Левски и Цска последни 4 кръга
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- edmon_dantes
- Контакти:
Re: Левски и Цска последни 4 кръга
Изтървахме питомното, сега ще гоним дивото. Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи. Левски се издъниха в страшно много мачове, няма да е незаслужено ако не сме в Европа. Важното е да се намери нов собственик през лятото, но с този инат на Батков май е доста трудна задача.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

ehh написа:Нашите тъпи парчета не искат да играят в Европа.
За какво въобще гледате мачовете на ЦСКА до края на първенството?
Не мисля, че си прав. Искат, но не могат!
Както каза Баждеков, ако отбора не се класира за Европа бъдещето става много много трудно...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Баждеков говори врели-некипели.
Разбира се, че това ще каже. Няма да излезе и да каже, че не искат да играят в Европа. Нищо чудно да са преценили, че едно неучастие в Европа, ще им излезе по на сметка, отколкото, ако играят там.
В противен случай, не мога да си представя цялостната идиотска ситуация от няколко месеца насам. Футболистите играят Ганкиното, Батков е кой знае къде и въобще изглежда, че му е все тая, какво става с отбора. Не се знае и кой води отбора, кой прави тактиката. Не можеш да им хванеш спатиите, кога и защо падат, и кога и защо бият.
Батков дано да търси купувач в момента и да видим нещо ново от есента. За мен Левски по-скоро подари сезона на останалите отбори, отколкото да е по-слаб от тях. След 10-11 години, нека дойде ново управление.
Разбира се, че това ще каже. Няма да излезе и да каже, че не искат да играят в Европа. Нищо чудно да са преценили, че едно неучастие в Европа, ще им излезе по на сметка, отколкото, ако играят там.
В противен случай, не мога да си представя цялостната идиотска ситуация от няколко месеца насам. Футболистите играят Ганкиното, Батков е кой знае къде и въобще изглежда, че му е все тая, какво става с отбора. Не се знае и кой води отбора, кой прави тактиката. Не можеш да им хванеш спатиите, кога и защо падат, и кога и защо бият.
Батков дано да търси купувач в момента и да видим нещо ново от есента. За мен Левски по-скоро подари сезона на останалите отбори, отколкото да е по-слаб от тях. След 10-11 години, нека дойде ново управление.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Нищо чудно да са преценили, че едно неучастие в Европа, ще им излезе по на сметка, отколкото, ако играят там.
Не мога да схвана как така ще е по на сметка да не участваш, по принцип дори да отпаднеш с 2 загуби получаваш някакви пари за участието, които едва ли не биха могли да покрият разходите по двата мача...
И как ще стане това?
Я отпадни от Флора Талин и да видим, какви пари ще вземеш.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:И как ще стане това?
Взехме много да издребняваме