Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
runnersa написа:bossar написа:Мирише на сбогом евроамбиций-жалко за Гигов.
А ми се слагахте за шампиони показвали те видиш ли шампионска игра и заслужавали да са шампиони! Е къде ви е шампионската игра бе смешници? Цяла пролет имате 1 добър мач срещу Левски и другите са под всяква критика къде ми летяхте из облаците?
runnersa написа:е това не е истина преди дузпи са направо си вкарват сами голове за да ва реабилитират
IBUU_FOREVER написа:runnersa написа:bossar написа:Мирише на сбогом евроамбиций-жалко за Гигов.
А ми се слагахте за шампиони показвали те видиш ли шампионска игра и заслужавали да са шампиони! Е къде ви е шампионската игра бе смешници? Цяла пролет имате 1 добър мач срещу Левски и другите са под всяква критика къде ми летяхте из облаците?
Смешник си ти,чак мозъчните ти напъни са смешни.Ако нямаш какво нормално да кажеш,не ръси мозък,моля!Кога някой от Локомотив е казал,че ще ставаме шампиони?
IBUU_FOREVER написа:runnersa написа:е това не е истина преди дузпи са направо си вкарват сами голове за да ва реабилитират
И продължаваш с ръсенето на мозък!
runnersa написа:Аз не визирам някой от ръководството а точно такива като тебе нима не си заявявал в форума, че сте играели шампионски и трябва да вземете титлата?
IBUU_FOREVER написа:runnersa написа:Аз не визирам някой от ръководството а точно такива като тебе нима не си заявявал в форума, че сте играели шампионски и трябва да вземете титлата?
ХАЙДЕ НАМЕРИ МИ НЯКЪДЕ ЕДИН ПОСТ , КЪДЕТО СЪМ ГО КАЗАЛ!
POPCORN написа:хахах е така е като не можеш ти сам ще си вкарат![]()
![]()
Captain Stottlemeyer написа:
По-важното е, че не отмениха автогола, както е ставало друг път.....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост