Манчестър Юн.-Тотнъм 24.04
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юн.-Тотнъм 24.04
Добър мач за Юнайтед,само дето Рафаел сбърка сууууупер тъпо за гола на Тотнъм и Гигс освен дузпите беше пълна скръб и според мен трябваше да го смени и да вкара примерно Обертан,но това си е мое мнение и не твърдя,че съм на 100% прав! Иначе и Бербата се справи добре,може да се каже,че изкара първата дузпа за Юнайтед и се стара доста,а имаше и не лоши отигравания като цяло,въпреки че и той на няколко пъти сбърка и се подхлъзна в доста важни моменти от мача.Като цяло обаче показа хъс и желание за игра и се представи на добро ниво!
haterbrb написа:Само не разбрах тоя Нани, що се заяждаше с Митко?
Защото Бербо е слаб и му подаде слабо топката и защото Нани е чукундур.
Колкото до мача - Фен съм на Манчестър, но определено не съм доволен от играта на отбора , Бербатов на няколко пъти изпусна малкото положения, които създаде отбора му, само 1 гол беше от игра и въпреки че и 2те дузпи бяха 100% те бяха по-скоро грешка в отбраната на Тотнъм защото и 2та пъти ако не бяха спънали играчите на Тотнъм Евра и Нани , според мен нямаше да се стигне до гол , но знае ли човек , все пак и в първия случай Бербатов се поколеба и не разбра какво да направи и се забави и 2рия път Нани нямаше какво да прави и потърси дузпата.
Последна промяна от Linkydj на 24 апр 2010 19:36, променено общо 1 път.
Тази година, а и вторият сезон от миналата силата на Юнайтед е когато Берба играе изтеглен леко назад. С Рууни са голям тандем, но не мога да разбера, защо Ферги развали тандема последните мачове. За шампионската лига и два-три мача около тях направо си обърка мачовете. Сигурно годинките му пречат вече. Ако Берба си играее на мястото - зад нападателя- играта на отбора ще върви повече. Истината, е че на Манчестър му трябват два халфа, защото Гикс и Скоулс вече са на годинки и това сериозно си личи. Иначе Берба е прекалено умен за някои отигравания и му трябва поне още един, за да се разбират. Другите играят прекалено схематично и заучено и това вече всички го научиха.
Напълно съм съгласен с теб,че съотборниците му играят твърде схематични и малко като роботи,както и че вече се вижда че Гигс и Скоулс са на предела на силите и възможностите си и вече просто не стават за такива мачове и да футбол от най-висока класа както едно време са можели!Просто наистина Фърги трябва да вземе 2 градивни халфа от най-висока класа или поне с много голям талант и мисля,че може да има светлина в тунела за Юнайтед,но не искам да се нагърбвам със задачата да давам някакви имена,защото мисля че САФ има много по-добра преценка и по-голям опит от мен в тези нещаот baba.jga на 24 Апр 2010 15:20
Тази година, а и вторият сезон от миналата силата на Юнайтед е когато Берба играе изтеглен леко назад. С Рууни са голям тандем, но не мога да разбера, защо Ферги развали тандема последните мачове. За шампионската лига и два-три мача около тях направо си обърка мачовете. Сигурно годинките му пречат вече. Ако Берба си играее на мястото - зад нападателя- играта на отбора ще върви повече. Истината, е че на Манчестър му трябват два халфа, защото Гикс и Скоулс вече са на годинки и това сериозно си личи. Иначе Берба е прекалено умен за някои отигравания и му трябва поне още един, за да се разбират. Другите играят прекалено схематично и заучено и това вече всички го научиха.
Бербатов-от мач на мач по-слаб,от ден на ден по-мързелив.Жалко за огромния му талант.
dimitar59 написа:Бербатов-от мач на мач по-слаб,от ден на ден по-мързелив.Жалко за огромния му талант.
Чудя се защо хора като теб, които не разбират от футбол, се появяват отнякъде, само за да дразнят?!!!

Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Btovfan80 написа:dimitar59 написа:Бербатов-от мач на мач по-слаб,от ден на ден по-мързелив.Жалко за огромния му талант.
Чудя се защо хора като теб, които не разбират от футбол, се появяват отнякъде, само за да дразнят?!!!В днешният мач, ако Рууни играеше вместо Бербатов, със сигурност Юнайтед щяха да загубят! В един момент се налагаше четирима играчи да пазят българина, за да го спрат! На няколко пъти се намеси решително и в собственото си наказателно поле! Ако на това викаш мързел и слаба игра, по-добре ходи се гръмни!!! Да не говорим, че на два, три пъти се откриваше на чиста позиция в центъра на наказателната поле на "Тотнъм", но нито Валенсия, нито Нани му подадоха, а се опитаха на свой ред да вкарат с доста анемични и неточни удари! Ама какво съм тръгнал да ти обяснявам, то се вижда при теб, че едва ли е възможно да разбереш за какво става дума!
Да тоя Нани е голям егоист, сигурно 10 пъти удари на 5 метра дори от гредата, вместо да пасне...
- optimistik
- Контакти:
Напълно съм съгласен с последните мнения.Нани не е лош футболист,но е лошо,че играе без капка мозък,на Първа сигнална система
Двамата с Валенсия,ако играеха с малко повече ум и въображение,тогава не само към Бербатов щеше да има много повече пасове,за сметка на безумните шутове и на двамата,но и щяха да имат някакво усещане кога им се подава за да се позатичат малко.И предния мач и сегашния ми направи много неприятно впечатление липсата на всякаква реакция и на двамата при опитите на Бербатов да ги изведе в коридор.Дори днес Нани се сърдеше и мърмореше,явно защото Бербатов не го предупредил за подаването.Но в такива моменти усещането за колективна игра и то с човека,владеещ топката и с маниера му на игра,са достатъчни да не ти се обяснява и вика защото нали и защитнииците на противника ще разберат какво целиш.Общо взето интелекта в МанЮнайтед много липсва и затова Бербатов често е неразбран.Предпочита се да се разчита на юруш.щурмоващина и оране из целия терен и затова и головете най-вече са или от рикошет,или са автоголове,или дузпи.Наистина имаше и изключения при отиграванията на тандема Рууни-Бербатов.За Гигс мисля че присъствието му на терена изигра голяма роля за спокойствието и самочувствието на отбора,макар че много често бъркаше в отиграванията.Скоулс отново отлично се справяше,но в доста моменти отбора се огъваше пред дългата пейка на Тотнъм.Важното е,че все пак победиха,за разлика от Арсенал и Челси