Локо София - Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Локо София - Черно Море

Мнениеот garfild8 » 23 апр 2010 21:57

Оги,обърках се.Мислех си,за Камен Трифонов,бека от дубъла.Грешката е моя. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 23 апр 2010 21:59

грешка на нашия стадион всичко е козирка а за кабинката си прав но те не се ползват и люпа семки но не съм се обзалагал нищо с тебе

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 23 апр 2010 22:04

james написа:грешка на нашия стадион всичко е козирка а за кабинката си прав но те не се ползват и люпа семки но не съм се обзалагал нищо с тебе

хи-хи-хи,не се обзалагаме,майтап да става! :)
Идваме за да ви бием!
Обаче,ако спуснатия съдия даде дузпа ,Камбуров ще я изпусне,нали?

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 23 апр 2010 22:34

зелено-бяло написа:
james написа:
зелено-бяло написа:Да добавим и "нашия" съдия! :twisted:
Къде сте тръгнали бе алооооо....

Съдията не е ваш него го пращат от горе а защитата ще ви бъде като на всички като на литекс като на славия миньор мездра пирин само берое и левски се престрашиха да се надиграват

Значи ли това,че няма ний да бием,ами вие ще загубите? :)
Сега ти от какво точно се страхуваш?

Казах ли ти :lol: :lol:

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 23 апр 2010 22:36

зелено-бяло написа:
james написа:грешка на нашия стадион всичко е козирка а за кабинката си прав но те не се ползват и люпа семки но не съм се обзалагал нищо с тебе

хи-хи-хи,не се обзалагаме,майтап да става! :)
Идваме за да ви бием!
Обаче,ако спуснатия съдия даде дузпа ,Камбуров ще я изпусне,нали?

ако беше от вашия отбор ама едва ли ше му дадете да я бие :)

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 23 апр 2010 23:11

garfild8 написа:Оги,обърках се.Мислех си,за Камен Трифонов,бека от дубъла.Грешката е моя. :)

Карай... ама според мен напоследък си под напрежение повече тук покрай моряците и затова я направи грешката, иначе не би се объркал така. Недей да се ядосваш толкова... и без това вече няма по-зле накъде май :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 24 апр 2010 09:53

ogrizko написа:
garfild8 написа:Оги,обърках се.Мислех си,за Камен Трифонов,бека от дубъла.Грешката е моя. :)

Карай... ама според мен напоследък си под напрежение повече тук покрай моряците и затова я направи грешката, иначе не би се объркал така. Недей да се ядосваш толкова... и без това вече няма по-зле накъде май :mrgreen:

Не знам дали съм под напрежение.Може и така да изглежда отстрани.Но наистина съм бесен и много ядосан и от проваления сезон и от представянето на отбора...Дотолкова че,не искам да ходя на Тича,до края на шампионата. ;)Обаче не съм сигурен че,не може да е по-зле.Може,може...4 загуби или три загуби и хикс с Монтана. :o
Само Черно море.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 24 апр 2010 11:06

garfild8 написа:
ogrizko написа:

Не знам дали съм под напрежение.Може и така да изглежда отстрани.Но наистина съм бесен и много ядосан и от проваления сезон и от представянето на отбора...Дотолкова че,не искам да ходя на Тича,до края на шампионата. ;)Обаче не съм сигурен че,не може да е по-зле.Може,може...4 загуби или три загуби и хикс с Монтана. :o

Много точна прогноза с оглед състоянието на отбора.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 24 апр 2010 11:22

В този мач се надявам най-после Черно Море да бъде построен на терена с мисъл да се играе футбол,а не с идиотската схема с 8 защитника.Нека Велизар да разбере,че изобщо не ни интересува дали ще паднем от Локо Сф,а искаме да играем футбол,ФУТБОЛ Велизаре,ФУТБОЛ искаме.Нямал градивен халф - абе юношите младша спечелиха Купата на България,хващай им плеймейкъра и го пускай да играе в София,все някой градивне има и в старшата,в дубъла,но нека играем футбол пък ако ще да паднем с 5:0.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 24 апр 2010 12:01

Sagittarius написа:В този мач се надявам най-после Черно Море да бъде построен на терена с мисъл да се играе футбол,а не с идиотската схема с 8 защитника.Нека Велизар да разбере,че изобщо не ни интересува дали ще паднем от Локо Сф,а искаме да играем футбол,ФУТБОЛ Велизаре,ФУТБОЛ искаме.Нямал градивен халф - абе юношите младша спечелиха Купата на България,хващай им плеймейкъра и го пускай да играе в София,все някой градивне има и в старшата,в дубъла,но нека играем футбол пък ако ще да паднем с 5:0.

Да,бе-да!Ще пусне градивен халф.И какво ще правим тогава в защита?Не виждате ли,че момчето се панира два-три дена преди мача и не му минава в следващите два-три?Отново ,,яко" в защита-което ще рече може би до три гола за Локото,а отпреде пускяме да играят ,,извиненията" и всичко е наред.А му вярвах на този човек.Мислех че ще излезе заек от тази трънка,ама чак пък такъв страхлив заек не съм очаквал. :twisted: Навсякъде му се привиждат вълци,май.Как не се случи някой по курназ човек,бе.Еба си каръка.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”