Финалът!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Zaash
Контакти:

Финалът!

Мнениеот Zaash » 21 дек 2008 21:22

Финалът вече е в историята.И не само на световното клубно първенство и не само на много първенства.Краят на годината иде!
Някакъв фен даде адрес на gsm сайт за нещо си относно някакви точки свързвайки го с ЦСКА за някакви ...точки (или обаждания) не разбрах щото му скъсаха квитанцията.И не че е важно ама наистина тоя фен неуспя да си каже своето за всички които сме имали желание да се запознаем с "проблема"
На вън се задава мъгла... Гледах го! и с интерес проследих... финала!Бербатов се пригърбяше към съотборниците които знаеха защо са там.Но някак нашия ми се струваше че се радва изкуствено.Не е като Стоичков който уплаши и кралицата заради КЕШ.
Жалко, но успеха е привиден, не само Бербатов се приведе тази година.Това което се случи е следното:
Преди десет години мечтаех Левски да е там където беше преди две.Радвах се на успехите на ЦСКА като на наши сънародници защото всъщност са такива.
Спомням си онази година когато Литекс пребори Генк и го чух по радиото на таксито в което се возех.Чувствах се толкова щастлив.Бях полудял от радост за успеха на Левски и това ми изглеждаше като че водещият на Гонг се бъзика с мен.Спомням си че и шофьора издаваше изражение( може би в удивление) от това което се случва, но аз се почуватсвах като в някаква тъпа реклама за онази обикновенната радост...човешка.Бях щастлив и виждах че и шофьора е щастлив, не че това много ме интересуваше.
"Ето, да случило се е " - реших тогава.Пораснали сме.Вече е друго.Най-накрая показахме на съседите и на света къде зимуват раците!Като утре на стадиона.След края на мача...
Но утре след края на мача настъпи мъглата...
Спомням си и хърватите как ги обръснахме със същия този Балъков който сега ни се струва като черна сянка надвиснала националния имитираща Стоичков!
Обаче видяхме твърде много за да повярваме, че чудото ще се повтори отново.По скоро всеки си гледа интереса.
Като почнеш с Данчев минеш през Танев и последния затвори вратата с трясък като обичания Михайлов.
Финалът е тъжен и не като в приказките.Защото може би това не е финалът...
Утре Домо ще набута три на шведската тройка, а Бербатов ще се вразуми и без цветя и вече не на Марков ще дойде да поднесе "букета" на противниците.
Тогава няма да се возя в такси.
Ще се прибирам пеша защото имам твърде много енергия.Ще гледам през прозорците дали и кой колко се радва, че всички сме заедно.Всички сме същите.Като онези дето празнуваха през онази година.
Ще мечтая за финала...

Потребителски аватар
da-vi eba sini-gov

Re: Финалът!

Мнениеот da-vi eba sini-gov » 21 дек 2008 21:42

PRAV SI PI4 - I TOVA GO IMA ! NO LOSHOTO E TYK V TOIA FORYM 4E NEIZKAZVAT MNENIE A SAMO SE ZAIJDAT ,MISLIA 4E NA NAS TOVA NIE PROBLEMA .NIE BALGARITE VINAGI NAMIRAME NEGATIVNA STRANA ,VINAGI GLEDAME DA OPLUVAME DRYGITE KATO SGRESHAT ,ISKAME TE DA SE RODAT BOGOVE . NEMOJE KAKTO 94 GODINA VSI4KI DA SE OBEDENAIT OKOLO PROBLEMITE NA TAI DARJAVA I FYTBOLA I TOGAVA MOJE I DA ME4TAEM,I DA STANE PO REALNO.
edin jivot ,edna borba, edin otbor , tova e C S K A

phoenix
Контакти:

Мнениеот phoenix » 21 дек 2008 21:47

da-vi *** sini-gov написа:PRAV SI PI4 - I TOVA GO IMA ! NO LOSHOTO E TYK V TOIA FORYM 4E NEIZKAZVAT MNENIE A SAMO SE ZAIJDAT ,MISLIA 4E NA NAS TOVA NIE PROBLEMA .NIE BALGARITE VINAGI NAMIRAME NEGATIVNA STRANA ,VINAGI GLEDAME DA OPLUVAME DRYGITE KATO SGRESHAT ,ISKAME TE DA SE RODAT BOGOVE . NEMOJE KAKTO 94 GODINA VSI4KI DA SE OBEDENAIT OKOLO PROBLEMITE NA TAI DARJAVA I FYTBOLA I TOGAVA MOJE I DA ME4TAEM,I DA STANE PO REALNO.

Пич, вместо да се впускаш в дълбоки разсъждения защо просто не си погледнеш ника, с който си се регистрирал? Защото на фона на ника ти, това което написа е пълна демагогия!!!

Потребителски аватар
da-vi eba sini-gov

Мнениеот da-vi eba sini-gov » 21 дек 2008 21:55

I ZA TOVA SI PRAV .IMAX DRYG NIK ,PISAX TAKA PO TEMITE DOKATO VE4E NEIZDARJAX OT TAI SINI MLOMNICI ( NE VSI4KI DE) SAMO GLYPOSTI ,OBIJDANIA I TN I IM NAPISAX EDNA DALGA ........I ME IZGONIXA OT FORAMA ...PROSTO NESE IZDARJA DA OBIJDAT SAMO V EDNA TA POSOKA I DA NE SE PREZBNAVA ISTINATA.......IZV NO TO4NO ZA TOVA PRIKAZVAM KOGATO NESE GOVORI REALNO PO NESHTA I DRYGAI STAVA SASHTIA ( NE 4E ISKAM DA SAM ) SAMO VLEZ I VSI4KI TEMI I SAM SHTE RAZBERESH...........!
edin jivot ,edna borba, edin otbor , tova e C S K A

phoenix
Контакти:

Мнениеот phoenix » 21 дек 2008 22:23

da-vi *** sini-gov написа:I ZA TOVA SI PRAV .IMAX DRYG NIK ,PISAX TAKA PO TEMITE DOKATO VE4E NEIZDARJAX OT TAI SINI MLOMNICI ( NE VSI4KI DE) SAMO GLYPOSTI ,OBIJDANIA I TN I IM NAPISAX EDNA DALGA ........I ME IZGONIXA OT FORAMA ...PROSTO NESE IZDARJA DA OBIJDAT SAMO V EDNA TA POSOKA I DA NE SE PREZBNAVA ISTINATA.......IZV NO TO4NO ZA TOVA PRIKAZVAM KOGATO NESE GOVORI REALNO PO NESHTA I DRYGAI STAVA SASHTIA ( NE 4E ISKAM DA SAM ) SAMO VLEZ I VSI4KI TEMI I SAM SHTE RAZBERESH...........!

Знам много добре. И се чудя как в този форум може да се шири толкова простотия и малоумщина. Псувни, караници, просташки приказки. Левскар съм, но никога не съм одобрявал подобно поведение и от нашите привърженици. Поне аз никога не бих си позволил да падна до това ниво... И затова повече само влизам и прочитам тук там... Защото колкото и да е странно, но понякога има и интересни теми, макар и много рядко ;)

Потребителски аватар
А_У_А
Контакти:

Мнениеот А_У_А » 21 дек 2008 22:31

Zaash написа:Финалът вече е в историята.И не само на световното клубно първенство и не само на много първенства.Краят на годината иде!
Някакъв фен даде адрес на gsm сайт за нещо си относно някакви точки свързвайки го с ЦСКА за някакви ...точки (или обаждания) не разбрах щото му скъсаха квитанцията.И не че е важно ама наистина тоя фен неуспя да си каже своето за всички които сме имали желание да се запознаем с "проблема"
На вън се задава мъгла... Гледах го! и с интерес проследих... финала!Бербатов се пригърбяше към съотборниците които знаеха защо са там.Но някак нашия ми се струваше че се радва изкуствено.Не е като Стоичков който уплаши и кралицата заради КЕШ.
Жалко, но успеха е привиден, не само Бербатов се приведе тази година.Това което се случи е следното:
Преди десет години мечтаех Левски да е там където беше преди две.Радвах се на успехите на ЦСКА като на наши сънародници защото всъщност са такива.
Спомням си онази година когато Литекс пребори Генк и го чух по радиото на таксито в което се возех.Чувствах се толкова щастлив.Бях полудял от радост за успеха на Левски и това ми изглеждаше като че водещият на Гонг се бъзика с мен.Спомням си че и шофьора издаваше изражение( може би в удивление) от това което се случва, но аз се почуватсвах като в някаква тъпа реклама за онази обикновенната радост...човешка.Бях щастлив и виждах че и шофьора е щастлив, не че това много ме интересуваше.
"Ето, да случило се е " - реших тогава.Пораснали сме.Вече е друго.Най-накрая показахме на съседите и на света къде зимуват раците!Като утре на стадиона.След края на мача...
Но утре след края на мача настъпи мъглата...
Спомням си и хърватите как ги обръснахме със същия този Балъков който сега ни се струва като черна сянка надвиснала националния имитираща Стоичков!
Обаче видяхме твърде много за да повярваме, че чудото ще се повтори отново.По скоро всеки си гледа интереса.
Като почнеш с Данчев минеш през Танев и последния затвори вратата с трясък като обичания Михайлов.
Финалът е тъжен и не като в приказките.Защото може би това не е финалът...
Утре Домо ще набута три на шведската тройка, а Бербатов ще се вразуми и без цветя и вече не на Марков ще дойде да поднесе "букета" на противниците.
Тогава няма да се возя в такси.
Ще се прибирам пеша защото имам твърде много енергия.Ще гледам през прозорците дали и кой колко се радва, че всички сме заедно.Всички сме същите.Като онези дето празнуваха през онази година.
Ще мечтая за финала...

шапка ти свалям, че още мечтаеш. с това превъзхождаш повечето от нас, съфорумниците си и български футболни фенове изобщо. аз отдавна не мечтая за националния. от две години не мечтая и за клубния си отбор и търся радост по други първенства. мустакерите и развенчаните идоли убиха всичко детско в мен. но ти продължавай. докогато имаш сили. от твоята уста в божиите уши.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 21 дек 2008 22:41

еееех лятото на 94-та колко опияняващо беше
чакахме с нетърпение всеки мач а после се спускахме към центъра и показвахме радоста си всеки както може!
после дойде Евро'96 представихме се достойно, но от БФС решиха друго и от тогава насам само мъкааа, тук таме с частичен успех!
На клубно ниво преобладава мъката и пак вина за това има интересчийското БФС.
То така си е и в държавата ни, 220 възвисили се до небесата свини си правят далаверките за сметка на цяла България!
Контрола на контролните органи е само фиктивен, последния пример е и с дискотека Амнезия, затова и контрола в тоя форум също е фиктивен и се проявява само от време на време, сякаш под натиск, а не по желание да си вършиш работата!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Футбол - Свят”