Фен тема за Тошко Янчев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- POPCORN
- Контакти:
Re: Тошко Янчев
най-големият!Винаги играе със сърце.и когато не му се получава никога не го освирквам, защото знам ,че има желание просто не му е ден!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
-
Ryan Giggs77
- Контакти:
Къде пък го изкарахте на 35,няма още навършени 34 год.И мисля,че може да играе още поне 2-3 год.професионален футбол,с оглед нивото на останалите.Тошко е един от великите капитани на ЦСКА.
Поклон пред най-сърцатия футболист на ЦСКА в последно време !
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Голяма излагация, ако статията на Н. Александров е вярна. Не знам на колко години е, но ми прави впечатление,че е един от играчите, който най-много бяга по време на мачовете, а май има доста по-млади от него. Това, че е духа и сърцето в отбора, всички го признават и няма какво да го коментираме. Винаги не ми е било приятно, когато тук из форума други фенове на ЦСКА са го плюели образно казано и са твърдяли, как няма място в отбора за него. Независимо от гола срещу Литекс, винаги съм бил на обратното мнение, че има място за него в ЦСКА. Според мен спокойно може да подпише за още една година, а после ако има сили, желание за игра и възможност и за още една. Не за друго, но все пак не е на 25-26г., за човешки годинки е в супер възраст, но за футбола е към края, като играч де, като нещо друго да е жив и здрав времето е пред него.
Тук нещата нямат нищо общо с това колко е стар млад колко тича или колко паса подава а за това че той е капитан на отбора и всеки мач излиза за да носи с гордост червената свята фланелка и го прави с цялото си сърце и душа за разлика от някой наемници чужденци и някой юноши ( колкото и жалко да звучи е факт че някой юноши на клуба разносват екипите като пълни безхаберници ) тук нещата се свеждат до морал и от такава морална гледна точка трябва да бъде продължен договора за година с опция за още една ако има сили Тошко ако няма той завинаги ще е в нашите сърца е поне в мойто със сигурност е и ще е завинаги
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly
Тошко трябва да остане, колкото прецени, че ще е полезен на отбора. След като се откаже да му се предложи пост в клуба. Не трябва още един да си тръгне обиден и огорчен, като Данчо и Владо Манчев! Шефовете му го дължат, защото никога не избяга, никога не се оплака и никога не каза нещо лошо за ЦСКА и съотборниците си. Това е истинския капитан!
- Roger_Federer
- Контакти:
Гуу написа:Всъщност това, което отличава Тошко Янчев от останалите футболисти на ЦСКА е именно голямото му сърце.Определено не мисля, че притежава някакви изключителни качества, в смисъл, че по футболни достойнства не превъзхожда по голямата част дефанзивните халфове в България. Разликата между него и тях е именно в сърцето и душата му, просто когато един футболист се раздава до последно, и когато готов едва ли не да изяде тревата на терена, само и само отбора му да спечели, си личи от далече. За съжаление футболистите като него са изключителна рядкост в България, за това например Гонзо се превърна в легенда в Левски, не толкова зарадаи това, че беше извънземен нападател, колкото заради сърцето му.
Задължително Тошко трябва да си тръгне от ЦСКА през парадният вход, заслужава го.Определено в никакъв случай не тярбва да последва съдбата на Данчо Тодоров например, който след всичките сезони в ЦСКА беше изритан като мръсно куче. Определено Тошко трябва да остане в ЦСКА докато закачи обувките на пирона.
Точно така.Тошко Янчев е футболистът,който най-много обича ЦСКА от тези,които играят.Играе с мотивация,с блясък в очите и другите играчи се учат от него.Може би още един сезон.
Той е от тези играчи,които макар и с малко качества,но с много сърце и любов към отбора,играят на ниво .. В света останаха все по-малко такива,да не говорим за България .. ТОШКО ЗАВИНАГИ В СЪРЦАТА НИ !
Това е чувството,което в нас гори ..

За мен е на първо място мъжкар и лоялен към клуба.Бих използвал едно сравнение, но ми прилича малко на Райън Гигс.И там човека не може да изкара цял мач, но хората го "боготворят"(уважават).Затова и Тошко,ще бъде един от малкото през последните 15 години който ще остане в сърцата на червените фенове.
В 15:00ч. всички в Овча Купел и подкрепа до край.Само ЦСКА!!!
В 15:00ч. всички в Овча Купел и подкрепа до край.Само ЦСКА!!!
КАПИТАН!!!!Поклон