тези полужения бяха влезли можеше друг начин на развитие за нас да има първенството, и помня един прочуствен коментар на Т. Русев след загубата от Испания и как след въпросния мач Любо ухилен до уши прегръщаше късащия се от рев въпреки победата Кико.
А за останалите какво почти умрелия от страх Платини при дузпите срещу Парагвай и странната контузия на Роналдо преди финала и още по странната игра на Бразилия на финала.
ми тогавашният отбор на бразилия си подсигури пенсии,че в техната ганг-банг даржава знае ли се за на пред кой ,каде,какво и колко...
Според мен всичко си беше в реда на нещата, т.е. нямаше никакви уговорки

. Просто тогава Роналдо беше Феномена и това, което се случи с него, нямаше начин да не повлияе на отбора. На това световно ако нещо се случи с Меси, например, много се съмнявам, че Аржентина ще спечелят титлата

Последна промяна от
Tommi на 26 апр 2010 17:25, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!