Черно море-ЛЕВСКИ

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Черно море-ЛЕВСКИ

Мнениеот L_Messi » 24 апр 2010 23:41

Победата е без алтернатива. Морето са зле, ние - също, очаква ни много здрав мач с много борба и малко футбол, така че ще бием с не повече от 1:0.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 25 апр 2010 00:13

Sagittarius написа:
mig31bg написа:Черно море нямат загуба у дома този сезон .

Слаби или не,ние сме моряци,и по-слаби сме били и не сте могли да ни биете с по 2 дузпи след 90 минута.На нашите момчета ще кажа само.....ГРАБВАЙТЕ ТЕЛАТА :!:

Стига с тази агресия, колега. Никой не печели от нея. Това не е война все пак, а една обикновена футболна среща. И двата отбора в момента са много слаби. Надявам се да имаме малко късмет и да победим.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
hisara
Контакти:

Мнениеот hisara » 25 апр 2010 00:42

Всяка загубена точка до края ще е фатална за нашият отбор. Затова трябва да се мобилизират играчите и да играят добър футбол, такъв какъвто играха в Стара Загора, за да вземем всички оставащи мачове и да чакаме грешки на съперниците. Литекс и Славия полегнаха на четирибуквието от Панчарево, но Локо Сф не може да си позволи полягане, така че този мач ще се играе.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 25 апр 2010 00:44

Аз мисля , че мача ще бъде разходка на свеж морски въздох от страна и на двата отбора - скучно нулево равенство .
Тайничко се надявам все пак да "сините" да играят добре и да победят макар , че силно се съмнявам ;) :(

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 25 апр 2010 00:46

hisara написа:Всяка загубена точка до края ще е фатална за нашият отбор. Затова трябва да се мобилизират играчите и да играят добър футбол, такъв какъвто играха в Стара Загора, за да вземем всички оставащи мачове и да чакаме грешки на съперниците. Литекс и Славия полегнаха на четирибуквието от Панчарево, но Локо Сф не може да си позволи полягане, така че този мач ще се играе.

Мобилизация за какво ??? За лига европа ли ??? С таяя игра по-добре да не ходим никъде защото не ми се бере пак срам :oops:
ПО-добре тоя и следващия сезон да ги пишат бегали и да обиграват юношите от колкото да се излагаме срещу слабаците в европа :x

Потребителски аватар
orgi
Контакти:

Мнениеот orgi » 25 апр 2010 00:50

според мен Левски ще бие трудно,но ще бие.ако и Цска бие Локото,съм на 90% сигурен,че Левски е в европа

Потребителски аватар
hisara
Контакти:

Мнениеот hisara » 25 апр 2010 00:52

kokic1986 написа:
hisara написа:Всяка загубена точка до края ще е фатална за нашият отбор. Затова трябва да се мобилизират играчите и да играят добър футбол, такъв какъвто играха в Стара Загора, за да вземем всички оставащи мачове и да чакаме грешки на съперниците. Литекс и Славия полегнаха на четирибуквието от Панчарево, но Локо Сф не може да си позволи полягане, така че този мач ще се играе.

Мобилизация за какво ??? За лига европа ли ??? С таяя игра по-добре да не ходим никъде защото не ми се бере пак срам :oops:
ПО-добре тоя и следващия сезон да ги пишат бегали и да обиграват юношите от колкото да се излагаме срещу слабаците в европа :x

Приятелю, срам ще е ако не играем в Европа, защото там е нашето място. А какво ще направим там, е друг въпрос. Поне ще опитаме да влезем в групите, и това е напълно възможно.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 апр 2010 00:57

hisara написа:
Приятелю, срам ще е ако не играем в Европа, защото там е нашето място. А какво ще направим там, е друг въпрос. Поне ще опитаме да влезем в групите, и това е напълно възможно.

Ти сериозно ли го мислиш това?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
hisara
Контакти:

Мнениеот hisara » 25 апр 2010 01:05

rhaegar написа:
hisara написа:

Ти сериозно ли го мислиш това?

Разбира се, че сериозно го мисля. Благодарение на добрия си коефициент сме в групите без проблем. Ако станем трети разбира се.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 апр 2010 01:10

И на какво отгоре ще го постигнем? Фантастичната игра, страшните футболисти, умният тренер, богатият собственик или суперселекцията дето ще направим лятото?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”