Локо София - Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ZelenOtbor
Контакти:

Re: Локо София - Черно Море

Мнениеот ZelenOtbor » 25 апр 2010 18:14

Илко Пиргов - Домакина след автогола е играч на мача :lol:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 апр 2010 18:20

Ако не беше автогола на Домакина онези нямаше даже да застрашат Пиргата :mrgreen: .Жалки отборчета са пред нас,явно е,че онази идиотска история от Каварна ни срина психически,че чак до днес 8-) .Но сега ми е кеф като гледам реката от сополи,сълзи и камъни от многознайковците дето говореха миналата година....Алоооооууууу Гиговчето,Тоневчето,я извадете сега един лист със съдиите дето свирели на Черно Море а.... :lol: Мълчание,2 мача,2 пъти отзад,общо 6 гола във вратата им :lol: .А за Левски-тука на живот и смърт.Супер агресивно,безмилостно,трябва да ги разгромим пак другите лаещи псета,че още едни да разревем.После и на Армията гастрол,да мятаме и другите циркаджии,но да се съсредоточим над кръвния враг Бай Ганя и неговата трупа.

Златински-Какви са тея Черно море? Дошли от Варна и се мислят за много велики.
КОЙТО Е ОТ ВАРНА НЯМА КАК ДА НЕ БЪДЕ ВЕЛИК.НА КОЛЕНЕ ПРЕД ЧЕРНО МОРЕ,А ПЪРВО СИ ИЗБЪРШИ СОПОЛИТЕ :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 апр 2010 18:21

Марков - "Черно Море нямаха положения" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Въпрос-"а вие колко положения имахте"Рендето - "мииии имахме....2 фала и греда" хахахахахахахаха.да ви бяха дали и 1-2 дузпи,че да имате повече от 3 положения а :lol: :lol: :lol:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 25 апр 2010 18:24

Георги Марков:с два удара-два гола ни вкараха,дори и ъглов нямаха,аз в такъв мач не съм играл. - На пейката ли беше бе ренде или отзаде в защитата,ще падна от смях-тез ептен изтрещяха вече,хахахахаха :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: пс:Стрелец-изпревари ме
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 апр 2010 18:36

ХАХАХАХАХА,смешковците продължават да цепят мрака :lol: :lol: :lol:

Златински:"Днес удряхме греда след греда"

Най-малко 50 греди имаше..пфффхахахахахахахахаха :lol:

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 25 апр 2010 18:41

17 жълти картона и 12-13 дузпи не бяха отсъдени....
Димо Момиров да си ходи :lol: :lol: :lol: (аа чакай ве :D)

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 25 апр 2010 18:44

Браво моряци!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 25 апр 2010 18:50

Честита победа! Не съм го очаквал, но така е още по-приятно :mrgreen:
Адемар играч на мача за двата гола :!:
Много ми се иска да бием Левски, а след това и ЦСКА... въпреки че малко вероятно някакси :lol: :lol:

Иначе онова лайненце Светослав Дяков супер много ме изнерви.... не мога да го гледам, честно. 2 пъти влезе напред с бутоните в краката на Димов и се чуди що му свирили фал... след това Димов го закачи леко отзад и взе да вика и недоволства и на Димов дадоха жълт картон, а на това лайненце не дадоха нищо :evil:
Такъв смешен съдия не съм виждал, честно.... единственото хубаво беше, че не измисли дузпа за Локомотив Сф.... ама такива смешни отсъждания няма просто. Лайненцето Дяков влиза с бутоните в краката на Димов, оня даже не свири фал, ами пуска тъч... нямам думи просто :evil:
Иначе смешно Локо Сф с претенциите им за дузпи..... всеки мач все трябва да им свирят дузпи, иначе не става работата :mrgreen: Александров първо, че топката го удари в гърба... второ, че ръцете му бяха вдигнати да си предпази главата и трето - главата му беше извъртяна настрани.... така че е просто смешно да се иска дузпа в тази ситуация, освен ако съдията не е бил поръчков и не си е свършил платената работа :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tuksam
Контакти:

Мнениеот tuksam » 25 апр 2010 19:09

Евала на МОРЕТО .Ако и ЧЕРНОМОРЕЦ направят изненада тази вечер ще започна да гледам БГ футбол. Сега и с вас ще играем И нека по добрия победи.......

Върни се в “Черно море”