Литекс - Черноморец - 2:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Литекс - Черноморец 25.04

Мнениеот Parmalat » 25 апр 2010 22:26

lz1tmw написа:Абе какъв фен на акулите си ти. Кава титла им честитиш , че Гриша Ганчев си купи 1 място.Какви носове натриха Литекс, че те се наакаха за двата мача с Черноморец и си поръчаха съдиите. И двата мача по един и същи сценарий. Това ли могат. Че Балъков не ругае съдиите като Вили Вуцов не означава че не му писна вече от дебелоочието им. Всички видяха спокоен мач съдията го решава в нечия полза. И в Бургас бе така. Дали цял живот ще има пари да им копува Гришата мачовете.

А нима мналите години Левски,ЦСКА не са правили същото?В момента Черноморец си доиграва сезона и реално нямахе шансове преди мача за Европа та да се напънем !
Ако имахме съм сигурен че нямаше да паднем!Уви дано догодина вземем че и ние се класираме за Европа че с този бюджет който обявява ръководството трябва да сме там всяка година!70 % от сегашните играчи не стават за Черноморец!Да ги маха Бала и да слага българи на тяхно място!!!То е ясно че ни ощетяват.Виж каква дузпа дадоха за Левски в Бургас... :evil: Неможах да гледам мача на с Литекс да говоря че сме били ущетени :roll: ,
но предполагам,че ловчанлии са ни надиграли(а и са най-хомогенния отбор в А група)!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

zieg
Контакти:

Мнениеот zieg » 25 апр 2010 22:27

Хахаха спокоен съм за твоето бъдеще младеж, ще те препоръчам на Комиците, абе я да те питам тва голфа на големия ти брат ли е...съмнявам се 14-15 годишни да им дават лицензи за правоуправление, освен ако не си от някое село, без полицай и да "връткаш" ръчни на мегдана :mrgreen: Гледайте си животеца, ШАМПИОНИ СМЕ! Нищо друго не е от значение! 1998,1999, 2001, 2004, 2008,2009, 2010... За 11 години...толкова трофеи...стягайте гащите "грандове", че с това темпо, до 2040 може и да ви задминем по трофеи :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 25 апр 2010 22:34

zieg написа:Хахаха спокоен съм за твоето бъдеще младеж, ще те препоръчам на Комиците, абе я да те питам тва голфа на големия ти брат ли е...съмнявам се 14-15 годишни да им дават лицензи за правоуправление, освен ако не си от някое село, без полицай и да "връткаш" ръчни на мегдана :mrgreen: Гледайте си животеца, ШАМПИОНИ СМЕ! Нищо друго не е от значение! 1998,1999, 2001, 2004, 2008,2009, 2010... За 11 години...толкова трофеи...стягайте гащите "грандове", че с това темпо, до 2040 може и да ви задминем по трофеи :mrgreen:

Първо не съм младеж . Второ това е една от 3 ми WV и не съм на 15 а на 51год. И не съм от село а от малко по голям град от твоя. И кога ходех по мачове ти не си бил роден сигурно.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 25 апр 2010 22:36

asparuhoff написа:

С какво са натрили носовете и на кого???? Те(ЦСКА и Левски) си знаят, че са слаби в момента и че нямат работа в турнира на шампионите догодина. Ами тези за къде са тръгнали???? и това ли е начинът??? Днес с "организация" Литекс се подигра с Акулите, като си поръчаха съдия, който не ги остави да играят. И ти, точно днес да кажеш че се радваш, че тези са станали шампиони, ти трябва да си позор за фенклуба на Акулите

Не можах да гледам мача!Но предпочитам Литекс шампион пред Левски и ЦСКА!Яд ме че загубихме яд ме е че не играем в Европа,но какво да правя?Този сезон пак за нищо не играем :roll:
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
asparuhoff
Контакти:

Мнениеот asparuhoff » 25 апр 2010 22:36

paceto написа:Гледах мача и мога да кажа, че Черноморец отидоха в Ловеч за хикса, защото се бранеха почти цял мач (поне до гола на Литекс) и затова се получи такъв грозен и скучен мач.
Уви смятах, че сега акулите след като няма за какво да се борят ще играят открит футбол както в Бургас, но не те се затвориха отзад и чакаха чудото с Морис отпред, а след като изгониха играч от тях хептен наляха гипса.

Пич, ти сериозно ли гледа мача????? Литекс са един среден отбор и при нормално първенство, нямаше да са в четворката. Още от самото начало съдията се опитваше да пренесе мача в половината на черноморец, със постоянните "нарушения", които свиреше в полза на Литекс. Ти видя ли футболистите на Черноморец да играят грубо преди червеният картон??? Жълт картон на Хайри във първата минута!!!! Той съдията си подготвяше гонене на футболист на акулите от самото начало на мача, всичките тези накъсвания на играта бяха за да изнервят футболистите на Черноморец. Двамата Хайри и Педриня, които не участваха в мача от есента, нямаха опита и незнаеха как да се пазят. Това е причината за картоните. Другите просто търпяха тази подигравка. Свали си оранжевите очила и погледни реално. И аз съм съгласен да е по-интересно първенството и да има и други шампиони освен софийските отбори, но това да не е по този начин. Неможе всеки път, като играят Черноморец и Литекс, футболистите на Черноморец да си изтърват нервите, няма логика точно срещу този съперник само да се получава това. замисли се че това не е случайно.
Явно на всяка цена искате да сте шампиони, без значение дали ще е с футболни средства само или и с други прийоми. Аз съм ви гледал точно четири мача и незнам как сте на първо място. Просто съм изненадан как сте в първата половина на таблицата с тази игра. То верно че и другите не са супер, ама и Черно море, Пирин и Берое имат добри резултати срещу първите(както вие се гордеете с двете победи на локо сф), ама не са на първо място в класирането. Аз ви слагам на едно ниво с тях. мое мнение
Последна промяна от asparuhoff на 25 апр 2010 22:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 25 апр 2010 22:39

paceto написа:Не, цяла България повтаря това, което е чул, защото никой не знае дали е така.
Всички говорят така, защото им е удобно да казват така и да не смеят да си признаят, че Литекс тази година ги преби всичките си конкуренти.

Какво само ревете не ми е ясно, а феновете на Черноморец се появиха отново по форумите след като отбора им тръгна да бие, а раздела им беше пуст като пустиня когато падаха, така че много моля не говорете тук за мишки.

Феновете им на Литекс не са задължени да висят във форума и да се дракат в него когато отбора им има мач, така че това, че не са били във форума за да се карат с други, които ги нападат не ги прави мишки нали сте наясно.

Интересно, ние не сме ли гледали мача? Черноморец били дошли за Х, и защо им е този стратегически Х? Аз пък си мисля, че дойдоха да играят, ама някой разреши ли им да играят? Били се затворили, че някой пусна ли ги да излязат напред, след като всяко докосване, съмнение за засада се свиреше?! Аз съм наясно, че пишеш като фен, нормално е, но и ние гледаме футбол, и ние имаме право на мнение. Колкото до реването, точно ти, или вашите многобройни фенове във форума, нямате право да упреквате други такива. По твоята логика, хората във форума трябва да намаляват, а не да се увеличават, така ли? Били наляли гипса.....,хаха, а аз по-скоро видях, че някой им разбърка бетона за да не си помислят, че може да направят нещо! Наистина е грозно! И всички го виждат!!!...

zieg
Контакти:

Мнениеот zieg » 25 апр 2010 22:41

lz1tmw написа:
zieg написа:Хахаха спокоен съм за твоето бъдеще младеж, ще те препоръчам на Комиците, абе я да те питам тва голфа на големия ти брат ли е...съмнявам се 14-15 годишни да им дават лицензи за правоуправление, освен ако не си от някое село, без полицай и да "връткаш" ръчни на мегдана :mrgreen: Гледайте си животеца, ШАМПИОНИ СМЕ! Нищо друго не е от значение! 1998,1999, 2001, 2004, 2008,2009, 2010... За 11 години...толкова трофеи...стягайте гащите "грандове", че с това темпо, до 2040 може и да ви задминем по трофеи :mrgreen:

Първо не съм младеж . Второ това е една от 3 ми WV и не съм на 15 а на 51год. И не съм от село а от малко по голям град от твоя. И кога ходех по мачове ти не си бил роден сигурно.

жалко, ако си на 51 и не си схванал иронията ми..честно. не съм ти искал обяснение колко Голфа имаш, от кой град си и на колко си години! Поредното доказателство, че 15 годишните като тебе, нямат силни защитни механизми, за сметка на богатата си фантазия, е четейки постовете ти, само опровергаваш напълно този "1/2 век" в който си живял...все тая...излей си мъката и злобата, когато пораснеш и помъдрееш, ще се научиш да приемаш загубите мъжката и с достойнство , а не с хленчене и оправдания! Поздрави на всички мои съграждани и тези , които НЕ СА симпатизанти на "грандовете"...честита 3-та ТИТЛА момчета... преди 10 години, не съм си мечтал дори за толкова трофеи в нашата витрина!
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 25 апр 2010 22:54

Извинявам се сега гледах повторения на спорните положения в мача и нямам думи :shock: Литекс наистина са си купули съдията,а ние за пореден път сме ощетени :evil: много жалко мислих ,че Гриша Ганчев не купува съдии,но съм грешал :roll: !Как да градим нещо в такова корумпирано първенство ?Борел така ядосан не съм го виждал :shock:
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 25 апр 2010 22:56

Parmalat написа:Извинявам се сега гледах повторения на спорните положения в мача и нямам думи :shock: Литекс наистина са си купули съдията,а ние за пореден път сме ощетени :evil: много жалко мислих ,че Гриша Ганчев не купува съдии,но съм грешал :roll: !Как да градим нещо в такова корумпирано първенство ?Борел така ядосан не съм го виждал :shock:

Я се обоснови,за положенията и кои по-точно?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 25 апр 2010 22:58

maldin1 написа:
Parmalat написа:Извинявам се сега гледах повторения на спорните положения в мача и нямам думи :shock: Литекс наистина са си купули съдията,а ние за пореден път сме ощетени :evil: много жалко мислих ,че Гриша Ганчев не купува съдии,но съм грешал :roll: !Как да градим нещо в такова корумпирано първенство ?Борел така ядосан не съм го виждал :shock:

Я се обоснови,за положенията и кои по-точно?

Червеният картон на Хайри вторият такъв на Борел :arrow:
„Може да се каже, че червеният картон за Енис Хайри беше повратният момент в мача. Трудно е да играеш с човек по-малко срещу хомогенен отбор като „Литекс". Изгоненият Хайри ми каза, че Нифлор три пъти го наплюл, а съдията не предприел нищо. Разбира се, че не оправдавам нашия футболист, който трябва да си сдържа нервите, но къде е бил реферът? С това свое решение той предреши до голяма степен мача. Не знам защо, но все срещу „Литекс" ни се случва да не завършваме с 11 човека на терена." Това заяви на пресконференцията след края на срещата с Литекс старши-треньора на "Акулите" Красимир Балъков.

Просто нямам думи :roll:
[center]R.I.P[/center]

Върни се в “Литекс”