Идеи и модел за бъдещето на Левски.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Идеи и модел за бъдещето на Левски.
Като изгубите парите от Европа, няма да е принуден да продаде клуба, просто ще влага по-малко пари в клуба. Ще се опита другият сезон да влезне и така. Едва ли ще има сериозен купувач, ако не играете в Европа. Просто няма да е има тази печалба, аз ти казвам никои в България не влага с мисълта, че след две-три години МОЖЕ да спечели ! По-добре да си направи един мол.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
- bigbonusprize
- Контакти:
Love_ написа:Като изгубите парите от Европа, няма да е принуден да продаде клуба, просто ще влага по-малко пари в клуба. Ще се опита другият сезон да влезне и така. Едва ли ще има сериозен купувач, ако не играете в Европа. Просто няма да е има тази печалба, аз ти казвам никои в България не влага с мисълта, че след две-три години МОЖЕ да спечели ! По-добре да си направи един мол.
Повярвай ми приятелю. Ако не се класираме Ганьо не може да намира по 400 000 на месец за издръжка. Сега се тупа в гърдите как дава по 400 000 на месец за издръжка при положение, че само приходите от Евротурнирите са около 5 000 000 лв. Без тях ще го видя какво ще прави...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Казах ти ще намали парите за издръжка, до колкото може. Това значи, че няма да дава високи заплати и не знам си какви аудита и т.н. От една страна това е супер зле, но така няма да има избор и ще трябва да се играе с хората от школата. По едно време дори си мислих, че ако ЦСКА не играе в Европа няма да е болка за умиране, да ще сме супер зле 2-3 сезона след това, но поне ще се отървем от всички пиявици в клуба. Ако не очаствате в Европа мисля, че заплатите в Левски ще паднат драстично и ще се отървете от доста боклуци, които са на хранилка. Почти сигурен съм, че няма да има нов собственик. Лично мое мнение, ще видим след 1-2 месеца как ще се развият нещата.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Много се пише за модела на "Барса",но не знам дали се знае какво е това и дали е приложимо у нас. Организацията на "Барса" е по подобие на нашите кооперации - всеки член на клуба е станал такъв като е внесъл дялов капитал и плаща годишен членски внос. Той има един глас при избора на президент на клуба и избора на управителния орган на клуба, независимо от дяловия си капитал. Размера на дяловия му капитал е важен само при разпределение на годишната печалба на клуба. Това е точно така и при икономическите субекти у нас, регистрирани по Закона за кооперациите. Така ,че за да се премине към такава организация на "Левски", то трябва да се създаде правен субект по Закона за кооперациите, който да набере членове и дялов капитал, с които да се закупи клуба от Батков, за да е законен правоприемник на Акционерното дружество ПФК "Левски" АД.
За съжаление такъв мащабен проект няма кой да извърши, така че е по-реалистично истинските фенове на "Левски" да проведат мащабна акция за принуда Батков да продаде акциите си на инвеститор, който 1) има пари, 2) милее за СИНЯТА ИДЕЯ и 3) няма притенциите "САМ ДА КАРА ВЛАКА".
Всичко трябва да започне от фенклубовете, които да предизвикат събрания,на които да се заклеймят подлезурските и сервилни действия на централния фенклуб,начело с Гугутки и тем пододбни, да се изберат нови хора за водачи на похода на истинските левскари ЗА ПРИНУЖДАВАНЕТО НА БАТКОВ ДА СЕ РАЗДЕЛИ С КЛУБА И ТО НЕ ПО МЕТОДА НА ХРИСТОЛОВ!
Само "Левски"! Всички заедно, всички срещу ЕДИН - Батков!
За съжаление такъв мащабен проект няма кой да извърши, така че е по-реалистично истинските фенове на "Левски" да проведат мащабна акция за принуда Батков да продаде акциите си на инвеститор, който 1) има пари, 2) милее за СИНЯТА ИДЕЯ и 3) няма притенциите "САМ ДА КАРА ВЛАКА".
Всичко трябва да започне от фенклубовете, които да предизвикат събрания,на които да се заклеймят подлезурските и сервилни действия на централния фенклуб,начело с Гугутки и тем пододбни, да се изберат нови хора за водачи на похода на истинските левскари ЗА ПРИНУЖДАВАНЕТО НА БАТКОВ ДА СЕ РАЗДЕЛИ С КЛУБА И ТО НЕ ПО МЕТОДА НА ХРИСТОЛОВ!
Само "Левски"! Всички заедно, всички срещу ЕДИН - Батков!
Спортно-техническото управление в Левски куца.
Да, Батков има 50% вина, но останалите 50% е в другите.
Батков не е виновен, че треньорите не могат да наредят стартовия ви състав.
Батков ли търси нови попълнения за отбора ви?
Направете си трезва преценка, къде е най-гнилото място в отбора ви, оправите ли се там, всичко ще се оправи, дори с Батков собственик.
Направете си трезва преценка, къде е най-гнилото място в отбора ви, оправите ли се там, всичко ще се оправи, дори с Батков собственик.

- bigbonusprize
- Контакти:
PFC Litex написа:Спортно-техническото управление в Левски куца.

По вторият ти въпрос - да. Дори и да не ги търси той, то като не даде 1 лев за трасфери дали търсенето не е силно ограничено? 200 000лв му се видяха много за Иво Иванов, а за какви трансфери си говорим?
bigbonusprize написа::) Литекс, Гонзо като рева 2 месеца, че не иска да е треньор и да се търси специалист какво стана? Батков откри в него новият Мъри и Наско...
По вторият ти въпрос - да. Дори и да не ги търси той, то като не даде 1 лев за трасфери дали търсенето не е силно ограничено? 200 000лв му се видяха много за Иво Иванов, а за какви трансфери си говорим?
Добра селекция за нашето ниво не се прави само с пари.
По въпроса за Гонзо ако иска да си ходи, то ест да не е треньор, то няма кой да го спре.
Литекс не са дали една стотинка за селекция през последната една година и както виждаш пак разполагаме с хомогенен състав.

- bigbonusprize
- Контакти:
PFC Litex написа:Добра селекция за нашето ниво не се прави само с пари.
По въпроса за Гонзо ако иска да си ходи, то ест да не е треньор, то няма кой да го спре.
Литекс не са дали една стотинка за селекция през последната една година и както виждаш пак разполагаме с хомогенен състав.
Имаше разговори с треньори, но мустака не даде пари. Гонзо естевено, че може да зареже Левски по всяко време, но просто е голям левскар и всичко би дал за Левски. За мен тук вината е 100% на Батков. Иначе си прав за селекцията, но за да е добра без пари, трябва да се дават хубави заплати. Мустака даже и това не осигурява...
Ама Литекс освен Манолев друг продаден имат ли? Ние продадохме 4 човека титуляри от отбора . За мен вината е единствено и само в мустакатия тарикат...
bigbonusprize написа:Ама Литекс освен Манолев друг продаден имат ли? Ние продадохме 4 човека титуляри от отбора . За мен вината е единствено и само в мустакатия тарикат...
Защо трябва да се продава за жълти стотинки?
Продай един, но вземи добри пари.

- bigbonusprize
- Контакти:
PFC Litex написа:bigbonusprize написа:Ама Литекс освен Манолев друг продаден имат ли? Ние продадохме 4 човека титуляри от отбора . За мен вината е единствено и само в мустакатия тарикат...
Защо трябва да се продава за жълти стотинки?
Продай един, но вземи добри пари.
Тук сме абсолютно на едно мнение. И кой има вина за продажбата за стотинки на капитана на Левски и национал в разцвета на кариерата си?