Манчестър Юн.-Тотнъм 24.04
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Манчестър Юн.-Тотнъм 24.04
Гледам мача и си мисля,че нащо момче Митко добре се справя,а някой може ли да ми каже защо част от публиката имат жълто-зелени шалове,това го наблюдавам от много време насам но и така не ми е ясно
- Ticha
- Контакти:
Re: Манчестър Юн.-Тотнъм 24.04
Ледли Кинг се извиси и изравнява. 1-1 
Жълто-зелените шалчета са в знак на протест срещу собствениците на клуба.

Жълто-зелените шалчета са в знак на протест срещу собствениците на клуба.
Старите цветове на Юнайтед.Жълто-зелените шалове и фланелки са използвани от запалянковците на "червените дяволи" като форма на протест срещу американците Глейзър. Привържениците настояват настоящите собственици на Юнайтед да продадат клуба заради нарастващите му дългове. Своеобразна форма на протест.Тука левскарите май щяха да почват подобна кампания срещу Батков ама май идеята се разсъхна нещо...
soilwork написа:Старите цветове на Юнайтед.Жълто-зелените шалове и фланелки са използвани от запалянковците на "червените дяволи" като форма на протест срещу американците Глейзър. Привържениците настояват настоящите собственици на Юнайтед да продадат клуба заради нарастващите му дългове. Своеобразна форма на протест.Тука левскарите май щяха да почват подобна кампания срещу Батков ама май идеята се разсъхна нещо...
благодаря

- Ticha
- Контакти:
Луиш Нани - "man of the match", няма спор...спечели две дузпи и вкара един невероятен гол.
Така...Според мен титлата ще се реши на "Anfield" в мача Ливърпул - Челси, а битката за четвъртото място в директен сблъсък между Ман Сити и Тотнъм на "City of Manchester".
Така...Според мен титлата ще се реши на "Anfield" в мача Ливърпул - Челси, а битката за четвъртото място в директен сблъсък между Ман Сити и Тотнъм на "City of Manchester".
Ticha написа:Луиш Нани - "man of the match", няма спор...спечели две дузпи и вкара един невероятен гол.
Какви две дузпи спечели бе, Нуби?

За първата спънаха Евра....

- Ticha
- Контакти:
Прав си...Що така съм се заблудил?
Те и двамата нещо щяха да повръщат. 

Последна промяна от Ticha на 24 апр 2010 16:45, променено общо 1 път.
Само не разбрах тоя Нани, що се заяждаше с Митко?
Много важна победа. Наред е Челси.
-
- Контакти:
Бях за Тотнъм, но Юнайтед играха момчетата. Бербатов не ми харесва, ама направи някои великолепни отигравания и заслугата за 1-вата дузпа беше негова