Локо София - Черно Море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- ZelenOtbor
- Контакти:
Re: Локо София - Черно Море
Илко Пиргов - Домакина след автогола е играч на мача 

-
- Контакти:
Адемар-ГОЛЯМ!
- Sagittarius
Ако не беше автогола на Домакина онези нямаше даже да застрашат Пиргата
.Жалки отборчета са пред нас,явно е,че онази идиотска история от Каварна ни срина психически,че чак до днес
.Но сега ми е кеф като гледам реката от сополи,сълзи и камъни от многознайковците дето говореха миналата година....Алоооооууууу Гиговчето,Тоневчето,я извадете сега един лист със съдиите дето свирели на Черно Море а....
Мълчание,2 мача,2 пъти отзад,общо 6 гола във вратата им
.А за Левски-тука на живот и смърт.Супер агресивно,безмилостно,трябва да ги разгромим пак другите лаещи псета,че още едни да разревем.После и на Армията гастрол,да мятаме и другите циркаджии,но да се съсредоточим над кръвния враг Бай Ганя и неговата трупа.
Златински-Какви са тея Черно море? Дошли от Варна и се мислят за много велики.
КОЙТО Е ОТ ВАРНА НЯМА КАК ДА НЕ БЪДЕ ВЕЛИК.НА КОЛЕНЕ ПРЕД ЧЕРНО МОРЕ,А ПЪРВО СИ ИЗБЪРШИ СОПОЛИТЕ

Златински-Какви са тея Черно море? Дошли от Варна и се мислят за много велики.
КОЙТО Е ОТ ВАРНА НЯМА КАК ДА НЕ БЪДЕ ВЕЛИК.НА КОЛЕНЕ ПРЕД ЧЕРНО МОРЕ,А ПЪРВО СИ ИЗБЪРШИ СОПОЛИТЕ

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- Sagittarius
Марков - "Черно Море нямаха положения"
.Въпрос-"а вие колко положения имахте"Рендето - "мииии имахме....2 фала и греда" хахахахахахахаха.да ви бяха дали и 1-2 дузпи,че да имате повече от 3 положения а

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Георги Марков:с два удара-два гола ни вкараха,дори и ъглов нямаха,аз в такъв мач не съм играл. - На пейката ли беше бе ренде или отзаде в защитата,ще падна от смях-тез ептен изтрещяха вече,хахахахаха
пс:Стрелец-изпревари ме

HASTA DE LA VICTORIA
- Sagittarius
ХАХАХАХАХА,смешковците продължават да цепят мрака
Златински:"Днес удряхме греда след греда"
Най-малко 50 греди имаше..пфффхахахахахахахахаха

Златински:"Днес удряхме греда след греда"
Най-малко 50 греди имаше..пфффхахахахахахахахаха

- thehellriser
- Контакти:
17 жълти картона и 12-13 дузпи не бяха отсъдени....
Димо Момиров да си ходи
(аа чакай ве :D)
Димо Момиров да си ходи

Честита победа! Не съм го очаквал, но така е още по-приятно
Адемар играч на мача за двата гола
Много ми се иска да бием Левски, а след това и ЦСКА... въпреки че малко вероятно някакси
Иначе онова лайненце Светослав Дяков супер много ме изнерви.... не мога да го гледам, честно. 2 пъти влезе напред с бутоните в краката на Димов и се чуди що му свирили фал... след това Димов го закачи леко отзад и взе да вика и недоволства и на Димов дадоха жълт картон, а на това лайненце не дадоха нищо
Такъв смешен съдия не съм виждал, честно.... единственото хубаво беше, че не измисли дузпа за Локомотив Сф.... ама такива смешни отсъждания няма просто. Лайненцето Дяков влиза с бутоните в краката на Димов, оня даже не свири фал, ами пуска тъч... нямам думи просто
Иначе смешно Локо Сф с претенциите им за дузпи..... всеки мач все трябва да им свирят дузпи, иначе не става работата
Александров първо, че топката го удари в гърба... второ, че ръцете му бяха вдигнати да си предпази главата и трето - главата му беше извъртяна настрани.... така че е просто смешно да се иска дузпа в тази ситуация, освен ако съдията не е бил поръчков и не си е свършил платената работа 

Адемар играч на мача за двата гола

Много ми се иска да бием Левски, а след това и ЦСКА... въпреки че малко вероятно някакси

Иначе онова лайненце Светослав Дяков супер много ме изнерви.... не мога да го гледам, честно. 2 пъти влезе напред с бутоните в краката на Димов и се чуди що му свирили фал... след това Димов го закачи леко отзад и взе да вика и недоволства и на Димов дадоха жълт картон, а на това лайненце не дадоха нищо

Такъв смешен съдия не съм виждал, честно.... единственото хубаво беше, че не измисли дузпа за Локомотив Сф.... ама такива смешни отсъждания няма просто. Лайненцето Дяков влиза с бутоните в краката на Димов, оня даже не свири фал, ами пуска тъч... нямам думи просто

Иначе смешно Локо Сф с претенциите им за дузпи..... всеки мач все трябва да им свирят дузпи, иначе не става работата

Евала на МОРЕТО .Ако и ЧЕРНОМОРЕЦ направят изненада тази вечер ще започна да гледам БГ футбол. Сега и с вас ще играем И нека по добрия победи.......