Нали беше Георги Илиев???L_P_F_C 1936 написа:ПОКЛОН ПРЕД НАЙ - ВЕЛИКИЯ ПРЕЗИДЕНТ- КОКО ДИНЕВ!
КОКО ДИНЕВ: ЛОШИТЕ ДНИ СА ЗАД ГЪРБА НИ!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: КОКО ДИНЕВ: ЛОШИТЕ ДНИ СА ЗАД ГЪРБА НИ!
ВЕЛИК ОТБОР,ВЕЛИКИ ФЕНОВЕ,ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ-ТОВА СМЕ НИЕ!!!

Последна промяна от kubik на 25 апр 2010 16:44, променено общо 1 път.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
SHYNE написа:celer написа:Не мога да разбера едно нещо, защо феновете на Ботев винаги се ровят в нашите теми??? Същото го правите и под статиите в пловдив24, защо? Вчера след пресконференцията ви за новото отборче никои не писа от долу... запомнете едно пише го на герба на държавата ни ''Съединението прави силата'' не ви казвам нищо от рода, че искам да сме в много добри отношения но айде спрете вече да пишете в нашите теми...
като излизат на първа страница на форума нормално да я прочетемпиши на глобалния модератор да ви прави темите за ограничен кръг от хора и няма да има проблеми
То и вашите теми излизат на първа страница, ама не се врем да избиваме комплекси като вас.
Знам, че искате да си правите реклама, ама хората ви забравиха вече!
Да ви е честит новия отбор.

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
То и вашите теми излизат на първа страница, ама не се врем да избиваме комплекси като вас.
така лиииииии

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

...
Последна промяна от Arto на 29 ное 2014 23:39, променено общо 1 път.
SHYNE написа:Щом кметът е решил, че трябва да се помага само на Ботев, си е негова работа. Още не съм имал среща с него, но се надявам и това да стане съвсем скоро.
ми какво чакате бе г-н ДИНЕВда потърсихме кмета и той се отзова . най-лесно е да стоиш и да хвърляш обвинения наляво надясно че жълтите са виновни за всичко ( визирам пумияра узунов ) идете проведете 1-2-3 срещи с градската управа от какво имате нужда и ако ви отрежат тогава ревете че никой не ви помага . честно казано ми е трудно да ви разбера . какво искате Ботев да спре същесвуването си ли ? знам че повечето тука имате мозък в главите си и съм сигурен че не искате това ....
Кмета е ДЛЪЖЕН да се самосезира по дадения въпрос,защото е кмет на цял ПЛОВДИВ,независимо че е жълтур! Коко динев е ДОСТОЕН ЧОВЕК,и собственик на достоен клуб,който никога не е ревал за помощ в не леките ситуации надвисвали над Локомотив в историята му! Това е ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ! Срамно е хорица като теб и от твоя отбор,да се врът за щяло и нещяло в наще теми! И забранената(по принцип за форума )обида "пОмияр" се пише с О ! Коко определено е изключително интелигентен човек а това за нас,феновете на Пловдивския Локомотив е чест и гордост,защото с тези си качества той определено е Човека,който е достоен за това да бъде собственик на нашия Локомотив! За вашия клуб не се искат подобни качества,пък и вие феновете на жълтия отбор,няма как да ги оцените,защото феновете на един клуб са същите като него и историятаму! Казах какви сме ние,черно-белите! Направи си сметка,какви сте вие! Ако не си съгласен,отвори друга тема и да се почваме! НЕКА НЕ БЯГАМЕ ОТ ТЕМАТА! Гледам че доста хора го правят,благодарение на този жълтур!
soilwork написа:Нали беше Георги Илиев???L_P_F_C 1936 написа:ПОКЛОН ПРЕД НАЙ - ВЕЛИКИЯ ПРЕЗИДЕНТ- КОКО ДИНЕВ!
Ей, веднаха се впрегнаха някои хора! Мочето говори в сегашно време, а и според мен няма по добър президент в БГ сега!

Последна промяна от vasko1936 на 25 апр 2010 19:08, променено общо 1 път.
SHYNE написа:А искам да попитам феновете без отбор които в момента са в нашите теми:
сега новия ботев 2010г. ще наследи ли историята на истнския ботев???
ми то тва е истинския Ботев бе душицо златнапросто АД-то на селския е фалирало
няма такова чудо като НОВ БОТЕВ
има един Ботев и той си е такъв от 1912 година
е искаш да кажеш, че докато христола е бил президент , истинският ботев е почивал някъде ли

- child in time
- Контакти:
Аз пък си мисля че лошите дни предстоят но ще погледаме , ще послушаме( ма4а с Миньор нямало да го дават) и ще видим!
Доверието в хората е взело твърде много жертви и дано Локомотив не е поредната! Не знам как може да имаш доверие на някой който те плюе по медиите но Динев си знае най - добре!
Дано Локомотив Пловдив се спаси и да доживеем и Ние по - добри дни!
Доверието в хората е взело твърде много жертви и дано Локомотив не е поредната! Не знам как може да имаш доверие на някой който те плюе по медиите но Динев си знае най - добре!
Дано Локомотив Пловдив се спаси и да доживеем и Ние по - добри дни!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Каквото и да стане ще бъдем с Коко Динев!
Това е човекът за нас - обича клуба, не жали сили и средства за него и най-вече е футболен човек!
Той е всичко, което сме искали!
Днес стана нещо много лошо за нас - столичното Локо направи глупостта да падне от Черно море и последния мач с тях може да се окаже кървав!Не искам да си представям, какво ще бъде на "Лаута" последния кръг, ако се решава съдбата и на двата отбора - ние да останем в "А" гр. ,а столичани да участват в УЕФА!Дано не опрат нещата последния мач да бъде решаващ и за двата отбора, щото "Лаута" ще мирише на сяра!Гигов и Коко трябва да вземат нещата в свои ръце за да не станем сейр на "сини" и "червени"!Ние играем честно, но се вижда, че другите отбори не играят честно!
Дано всичко е точно с миньорци, че паднем ли изпадаме на 90%!
Бием Миньоро, бием Латекса и взимаме мача със "Славия"!
Не трябва да падаме в тези три мача!
Айде, Коко!
Айде, Машиниииииии!
Това е човекът за нас - обича клуба, не жали сили и средства за него и най-вече е футболен човек!
Той е всичко, което сме искали!
Днес стана нещо много лошо за нас - столичното Локо направи глупостта да падне от Черно море и последния мач с тях може да се окаже кървав!Не искам да си представям, какво ще бъде на "Лаута" последния кръг, ако се решава съдбата и на двата отбора - ние да останем в "А" гр. ,а столичани да участват в УЕФА!Дано не опрат нещата последния мач да бъде решаващ и за двата отбора, щото "Лаута" ще мирише на сяра!Гигов и Коко трябва да вземат нещата в свои ръце за да не станем сейр на "сини" и "червени"!Ние играем честно, но се вижда, че другите отбори не играят честно!
Дано всичко е точно с миньорци, че паднем ли изпадаме на 90%!
Бием Миньоро, бием Латекса и взимаме мача със "Славия"!
Не трябва да падаме в тези три мача!
Айде, Коко!
Айде, Машиниииииии!