16-годишна бременна от Стивън Джерард

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

16-годишна бременна от Стивън Джерард

Мнениеот Cesc Fabregas » 25 апр 2010 16:19

Неизвестна 16-годишна девойка е бременна от капитана на Ливърпул Стивън Джерард, гръмнаха английските медии. Името на момичето се пази в тайна. Стиви Джи се е обърнал към съда, за да я накара да мълчи.

Съпругата на Джерард - Алекс Къран, също е забъркана в секс афера. Пресата на Острова твърди, че тя слага рога на Стиви Джи с футболист на Дарби Каунти. Находчиви папараци дори я щракнаха да се разхожда без годежния си пръстен, който струва 86 хил. евро. "Не е умишлено или някакъв знак. Просто си е забравила пръстена вкъщи", заяви говорителят на госпожата.
http://www.sportal.bg/news.php?news=234063
Не знам до колко е истина, но нали знаете, че във всяка лъжа има и поне малко истина... :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Re: 16-годишна бременна от Стивън Джерард

Мнениеот RENAULT » 25 апр 2010 16:23

Ако питаш мен вяра на спортал нямам.И точно Стиви да е замесе при положение ,че той е футболист за подражание ;) ;)
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

beloto_boro
Контакти:

Мнениеот beloto_boro » 25 апр 2010 16:31

RENAULT написа:Ако питаш мен вяра на спортал нямам.И точно Стиви да е замесе при положение ,че той е футболист за подражание ;) ;)

Не беше ли Джерард този който преби в един бар някакъв човечец заедно с приятелите си?

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 25 апр 2010 16:35

Според мен е спекулация. В Англия напоследък гърми от скандали и някой е използвал момента, за да препечели от жълтите вестници.

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 25 апр 2010 16:40

От английските медий е потвърдено само за жената на Джерард , че е отишла на кафе с приятелка без венчална халка. За Стиви Джи инфото е тръгнало от 7 дни спорт - много жълт вестник според мен. Медийте в Англия не могат да го пуснат като новина , защото Джерард може да ги осъди за клевета. Ако изгуби делото , ще разберем. А според мен някой не иска Англия да спечели световното , все пак това е последния шанс на поколението на Тери, Фърдинанд , Джерард , Лампард , Ашли Коул .

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 25 апр 2010 16:55

И какво, ако е вярно?
И той е човек - това е нещо, което се случва всеки ден...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 25 апр 2010 16:55

beloto_boro написа:
RENAULT написа:Ако питаш мен вяра на спортал нямам.И точно Стиви да е замесе при положение ,че той е футболист за подражание ;) ;)

Не беше ли Джерард този който преби в един бар някакъв човечец заедно с приятелите си?

Не следа животът на Джерард,но от показаното на терена съдя,че той е спокоен човек
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 25 апр 2010 16:59

Той и Тери беше за подражание-капитан на Челси,на Англия......за Тайгър Уудс да не говорим-най-богатия спортист на планетата,чаровен,елегантен а пък видяхме кво стана
:lol: :lol:

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 25 апр 2010 17:02

В Англия в жълтите вестници излизат само истини, подпечатани със снимки и видео най-често, защото ги съдят всеки ден и в 99% от случайте вестниците печелят делата.
"А според мен някой не иска Англия да спечели световното , все пак това е последния шанс на поколението на Тери, Фърдинанд , Джерард , Лампард , Ашли Коул ." - а това е още една глупост. Какво може това да повлияе на световното и естествено, че не всички искат Англия да спечели. И аз не съм за тях и още много милиони дори милиарди хора.

Потребителски аватар
ig10
Контакти:

Мнениеот ig10 » 25 апр 2010 18:25

Вас това какво ви бърка бее?Истина или не,какво значение има?
Да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца, има,има истина една тя е само,само ЦСКА!

Върни се в “Ливърпул”