СЛАВИЯ-ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: СЛАВИЯ-ЦСКА
цял живот лапачка айде баста 

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Честно казано хич не съм оптимист , просто с Левски и ЦСКА нашите излизат предварително загубили , ядосвал съм се , надявал съм се , псувал съм и ми е било гадно винаги след тези мачове , но това е положението , вече дори аз , който съм си оптимист , не вярвам , че нашите 1 път поне ще надскочат себе си и ще ни зарадват ... Играта ни с Локото беше пълна трагедия , нямахме и 3 точни паса , а положенията ни бяха 1-2 , в средата на терена сме отчайващи
Гледам , че Алберони вече играе , но ме съмнява да може да изиграе цял мач, хубаво е че и Пепи Димитров се завръща след наказание , дано и Бат Дана играе , не съм сигурен дали е наказан или не
Иначе ЦСКА и те са си трагедия , снощи Литекс можеше да им вкара 4-5 гола , но аристократично си пропиляха шансовете ; очаквам поредна реанимация от нас за червените , дано дано не съм прав
Нека всички с бели сърца подкрепим отбора все пак , този мач ще предреши доста неща 

Няма страшно, Viktor4o ! Този път ще е различно !

Вярно, че не стояхме много добре срещу Локото, ама все пак и те не са за подценяване ...
Гришата е цесекар и просто не скочи на червените ! Не си правете генерални изводи от този мач за формата на ЦСКА, защото и те не са цъфнали !

PS : Извинявам се на slavia_forever за днешната грешна прогноза, която дадох за Берое - Сливен !

Явно съм подценил възможностите на Лечков ... или по-скоро неговата амбиция ...

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

-
- Контакти:
Дано проклятието,което стои над нас от толкова години да свърши след този мач!
Прогонозата ми е 2:1 за "Славия"
Прогонозата ми е 2:1 за "Славия"

Ристосков ще ни свири !

Незнам, то кой ли съдия свири в полза на СЛАВИЯ, ама тоя поне 50 на 50 не свири ...

Ще играем срещу 14 човека утре !

[center]
[/center]

Славия никога няма да бие ЦСКА .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
За Славия сезона завърши повече от успешно пусна и на левски и на цска и най-важното на два пъти взе точки от Локомотив бюджета за догодина е готов време е за почивка

- slavia_forever
- Контакти:
james написа:За Славия сезона завърши повече от успешно пусна и на левски и на цска и най-важното на два пъти взе точки от Локомотив бюджета за догодина е готов време е за почивка![]()
![]()
Какво искаш да кажеш с "успешно", в контекста на обяснението ти? Това някаква провокация ли е?
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Опасенията ми от свирката на Ристосков се оказаха правилни.

Вярно, че не загубихме само с гола от дузпата, но Вили е прав като каза, че СЛАВИЯ не са Манчестър Юн. да обръща мачове ...
Мачът си вървеше равностойно до смешната дузпа ...
Гледах 10 повторения на положението. Няма такава смешна дузпа !

Във въпросната ситуация се държаха и двамата футболисти за фланелките, а Ристосков наду свирката и посочи бялата точка ...

Момчета, знам, че няма да сте доволни от СЛАВИЯ, ама погледнете реално на нещата !
Срещу равностоен противник започваш от 0:1 мача ... Да не говорим, че Ристосков го беше страх да свири поне един фаул за СЛАВИЯ, докато резултата не стана 0:2 !

Тогава вече започна да свири нормално ....

[center]
[/center]

slavia_forever написа:james написа:За Славия сезона завърши повече от успешно пусна и на левски и на цска и най-важното на два пъти взе точки от Локомотив бюджета за догодина е готов време е за почивка![]()
![]()
Какво искаш да кажеш с "успешно", в контекста на обяснението ти? Това някаква провокация ли е?
Не към феновете а към Венци нито един славист не заслужава този продажен президент подлога на Левскицска.Атова ако беше дузпа значи за Локомотив срещу славия имаше около 8 такива