След като беше изгонен Енис Хайри, много ми е интересно кога е казал на Балъков, че Нифлор го бил плюл, пхахаха няма такъв смях.
Видеотто отзиви от мача на 2:42 минута http://ring.bg/statija/agrupa/liteks-bi ... ochki.html
Литекс - Черноморец - 2:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс - Черноморец 25.04
Само, че Бала в нито един момент не говори с Енис + това футболиста няма място на терена, тъй като е изгонен.
След последния съдийски сигнал Балъков отиде при Червенков до резервната скамейка на Литекс. Двамата разговаряха около 2 минути, през което време почнаха разправиите с Борел и Бала отиде там.
Като отешиха борел почна да дава интервю в което казва Енис МИ КАЗА , кога и в кой момент г-н Балъков?
След последния съдийски сигнал Балъков отиде при Червенков до резервната скамейка на Литекс. Двамата разговаряха около 2 минути, през което време почнаха разправиите с Борел и Бала отиде там.
Като отешиха борел почна да дава интервю в което казва Енис МИ КАЗА , кога и в кой момент г-н Балъков?

kartago, колкото и да се опитваш в момента да търсиш под вола тела, няма да го намериш.
Аз не съм СТЪПВАЛ на стадион никога, а и аз питам кога Балъков разговаря с Хайри, защото на теб ли да вярвам и ли на това което чувам и виждам с очите си?
Относно феновете, катго в Бургас спре томболата и отново пуснат платен вход , и ще остане заподозряната бройка.
Балъков: Гола е редовен и няма никакво нарушение
Старокин: 100% фал на Ивелин Попов
Последно на кой да вярвам
Аз не съм СТЪПВАЛ на стадион никога, а и аз питам кога Балъков разговаря с Хайри, защото на теб ли да вярвам и ли на това което чувам и виждам с очите си?
Относно феновете, катго в Бургас спре томболата и отново пуснат платен вход , и ще остане заподозряната бройка.
Балъков: Гола е редовен и няма никакво нарушение
Старокин: 100% фал на Ивелин Попов
Последно на кой да вярвам

Още са далече Черноморец от отбор, от който да се притеснявам.
Тази вечер никаква идея в игра, три паса не могат да вържат и за това пак съдията им виновен
Като се научат на самоконтрол и дисциплина тогава може да имат претенции, а до тогава да гледат батковците им в оранжево и да се учат.
Лека вечер.
Тази вечер никаква идея в игра, три паса не могат да вържат и за това пак съдията им виновен

Като се научат на самоконтрол и дисциплина тогава може да имат претенции, а до тогава да гледат батковците им в оранжево и да се учат.
Лека вечер.

kartago написа:Ако само един пример ми дадеш, кога в Англия дават жълт картон в първата минута, и защо там мамка му съдиите всичко виждат, а тука пропускат някои неща?!...........
Картони се дават и в 30-тата секунда и то червени, а в Англия съдиите всичко виждат, повярвах ти

Справка Челси - Манчестър

ЛИТЕКС - ШАМПИОН ! Хайде да видя хейтърите с какви нерви, ще наричат отбора "селски". Ако шампиона е селски отбор останалите, трябва да са махленски пъдари.
Естествено, че хейтърите ще реват "Амъ той Гришата купувъ мачуви" Хайде у левооооо ! Освен всичко, тази година Литекс показаха и стратегия. Знаят на кои мачове да бият и на кои да експериментират и да разпускат. Момчета, идилията Левски-ЦСКА свърши завинаги. Другата година, Литекс ще завърши сезона с около 20 точки преди втория, така както са истинските грандове, тук в Испания. Левски и ЦСКА ще си останат посредствени отбори а отбори, като Локо Сф, Славия, Черноморец Бс, ще се представят доста по-добре от тях.
Самите фенове на Левски и ЦСКА си признават и се срамуват от слабата игра на любимите си отбори и в същото време реват, защо Литекс ще е шампион. Всичко било нагласено !
Ами защото "грандовете" сами си се нагласиха по този начин в продължение на цялото първенство. Значи, ако не е Левски, или ЦСКА, никой не трябва да е шампион !
Само че шампион е Литекс и точка по въпроса. Ако ще само аз да съм им фен, не ми пука. Аз ще се радвам а останалите, ще хлопат. Не ми пука ако ще и пред празни трибуни да играят, важното е да побеждават. Не гледам трибуните, гледам си любимците.
ЛИТЕКС - ШАМПИОН ! Шшшшшшшшшшшт
Естествено, че хейтърите ще реват "Амъ той Гришата купувъ мачуви" Хайде у левооооо ! Освен всичко, тази година Литекс показаха и стратегия. Знаят на кои мачове да бият и на кои да експериментират и да разпускат. Момчета, идилията Левски-ЦСКА свърши завинаги. Другата година, Литекс ще завърши сезона с около 20 точки преди втория, така както са истинските грандове, тук в Испания. Левски и ЦСКА ще си останат посредствени отбори а отбори, като Локо Сф, Славия, Черноморец Бс, ще се представят доста по-добре от тях.
Самите фенове на Левски и ЦСКА си признават и се срамуват от слабата игра на любимите си отбори и в същото време реват, защо Литекс ще е шампион. Всичко било нагласено !
Ами защото "грандовете" сами си се нагласиха по този начин в продължение на цялото първенство. Значи, ако не е Левски, или ЦСКА, никой не трябва да е шампион !
Само че шампион е Литекс и точка по въпроса. Ако ще само аз да съм им фен, не ми пука. Аз ще се радвам а останалите, ще хлопат. Не ми пука ако ще и пред празни трибуни да играят, важното е да побеждават. Не гледам трибуните, гледам си любимците.
ЛИТЕКС - ШАМПИОН ! Шшшшшшшшшшшт

- kiril74
- Контакти:
С едно на ум и аз честитя шампионската титла на Литекс !!!!! Някой знае ли кога и къде ще връчват медалите?
- lionel_messi
- Контакти:
PFC Litex написа:Относно феновете, катго в Бургас спре томболата и отново пуснат платен вход , и ще остане заподозряната бройка.

ПП: Спечели ли някоя плазма от мача?

Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
- asparuhoff
- Контакти:
PFC Litex написа: а относно "Бургаски вечери", явно показваш, че не си следил нещата в годините назад.
Още когато беше Нефтохим, след мачове в Ловеч пускат тази песен.
Аз щях да се очудя ако не я бяха пуснали.
Почти съм сигурен, че миналата година като играхме с вас не я чух на стадиона тази песен. Незнам какво те учудва, мисля че вървеше някаква брутална сръбска чалга .. или не, имаше гробно мълчание, въпреки двете дузпи във ваша полза които пак ви свири съдията. Въобще какъв шампион сте вие, след като никой не си спомня с каква игра сте станали, поне един мач където играете футбол и някой да си спомни за мач още сега, камо ли след 2 години. Просто този отбор, който имате в момента не се различава във футболно отношение от моментното състояни на отбори като Миньор, Берое и Пирин, това е нивото ви. Просто замълчете със смешната ви съдийска титла.
А извинявай, кой точно беше ти, че нещо не ми се губи??? А също така и кой ти беше отбора и на кое място се намираше в класирането??? Отделно да попитам колко българи имаше в състава ви? Какви победи имахте над грандовете този сезон? И аз ли съм в грешка или тая година за пръв път в историята ви (понеже си говорим за смешни отбори и смешни титли, нали???) бяхте на първо място за няколко кръга, преди да ви поставят там, където ви е мястото на края на полусезона - в средата на таблицата. Отделно искам да те питам, понеже говорим за ПЪЛЕН СМЯХ нали, кой е този отбор, който беше с най-голям бюджет в "А" група и въпреки това остана извън местата за ЛЕ? Да не стигам дотам да питам кой е отбора, който отпадна от смехотворния този сезон Черно море за купата (сещаш ли се кои са тия, същите, които за 90 минути в Ловеч нямаха удар към вратата).
Иначе нашата титла няма какво да я мислиш, когато трябваше бихме когото трябваше. От там нататък освен да си го преместя в другия крачол, не виждам какво мога да направя по повод съмненията ти относно футболните аргументи на ШАМПИОНА
Иначе нашата титла няма какво да я мислиш, когато трябваше бихме когото трябваше. От там нататък освен да си го преместя в другия крачол, не виждам какво мога да направя по повод съмненията ти относно футболните аргументи на ШАМПИОНА
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството