Купата е за Берое!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Купата е за Берое!
Нека първо стигнем финала, а тогава ще мислим за купата. Мачът с Чавдар няма да е лесен.
еми нали решиха да е или в Бургас или в Ловеч, взависимост от финалистите. Но така или иначе ако Берое бият ще е на Лазур, все пак и на Калиакра и на Поморие им е по-близо 

Нека не слагаме рибата в тигана докато е още в морето,първи да бием в Етрополе и след това да говорим за купата!
Успех на Берое! Дано вземете купата! 

Един левскар пожелава успех на "Берое" в "Лига Европа"
Успех на Чавдар Етрополе! Много се преекспонира силата на Берое....възползвайки се от моментното падение на грандовете-визирам мача с ЦСКА и проблемите с Левски първия полусезон.Не се радвайте предварително,щото спомените от предния кръг за купата още са пресни.А и все пак сте гости-като гледам и в каква "прекрасна" форма се намирате 

- JohnnieWalker
- Контакти:
Re: КУПАТА Е НАША!!!
Saint Etienne написа:Успех!
+1
- JohnnieWalker
- Контакти:
PFCB написа:Дано финала не е в Ловеч - стадиона е малък и няма да ни събере...
За какво им е по-голям като и този не го пълнят

Мачовете за първенство и мачовете за купата са две различни планети - нямат нищо общо. Пресен пример - Портсмут. Аз в последните години не си спомням по-интересна развръзка за купата - наглед Берое са фаворити, но.... абсолютно нищо не се знае. Не знам за вас, но аз чакам с нетърпение мачовете, въпреки, че не съм фен на нито един от отборите
-
- Контакти:
theclash написа:Мачовете за първенство и мачовете за купата са две различни планети - нямат нищо общо. Пресен пример - Портсмут. Аз в последните години не си спомням по-интересна развръзка за купата - наглед Берое са фаворити, но.... абсолютно нищо не се знае. Не знам за вас, но аз чакам с нетърпение мачовете, въпреки, че не съм фен на нито един от отборите
Примера ти с Помпи е умопомрачаващ

*по повод нормалните фенове - за мен хората които продължават да посещават мачове са мазохисти.