Литекс - Черноморец - 2:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

zieg
Контакти:

Re: Литекс - Черноморец 25.04

Мнениеот zieg » 25 апр 2010 23:25

asparuhoff написа:
urkoto написа:Вижте, много ми се иска да ви оборя всичките съшити с бели конци аргументи за това как Литекс били брутално подпирани в този шампионат и конкретно в този мач, обаче в крайна сметка ще се въздържа да коментирам отборите от долната половина на таблицата. Само да спомена, че на въпросните тимове с европейско поведение и европейска публика това далеч не им е първото подобно провинение - да си изпросят червен картон имам на предвид

Съгласен съм с теб, няма какво да коментираш в тази тема отборите от долната половина на таблицата(Берое, Пирин, Монтана, Сливен, Локомотив Пд, Локо Мз, Спортист и Ботев), тук коментираме отборите от горната половина, в която се чудя какво правят Литекс, но ти си знаеш най-добре.

ЛИТЕКС стават за 3-ти път ШАМПИОНИ и ще ви го натяквам това, докато дори и теоритично не сдадем титлата (ако!) другият шампионат! А аз не се чудя какво правят ЦСКА и Левски на 6, 10 точки от нас :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
asparuhoff
Контакти:

Мнениеот asparuhoff » 25 апр 2010 23:35

zieg написа:
asparuhoff написа:
urkoto написа:Вижте, много ми се иска да ви оборя всичките съшити с бели конци аргументи за това как Литекс били брутално подпирани в този шампионат и конкретно в този мач, обаче в крайна сметка ще се въздържа да коментирам отборите от долната половина на таблицата. Само да спомена, че на въпросните тимове с европейско поведение и европейска публика това далеч не им е първото подобно провинение - да си изпросят червен картон имам на предвид

Съгласен съм с теб, няма какво да коментираш в тази тема отборите от долната половина на таблицата(Берое, Пирин, Монтана, Сливен, Локомотив Пд, Локо Мз, Спортист и Ботев), тук коментираме отборите от горната половина, в която се чудя какво правят Литекс, но ти си знаеш най-добре.

ЛИТЕКС стават за 3-ти път ШАМПИОНИ и ще ви го натяквам това, докато дори и теоритично не сдадем титлата (ако!) другият шампионат! А аз не се чудя какво правят ЦСКА и Левски на 6, 10 точки от нас :mrgreen:

Ама пич, ти продължаваш да се сравняваш с Левски и ЦСКА, неразбра ли че този сезон, тези два отбора са слаби, нищо не играят, ..... дори феновете им ги е срам от тях. Незнам дали го разбираш това. Всички те са наясно и го разбират, че е по-добре да не участват в евротурнирите, защото знаят че няма пари за селекция и просто ще се изложат с това което разполагат на момента. Тук въпроса е защо когато са толкова слаби тези два отбора, ръководството на Литекс, които се гордеят с добра школа и добро материално състояние, не разполагат със свестни футболисти, които да ме убедят и 70% от интересуващитете се от БГ футбол(останалите 30% смятам че изповядват най-силното чувство на българина - Мразя!, относно Левски и ЦСКА и затова не ги включвам в общият брой), че действително само с игра заслужават да станат шампиони. Затова става дума.

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 25 апр 2010 23:37

Някой да ми каже защо ли махат А. Червенков от треньорския пост? Или тоз само статист беше през цялото време на престоя му в Ловеч. То парите на Гришата свършиха работата на треньора и играчите.

urkoto

Мнениеот urkoto » 25 апр 2010 23:37

Тоа па. Бил се чудел какво правят Литекс там. Не се вижда, че за цял мач отправиха цифром и словом 1 (ЕДИН) удар към вратата, а ще ми обяснява съдията как ги порязал, Гришата как купил мача и не знам си какво още. Чакай, чакай... сега ще кажеш АМА СЪДИЯТА НЕ НИ ДАДЕ ДА ИГРАЕМ. Ако не беше жалък, щеше да си доста смешен, ама уви...
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

zieg
Контакти:

Мнениеот zieg » 25 апр 2010 23:40

lz1tmw написа:Някой да ми каже защо ли махат А. Червенков от треньорския пост? Или тоз само статист беше през цялото време на престоя му в Ловеч. То парите на Гришата свършиха работата на треньора и играчите.

Голфър, я ми посочи официалната информация за това махане или се бъркаш с Окука? парите на Гришата са като Голфовете в България- безчет! Само, че всеки българин има Голф (1,2,3,4...), но не всеки българин има много пари!
Изображение

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 25 апр 2010 23:41

:) Да идват турнирите да гледаме истинския резил :)

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 25 апр 2010 23:42

zieg написа:
lz1tmw написа:Някой да ми каже защо ли махат А. Червенков от треньорския пост? Или тоз само статист беше през цялото време на престоя му в Ловеч. То парите на Гришата свършиха работата на треньора и играчите.

Голфър, я ми посочи официалната информация за това махане или се бъркаш с Окука? парите на Гришата са като Голфовете в България- безчет! Само, че всеки българин има Голф (1,2,3,4...), но не всеки българин има много пари!

:P

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 25 апр 2010 23:44

zieg написа:

http://www.za-sporta.com/2010/04/%D0%BB ... %80%D0%B8/

Старо инфо пич.
Разбрах ти хумора. Сигурно имаш пари в джоба ама и за 20 годишен Голф не ти стигат. Карай си старата барака със здраве. За мен не се притиснявай аз съм от Бургите.
Последна промяна от lz1tmw на 25 апр 2010 23:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 25 апр 2010 23:48

Честита победа!

zieg
Контакти:

Мнениеот zieg » 25 апр 2010 23:50

Ок, разбрах на колко си години... Добре, че поне не е от Дон Галфон...Сега сериозно: дай ми линк или от официалния ни сайт или от гонг...Не можеш...няма нужда да си направя по шаблон едно сайтче и да постна там за обединението на Левски с ЦСКА, на Локо с Ботев и на Спартак с Черно Море :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Литекс”