Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Заседание !
Някой още ще вземе ли становище за бана, за който попитах?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
slavia_forever написа:Някой още ще вземе ли становище за бана, за който попитах?
Коце, същото ЛС получих и аз! И когато видях защо е баннат ( не знам от кого), просто му отговорих на този, че съм съгласен с бана!
- Alternative
- Контакти:
slavia_forever написа:Някой още ще вземе ли становище за бана, за който попитах?
Не съм АЗ.

Е върнете го човека-извинява се-чакал е три месеца-изтърпял си е наказанието!!Поне според мене!

- Alternative
- Контакти:
Само да отбележа,че започнаха да се пускат повече теми в нашия форум.Не смятам да ги събирам,защото всяка тема има различно значение и хората от форума ще се сърдят. 

Alternative написа:Само да отбележа,че започнаха да се пускат повече теми в нашия форум.Не смятам да ги събирам,защото всяка тема има различно значение и хората от форума ще се сърдят.
Ако се повтарят ( както безуспешно се опита да ме убедиш за онази тема) ще ги събираш, защото пък другите хора също се дразнят, като през няколко минути мисълта на някой "ботевист" се превръща в тема, за която вече е писано, затова си има и мнения, поустове, а не задължително нови теми!
- Alternative
- Контакти:
kartago написа:Alternative написа:Само да отбележа,че започнаха да се пускат повече теми в нашия форум.Не смятам да ги събирам,защото всяка тема има различно значение и хората от форума ще се сърдят.
Ако се повтарят ( както безуспешно се опита да ме убедиш за онази тема) ще ги събираш, защото пък другите хора също се дразнят, като през няколко минути мисълта на някой "ботевист" се превръща в тема, за която вече е писано, затова си има и мнения, поустове, а не задължително нови теми!
Напротив,не съм се опитвал да те убеждавам.

П.П.Ботев Пловдив не ти е любим отбор,но както и да е...Да не споменавам колко хора от форума ми се оплакват,че им триеш темите без предупреждение,при положение,че няма нищо обидно в тях.

Alternative,
така, преминаваме значи към откровенните глупости и нападки! Първо, че не знаеш кой ми е любим клуб, та да пишеш така, второ, а трябва ли да ми е любим клуб, и какво значение има след като си има правила?!
Второ, никъде не е казано, че трябва да предупреждавам някого, че ще му изтрия темата или поуста, има си пак правила. Освен това, след като не съм ги предупреждавал, от къде знаят, че именно аз им трия темите, че толкова са ти са се зажалвали?!
И в крайна сметка тези правила не са само за потребителите, а и за тези които си мислят, че са модератори, така че, спокойно можеш и ти да ги прочетеш най накрая!
така, преминаваме значи към откровенните глупости и нападки! Първо, че не знаеш кой ми е любим клуб, та да пишеш така, второ, а трябва ли да ми е любим клуб, и какво значение има след като си има правила?!
Второ, никъде не е казано, че трябва да предупреждавам някого, че ще му изтрия темата или поуста, има си пак правила. Освен това, след като не съм ги предупреждавал, от къде знаят, че именно аз им трия темите, че толкова са ти са се зажалвали?!
И в крайна сметка тези правила не са само за потребителите, а и за тези които си мислят, че са модератори, така че, спокойно можеш и ти да ги прочетеш най накрая!
- Alternative
- Контакти:
kartago написа:Alternative,
Значи,за да го напиша значи съм забелязал тенденция спрямо Ботев Пловдив в твое лице.Разбира се,че ако темата е с цел обида да се трие без предупреждение-такива са правилата.Какво обидно видя в тази тема botev/viewtopic.php?f=7&t=45939?Изтри я веднъж и човека трябваше да ми пише и да ми обяснва къде е сбъркал...Пусна я втори път и аз го подкрепих,защото не видях нищо което е извън правилата...Имаше подобни примери и от други потребители.Защитавам форумците си и се опитвам да спазвам правилата,но когато видя,че нещо не е наред си го споделям.Съжалявам...

Сега вече откровенно лъжеш! Много добре знаеш, че не изтрих темата, а я съединих с друга и ти тогава ми каза да не я пипам, но някак си удобно си изтрил поустовете! Освен това в предния си поуст написа:" П.П.Ботев Пловдив не ти е любим отбор,но както и да е...Да не споменавам колко хора от форума ми се оплакват,че им триеш темите без предупреждение,при положение,че няма нищо обидно в тях." Кои са толкова хора и по кой начин ти се оплакват, след като няма как да знаят кой им трие темите?! Защото ако ги няма тези хора, това пак си е откровенна лъжа!..........Слабо ме интересува твоето мнение, можеш да питаш Пловдив Пее и ШАЙЕН какво ми е мнението за "Ботев", те са много по-наясно, а твоите твърдения, че имам някакви тенденции срещу "Ботев", ще го отдам на болна фантазия и няма да го коментирам! Мога и да ти кажа наистина какво ми отношението към отбора ти, но защо да го правя?!....Ти си с мнение!