ВАЖНО!Виж независимо на кого си фен!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: ВАЖНО!Виж независимо на кого си фен!
Ot men leka. neka se syberem tezi koito si pi6em ot w4era(neka ni posledwat i drugi) predi 14-ti,za da moje da obsydime KONKRETNI ISKANIQ, koito da postawime po wreme na protesta! zasega predlagam da se widime na 4-ti.
-
- Контакти:
neka prodyljim da pi6em tuk wseki den,moje i ot gong bg da obyrnat wnimanie? bydete seriozni i 6te imame 6ans. leka no6t. DA JIVEE BULGARIA!
сега последно във всяка тема ли да пишем или ??? Те много станаха , разпокъсахме се някои пише в една друг в друга.как да се обърне внимание след като ние неможем да напривим към 50 страници с коментари по дадена тема.Аз все пак пиша в сички де ама се пак , ми се струва че бая доста станаха.Може и тва да е от полза.Много теми , се да обърне внимамие някои.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
Ще си пейстна мнението и тук...
Бъркате! Точно като влезне някой във форума и види тема с много страници ще погледне, най-малкото от любопитство. А така наистина нещата се размиват!!! Т. е. много еднакви теми и резултат никакъв!!! Пишете само на едно място и няма да има такива малоумници като Цесекарчо Някой Си, защото няма да му е интересно да ви дразни!
Бъркате! Точно като влезне някой във форума и види тема с много страници ще погледне, най-малкото от любопитство. А така наистина нещата се размиват!!! Т. е. много еднакви теми и резултат никакъв!!! Пишете само на едно място и няма да има такива малоумници като Цесекарчо Някой Си, защото няма да му е интересно да ви дразни!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
треа да ги пометем, мамицата им болшевишка 

О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!
От ЛЕВСКИ съм,това е моят клуб.Но това е доста зле скалъпена провокация.Все някой протестира за нещо.И то точно преди избори.Ако искаме нещо да се промени идват избори.Там чрез гласовете си може да дадем ход на промените,и да раскараме веднъж завинаги турската сган от управлението на държавата.Но от такива протести страда само имиджа на държавата.
От сега знам какво ще стане:
Ще се съберем хора с различни пристрастия към отбори да протестираме срещу правителството(хубаво)
Един ще се изцепи само Левски(ЦСКА) и става мелето,ще си изпочупим тиквите!
Полицаите с най- голям кеф ще ни ги доизпочупят,защото ще кажат пред Народното събрание агитки не може да се бият!
Дори никой да не направи тая беля те комунистите знаят как да правокират хората та да се избият!
И накрая ще излезе,че сме се изложили!

Ще се съберем хора с различни пристрастия към отбори да протестираме срещу правителството(хубаво)
Полицаите с най- голям кеф ще ни ги доизпочупят,защото ще кажат пред Народното събрание агитки не може да се бият!
Дори никой да не направи тая беля те комунистите знаят как да правокират хората та да се избият!
И накрая ще излезе,че сме се изложили!

Точно това ще стане.
-
- Контакти:
al_ex1 написа:От сега знам какво ще стане:
И накрая ще излезе,че сме се изложили!![]()
![]()
Точно това НЕ ТРЯБВА да става.Идеята е добра,кото видят,че сме ОБЕДИНЕНИ И ЕДИННИ ще се стреснат.Важното е да се издържи на провокациите,а такива сигурно ще има.Все пак от който и отбор да е всеки присъстващ преди всичко е БЪЛГАРИН на който му пука за МАЙКА БЪЛГАРИЯ.Крайно време е да се събудим от този кошмар в който живеем вече19г.Защото вече много закъсняваме и скоро нямо да има какво да наричаме РОДИНА.То тези сега в парламента едва ли ще се трогнат,след 6м.са изборите.Дано следващите да работят в полза на БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРИТЕ.Но които и да са трябва да знаят,че сме будни и НЯМА ДА ТЪРПИМ ПОВЕЧЕ ДА НИ УНИЖАВАТ.Аз ще участвам активно в това начинание.
Подкрепям ви! Отдавна чаках такава организаци от наша (Хоолс, феновете) страна! Усещам как се връща 1997!
И какво като извика! Игнор, малко по железни нерви и толкова! Както казаха някой преди мен, там не сме заради футбола, там сме за България!!!
al_ex1 написа:Един ще се изцепи само Левски(ЦСКА) и става мелето,ще си изпочупим тиквите!
И накрая ще излезе,че сме се изложили!![]()
![]()
И какво като извика! Игнор, малко по железни нерви и толкова! Както казаха някой преди мен, там не сме заради футбола, там сме за България!!!
Върни се в “Футбол - България”