Кой трябва да бъде треньор на ЦСКА - дискусия

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Кой трябва да бъде треньор на ЦСКА - дискусия

Мнениеот crap » 07 апр 2010 14:20

garfild8 написа:[offtopic]Бате Бойко ще оправи ЦСКА.Назначете го него.Когато не оправя държавата,ще оправя ЦСКА. :lol:[/offtopic]

[offtopic]Добре си я управя той държавата... изотзадзе![/offtopic]
YA GUNNERS YA

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 07 апр 2010 16:53

Нов треньор ни трябва на всяка цена! Аз много харесвам чичо Митко, но смятам, че неговото време отмина, както това на Паро, Стойчо, Пламен Марков и Станков. Стойчо е голям мотиватор, но иска големи пари за трансфери и винаги след него е потоп. Станков е страхлив и играчите винаги са му се качвали на главата, имаше шанс два пъти и сам избяга при първите трудности. Марков е прекалено културен човек и не може да вирее в българския футбол. При предишния му престой самите играми го наричаха зад гърба му "Мише", което идва от мишка. Следва Йешич, за който аз докрая не разбрах добър треньор ли е или просто късметлия. Разполагаше с готов отбор от Феро, с футболисти като Хидиуед, Тиаго Силва, Велизар, Вальо Илиев, Гай, Забавник и станахме шампиони, но после дойдоха Матко, Мутафчич и всичко пропадна. Трябва ни ново лице отвън, но българин- Ицо Стоичков или Павел Дочев. Те са далеч от бг футбола и затова трябва да се изчака определено време за резултати!

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 07 апр 2010 17:00

Изображение

Имайте вяра на Пегъзи , рече поетът . Къде е Стойчо Младенов , къде е Пегъзи ...
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
zino
Контакти:

Мнениеот zino » 11 апр 2010 12:37

Филип Филипов за мен е отличен млад специалист,който незнам защо толкова рядко се споменава.Въртят се едни и същи имена,а него го забравихме.За мен това е тренера.Дано на Титаните им :idea:
болят ме пръстите много щраках, препих, преядох, не ставам...не приемам извинения от типа – малко сме преуморени, един ми ходи назад, друг настрани, трети ми скача надолу.

Расате
Контакти:

Мнениеот Расате » 12 апр 2010 10:17

СТОЙЧО МЛАДЕНОВ!!!
САМО ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Motko94
Контакти:

Мнениеот Motko94 » 16 апр 2010 23:34

Димитър Пенев се е доказал и той трябва доживот да е треньор.
Long live rock'n'roll!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 26 апр 2010 11:36

Стойчо Младенов няма да бъде назначен за наставник на ЦСКА от новия сезон. Вчера стана ясно, че ръководството на "червените" спира с мераците си да повери треньорския пост на Екзекутора на Ливърпул. Със Стойчо бяха проведени разговори в началото на миналата седмица, но те не доведоха до положителен резултат. Димитър Пенев и почти сигурният нов спортно-технически директор Емил Костадинов не желаят да работят в екип с Младенов.

"Някои хора не ме искат в ЦСКА и постоянно говорят против мен пред собствениците. Не са малко тези, които не желаят да ме виждат отново като треньор на "Армията". Аз пък от своя страна не бих работил с хората, които бяха в ЦСКА при последния ми престой като треньор на отбора", заяви Стойчо, явно визирайки Емил Костадинов.

- Клубът трябва да се насочи към доказани кадри за поста спортен директор. Такива са Стефан Орманджиев, Георги Илиев - Майкъла, Пламен Марков и Ангел Бончев", каза още Младенов.
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

IGANONE
Контакти:

Мнениеот IGANONE » 04 май 2010 17:33

Пенчо Копадински или Добри Джуров предлагам аз??????????????? А??

Върни се в “ЦСКА”