За мен нови попълнения трябват във всяка линия на тима:
В защита да се вземе някой млад централен защитник или (което е по-добре за мен) да се даде шанс на Мансиен, въпреки че четох че Уулвс щели да му откупят правата...
В халфовата линия: един Ласана Диара, който е ненужен в Реал и ще бъде продаден си мисля че би бил добра резерва на Есиен (Микел играе много слабо според мен последните месеци на поста си, а и нямаме друг подобен играч)
Още един играч на който симпатизирам още от престоя му в Аякс - Ван Дер Ваарт - за мен играч който може да "връзва" играта на тима, един добър заместник на Франки
А за нападател - Торес, който е страхотен играч, не мисля че ще напусне Пуул, още повече за тим от Висшата Лига.... единствения тим извън ВЛ, който отговаря на класата на Торес е Барса за мен...
Агуеро - много се надявам да го привлечем, още повече и той каза в едно интервю че "Лондон му харесва, както и да се учи от Дрогба и Лампард"! Млад, бърз, техничен, със добър дрибъл, въображение, същото се отнася и за Пато, така че се надявам да вземем Кун или Патока...
Балотели също не е лош избор, но характера му е доста сложен...
Напускащи: Калу - играч който никога не ми е харесвал, много пропуски, брак в играта му... не си спомням откога не е правил голям мач....
Деко, Балак, Белети - трябва малко свежест в центъра
Ферейра - излишен и на двата фланга имаме по 2 бека от висока класа...
И на всяка цена нов договор за Джо Коул - играчът с най-много въображение от атакуващите ни халфове, контузията му прецака сезона, спомнете си само формата му миналия сезон...
+младите момчета от школата и си мисля че отбора би бил доста по-добър....
Какъв подход да очакваме от Челси през лятото на тр.пазар?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- JackPackage
- Контакти:
Re: Какъв подход да очакваме от Челси през лятото на тр.пазар?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- ZinedineZidane
- Контакти:
Според мен, за да се вдигне класата на отбора трябва да се вземе един креативен халф, един бърз нападател и един централен защитник. Отборът вече е доста застаряващ и имате нужда от свежест. Това ще стане със сигурност ако отървете титлата. Лично мнение - Агуеро е премного надценяван и ще бъде груба грешка купуването му, във ВЛ ще бъде изяден с парцалите. Един Пато е съвсем друга бира, даже и Ди Мария, макар той да е ляво крило по-скоро. Има интересни имена, които ще бъдат "глътнати" тази година от големите риби, ще изникнат и още след Мондиала.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Отпаднали забраната на Челси да извършва трансфери ?
-
- Контакти:
Аз лично бих искал Челси да купи Киелини,Пато,Ван дер Ваарт.
Челси готви 80 милиона за звезди на Милан
На крачка от спечелването на Премиър лийг още при първия си сезон, мениджърът на Челси Карло Анчелоти вече обмисля селекцията за следващия сезон. Според "Кориере дело Спорт" италианският специалист ще иска да отмъкне двете най-проспериращи звезди на бившия си тим Милан - Алешандре Пато и Тиаго Силва, за сумата от 80 милиона евро.
Както е известно, Анчелоти и тимът му имат точка преднина пред Манчестър Юнайтед кръг преди края, като посрещат Уигън на "Стамфорд Бридж" тази неделя и шансовете за триумф са повече от големи. Освен това "сините" са и на финал за ФА Къп срещу изпадналия Портсмут и при евентуален дубъл италианският специалист ще подобри постижението дори на Жозе Моуриньо от първия сезон в клуба (б.а. португалецът спечели титлата и Карлинг Къп).
Поради тази причина Анчелоти се надява, след като миналата година се задоволи единствено с привличането на Юрий Жирков, да получи около 100 милиона евро от Роман Амбрамович, за да изгради състав, който най-накрая да се изкачи на европейския връх, печелейки Шампионската лига.Анчелоти неведнъж е споделял, че Пато има потенциал да вкара по два гола на мач и да стане най-добрият играч в света през следващите години. Относно Тиаго Силва, който прекара първите си шест месеца на Апенините под ръководството на Анчелоти, още тогава мнението на Карлето бе, че това е идеалният заместник на легендата Паоло Малдини и пред бившия играч на Флуминензе има голямо бъдеще.
На крачка от спечелването на Премиър лийг още при първия си сезон, мениджърът на Челси Карло Анчелоти вече обмисля селекцията за следващия сезон. Според "Кориере дело Спорт" италианският специалист ще иска да отмъкне двете най-проспериращи звезди на бившия си тим Милан - Алешандре Пато и Тиаго Силва, за сумата от 80 милиона евро.
Както е известно, Анчелоти и тимът му имат точка преднина пред Манчестър Юнайтед кръг преди края, като посрещат Уигън на "Стамфорд Бридж" тази неделя и шансовете за триумф са повече от големи. Освен това "сините" са и на финал за ФА Къп срещу изпадналия Портсмут и при евентуален дубъл италианският специалист ще подобри постижението дори на Жозе Моуриньо от първия сезон в клуба (б.а. португалецът спечели титлата и Карлинг Къп).
Поради тази причина Анчелоти се надява, след като миналата година се задоволи единствено с привличането на Юрий Жирков, да получи около 100 милиона евро от Роман Амбрамович, за да изгради състав, който най-накрая да се изкачи на европейския връх, печелейки Шампионската лига.Анчелоти неведнъж е споделял, че Пато има потенциал да вкара по два гола на мач и да стане най-добрият играч в света през следващите години. Относно Тиаго Силва, който прекара първите си шест месеца на Апенините под ръководството на Анчелоти, още тогава мнението на Карлето бе, че това е идеалният заместник на легендата Паоло Малдини и пред бившия играч на Флуминензе има голямо бъдеще.