Хаха ще си признаваш грешката????Тва ще е голям смях,след всичко,което направи във форума им,трудно ще ти простят

Абе я ми кажете нещо,в тая тема не пишеха ли повече лоомотивци,що си спомням,че бяха повече от нас,преди,ама кво стана?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
slavia_forever написа:kanarithe написа:slavia_forever написа:НОЗДРА ЩЕ СИ ГИ ОСТАВЯ ЗА ДОГОДИНА, ТЪЙ КАТО ЛОКО ПД, ТОГАВА НЯМА ДА ГО ИМА. ЗА ПО-ДОГОДИНА, КАТО НОЗДРА ИЗПАДНАТ- ЗА ДЕСЕРТ СЪМ СИ ОСТАВИЛ - БУФЕРАТИВ СФ-ТЕ СА НАЙ-НАГЛИ И ЗАСЛУЖАВАТ СПЕЦИАЛНО ВНИМАНИЕ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много си сигурен,ами ао не стане така?
ТОГАВА СЪМ ОБЕЩАЛ НА БУФЕРИТЕ, ОФИЦИАЛНО ДА СИ ПРИЗНАЯ ГРЕШКАТА! И ВИЕ СТЕ СВИДЕТЕЛИ! КАЗАНА ДУМА!
birabecks написа:SHYNE написа:
тоя Флавио Бриаторе е бахти похотливеца дейба![]()
![]()
![]()
![]()
Ей Бриаторе майка ти ше..ба!![]()
![]()
kanarithe написа:Лека SHYNE!
Хаха ще си признаваш грешката????Тва ще е голям смях,след всичко,което направи във форума им,трудно ще ти простят![]()
Абе я ми кажете нещо,в тая тема не пишеха ли повече лоомотивци,що си спомням,че бяха повече от нас,преди,ама кво стана?
slavia_forever написа:НОЗДРА ЩЕ СИ ГИ ОСТАВЯ ЗА ДОГОДИНА, ТЪЙ КАТО ЛОКО ПД, ТОГАВА НЯМА ДА ГО ИМА. ЗА ПО-ДОГОДИНА, КАТО НОЗДРА ИЗПАДНАТ- ЗА ДЕСЕРТ СЪМ СИ ОСТАВИЛ - БУФЕРАТИВ СФ-ТЕ СА НАЙ-НАГЛИ И ЗАСЛУЖАВАТ СПЕЦИАЛНО ВНИМАНИЕ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Blue_Lion написа:Aе наздраве пичове
kanarithe написа:Blue_Lion написа:Aе наздраве пичове
Хаха наздраве!Май сме само ние!Изобщо не змятам да пиша в темите за селския,щото като видя всичко и лошо ми става!![]()
Блу гледам славията в форума на локо пд пак нещо те е нахранил,нели уж бяхте приятели?
SHYNE написа:шшшшшшшшшш голяма тишина в най-яката тема бе ....
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост