За един майка за други мащеха...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: За един майка за други мащеха...

Мнениеот plovdivram » 21 апр 2010 23:38

botev_1912
Рамче разликата между историята и художествената литература е че при историята не може да решиш нещо в наши дни и да се промени нещо преди 100 години!

Ха-ха... :mrgreen: Ти спомняш ли си за какво ви помолих вчера?!! :mrgreen: Спомняш ли си, че ви помолих ако може някой от вас да докаже, че Локомотив Пловдив /този след 1951-ва/ е НАСЛЕДНИК на ЖСК ПД?!! :mrgreen: Ще ме извиняваш за пренебрежителния тон, с който ще прозвуча в следващото си изречение, но... знаеш ли кое те прави смешен в този спор още от самото начало?! :mrgreen: Това, че дори не знаеш КАКВА Е БИЛА ВИЗИТКАТА НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ГОДИНИ ОТ 1951-ва година ДОСЕГА!!! А там ясно е записано "ИСТОРИЧЕСКИ НАСЛЕДНИК НА СПОРТКЛУБ и ПАРЧЕВИЧ", а на места тези два клуба просто са записвани като "СЛАВИЯ"!!!... СТАТИСТИКАТА... СТАТИСТИКАТА ЗА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ преди 1951-ва година също е НА ТОЗИ ОТБОР - "СЛАВИЯ"... ЦВЕТОВЕТЕ - СЪЩО... ако незнаеш ЖСК са били небесносиньо и бяло.... ИГРАЧИТЕ и ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ РЪКОВОДИТЕЛИТЕ в онези години СЪЩО... Ако незнаеш след като се разпада ВЕДОМСТВЕНАТА принадлежност и клубовете преминават ОТНОВО на РАЙОНЕН принцип, ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ОТНОВО си Е В СВОЯ ЧЕТВЪРТИ РАЙОН - РАЙОНА НА СЛАВИЯ... ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ СА СИ СЪЩИТЕ - т.е... ОТНОВО ТЕЗИ НА "СЛАВИЯ"...

Е?!! Аз те питам... КОЕ Е ТОВА НЕЩО КОЕТО ТЕ КАРА ДА МИСЛИШ, ЧЕ НИЕ СМЕ ЖСК ПЛОВДИВ при положение, че ДОРИ ОФИЦИАЛНО ВИНАГИ СМЕ СЕ ВОДИЛИ ЗА "ИСТОРИЧЕСКИ НАСЛЕДНИК НА СПОРТКЛУБ И ПАРЧЕВИЧ"?!!! Айде кажи ни.... Да не би да е годината 1936?!! Ами, че тя НЕ ОЗНАЧАВА НИЩО ДОРИ И ЗА ЖСК ПЛОВДИВ!!!

Така че... Дали ПРОМЕНЯМЕ НЕЩО?!!... Не бих казал... Просто го УТОЧНЯВАМЕ!!! :mrgreen:

Не Локомотив избира Спортклуб за свой предшественик, а Спортклуб - Локомотив за свой наследник.

Ами Айриша, казвайки ти това е искал да ти подскаже, че НЕ СМЕ НИЕ /аз, Ангел и останалите в днешно време/ ТЕЗИ, КОИТО ГО ТВЪРДЯТ ТОВА.... Много други хора преди нас са го казали....
Изображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 21 апр 2010 23:47

plovdivram написа:botev_1912
Рамче разликата между историята и художествената литература е че при историята не може да решиш нещо в наши дни и да се промени нещо преди 100 години!

Ха-ха... :mrgreen: Ти спомняш ли си за какво ви помолих вчера?!! :mrgreen: Спомняш ли си, че ви помолих ако може някой от вас да докаже, че Локомотив Пловдив /този след 1951-ва/ е НАЛСЕДНИК на ЖСК ПД?!! :mrgreen: Ще ме извиняваш за пренебрежителния тон, с който ще прозвуча в следващото си изречение, но... знаеш ли кое те прави смешен в този спор още от самото начало?! :mrgreen: Това, че дори не знаеш КАКВА Е БИЛА ВИЗИТКАТА НА ЛОКОМОТВ ПЛОВДИВ ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ТЕИ ГОДИНИ ОТ 1951-ва година ДОСЕГА!!! А та ясно е записано "ИСТОРИЧЕСКИ НАСЛЕДНИК НА СПОРТКЛУБ и ПАРЧЕВИЧ", а на места тези два клуба просто са записвани като "СЛАВИЯ"!!!... СТАТИСТИКАТА... СТАТИСТИКАТА ЗА ЛОКОМОТОВ ПЛОВДИВ преци 1951-ва година също е НА ТОЗИ ОТБОР - "СЛАВИЯ"... ЦВЕТОВЕТЕ - СЪЩО... ао незнаеш ЖСК са били небесносиньо и бяло.... ИГРАЧИТЕ и ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ РЪКОВОДИТЕЛИТЕ в онези години СЪЩО... АКо незнаеш след като се разпада ВЕДОМСТВЕНАТА принадлежност и клубовете преминават ОТНОВО на РАЙОНЕН принцип, ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ОТНОВО си Е В СВОЯ ЧЕТВЪРТИ РАЙОН... ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ СА СИ СЪЩИТЕ - ОТНОВО ТЕЗИ НА "СЛАВИЯ"...

Е?!! Аз те питам... КОЕ Е ТОВА НЕЩО КОЕТО ТЕ КАРА ДА МИСЛИШ, ЧЕ НИЕ СМЕ ЖСК ПЛОВДИВ при полежение, че ДОРИ ОФИЦИАЛНО ВИНАГИ СМЕ СЕ ВОДИЛИ ЗА "ИСТОРИЧЕСКИ НАСЛЕДНИК НА СПОРТКЛУБ И ПАРЧЕВИЧ"?!!! Айде кажи ни.... Да не би да е годината 1936?!! АМи, че тя НЕ ОЗНАЧАВА НИЩО ДОРИ И ЗА ЖСК ПЛОВДИВ?!! Айде кажи ни?!!

Така че... Дали ПОМЕНЯМЕ НЕЩО?!!... Не бих казал... Просто го УТОЧНЯВАМЕ!!! :mrgreen:

Не Локомотив избира Спортклуб за свой предшественик, а Спортклуб - Локомотив за свой наследник.

Ами Айриша, казвайки ти това е искал да ти подскаже, че НЕ СМЕ НИЕ /Аз, Ангел и останалите в днешно време/ ТЕЗИ, КОИТО ГО ТВЪРДЯТ ТОВА.... Много други хора преди нас са го казали....

Ясно Вие винаги сте били наследник на Спортклуб, ама само Вие сте си го знаели, винаги сте си били създадени 1926, ама точно Вие сте нашарили градът с това 1936, или пък сме го направили ние - нарочно!
Само информативно да ти кажа, че съм пробвал да зачекна темата с няколко познати Локомотивци - всички отговориха, че в последно време са излезнали такива измислици но никой не им вярва - техни думи пич Локомотивски!
Братле - ако имаш да напишеш нещо сериозно, изрезка от вестник, документ или нещо подобно, а не Гошо казал на Пешо, че е роден не 80-та ами 70-та и Пешо му повярвал - дай ми линк на лична.

Ако нямате документ, черно на бяло - само мога да ти пожелая успех в агитацията и промиването на мозъци!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 апр 2010 23:47

botev_1912 написа:
Модератор ЛокоПД написа:Едно не мога да разбера.Някои искат документ от нас за връзката ни със Спортклуб и ни наричат как ли не,а в същото време не могат да представят документ за собственото си създаване...пичове,айде малко по-сериозно :roll: Освен това, твърдят,че си гледат само техния клуб и ние,Локо ПД ,не ги интересуваме,което е още по-странно...

Смятам, че когато съм във Вашият форум винаги съм спазвал добрият тон! Позволявал съм си да нападам буфери /надявам се правите разлика между буфери и Локомотивци/ само в нашият си форум и само когато те го провокират!

Нашата история никой не я оспорва, и няма какво да доказваме на никой! Вашата история също никой не я оспорваше до момента във който се опитвате да я преиначите!

Влезнал съм Ви в провокативната към нас тема, видял съм, че това момче Ирландеца се изказва, че Спортклуб е избрал ЖСК за свой наследник - стана ми любопитен този факт попитах и Вие започнахте едни лакърдии - тук май е момента аз да кажа малко "айде малко по сериозно"!

Ако не можете или пък не искате да покажете документ или да обясните - кажете "пич нямаме нито намерения нито желание да ти се обясняваме" и се приключва - ама Вие почнахте с епитетите и с нападките към нашата история!

айде малко по сериозно!

Ако си същия,за който се сещам,значи се познаваме,даже пийнахме една вечер,след мача ви с ЦСКА,ако не се лъжа... :roll: В такъв случай,знаеш,че и аз правя разлика между Ботевисти и папагали ;) Което означава,че може да се разберем като нормални хора.Вие си имате проблем,ние също.Ако не бяха станали някои простотии,тези дни щеше да се играе един от малкото истински мачове в България.Уви,вие изпаднахте,а на нас ще ни трябва повече от късмет,за да останем.Това обаче е друга тема.Както казва Рама,по-добре е да се направи една публична дискусия и всеки да сложи на масата това,което има - факти,документи,свидетели и т.н.Защото наистина не е сериозно да се действа на принципа "И аз не знам как е било,ама не е така..." При положение,че вие си имате вашата история,имате си вашия отбор,имате си вашите играчи-легенди,имате си вашите проблеми,не се интересувате от нас,"дербитата" са ви с Левски и ЦСКА...от къде идва този напън,да оспорвате нашата история... :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 21 апр 2010 23:55

botev_1912
Ясно Вие винаги сте били наследник на Спортклуб, ама само Вие сте си го знаели, винаги сте си били създадени 1926, ама точно Вие сте нашарили градът с това 1936, или пък сме го направили ние - нарочно!
Само информативно да ти кажа, че съм пробвал да зачекна темата с няколко познати Локомотивци - всички отговориха, че в последно време са излезнали такива измислици но никой не им вярва - техни думи пич Локомотивски!
Братле - ако имаш да напишеш нещо сериозно, изрезка от вестник, документ или нещо подобно, а не Гошо казал на Пешо, че е роден не 80-та ами 70-та и Пешо му повярвал - дай ми линк на лична.

Ако нямате документ, черно на бяло - само мога да ти пожелая успех в агитацията и промиването на мозъци!

За кое да имаме документ бе пич?!! :mrgreen: За кое... Ами вземи малко се ограмоти, защото наистина е смешно... :mrgreen: За кое да ти дам документ?! :mrgreen: Изгледай... или по-скоро... изслушай :mrgreen: това видео и след 10-ина... И ми кажи какво разбра от него?!

http://www.youtube.com/watch?v=g1sUMlgougs
Изображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 22 апр 2010 00:02

Модератор ЛокоПД написа:В такъв случай,знаеш,че и аз правя разлика между Ботевисти и папагали ;) Което означава,че може да се разберем като нормални хора.Вие си имате проблем,ние също.Ако не бяха станали някои простотии,тези дни щеше да се играе един от малкото истински мачове в България.Уви,вие изпаднахте,а на нас ще ни трябва повече от късмет,за да останем.Това обаче е друга тема.Както казва Рама,по-добре е да се направи една публична дискусия и всеки да сложи на масата това,което има - факти,документи,свидетели и т.н.Защото наистина не е сериозно да се действа на принципа "И аз не знам как е било,ама не е така..." При положение,че вие си имате вашата история,имате си вашия отбор,имате си вашите играчи-легенди,имате си вашите проблеми,не се интересувате от нас,"дербитата" са ви с Левски и ЦСКА...от къде идва този напън,да оспорвате нашата история... :roll:

Възможно е да сме запивали заено :)
Проблеми има при нас и то сериозни както знаете, Вие също си имате такива, има доста неща да се изпипват докато станем нормални отбори!
Само искам да поясня за 3-ти път май в тази тема - аз нямам нищо против да се изкарат документи и да си върнете историята която Ви принадлежи - ако наистина е ваша!
За тази дискусия за която говорите, просто няма как да се осъществи, най-малкото защото Вие не би трябвало да докажете това на нас а на себе си и на голяма част от вашите фенове които не вярват на тази история!
Правилната политика в случая е да излезнаете с официална пресконференция, на която да покажете документите, да отговорите на въпросите на жрналистите които би трябвало да са запознати с документите като ги публикувате!
Не аз съм аестатът за това дали историята е истинска или не - просто си зададох въпросите, исках да видя документите и сам да преценя за себе си каква е истината - нали разбирате че в момента Вие се опитвам да повярвам в честната Ви дума!

Успех - направете го както трябва - после няма да има кой да го оспори!
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 22 апр 2010 00:15

botev_1912
За тази дискусия за която говорите, просто няма как да се осъществи, най-малкото защото Вие не би трябвало да докажете това на нас а на себе си и на голяма част от вашите фенове които не вярват на тази история!

botev_1912... :mrgreen: За пореден път ти казвам, че не говориш с АНОНИМНИ СТРАХЛИВЦИ, КОИТО ТВЪРДЯТ НЕЩО„ А НЯМАТ СМЕЛОСТТА да го направят пред хората!!! :mrgreen: От 2006-та година насам поне 4-ри пъти сме се изправяли пред аудитория от около 200 души всеки път, като сред тях са били НАСТОЯЩИ и БИВШИ футболисти... ВЕТЕРАНИ ИГРАЛИ В СПОРТКЛУБ, ПАРЧЕВИЧ, ЧЕНГЕЛОВ... РЪКОВОДИТЕЛИ на отбора от ОНЕЗИ ВРЕМЕНА.... ПРИВЪРЖЕНИЦИ, които следват отбора още от онези времена... Даже на първата беше, човека запечатал КАДРИТЕ от онзи злощастен финал с Левски през 1942-ра година... Беше човека, който на практика е направил ОБЕДИНЕНИЕТО между двата клуба (ЖСК и Славия) през 1949-та... Е?! Ботев–1912.... От онази 2006-та година насам... това нещо го правим ЕЖЕГОДНО... Да ти кажа ДОСЕГА има САМО ЕДИН ЧОВЕК, който изрази някакво СЪМЕНИЕ, че нещата не били така... неговите инциали са ДМ... сигурен съм, че има хора сред вас, които много добре го знаят, защото не изпуска ваш мач на централната ви трибуна!!! Странно, но този човек СЪЩО КАТО ВАС УПОРИТО НЕ ЖЕЛАЕ ДА КАЖЕ, ЗАЩО хора, като БУЧО, ЧЕРВЕНИЯ и Ко. "ЛЪЖАТ"... Това, което искам да ти кажа е, че ДОСЕГА НИКОЙ ДРУГ не е казал НИЩО... Къде са тези "ОТ НАШИТЕ" 'дето не били съгласни... незнам?!!! Ама явно ти ги знаеш!!! :mrgreen:

К'во стана?!... Изгледа ли видеото или и то ще стане поредното нещо, което не искате да коментирате, защото не звучи достатъчно достоверно за вас?!! :mrgreen:

Правилната политика в случая е да излезнаете с официална пресконференция, на която да покажете документите, да отговорите на въпросите на жрналистите които би трябвало да са запознати с документите като ги публикувате!

И това ще стане... Скоро!!! И гледайте добре да ги подготвите журналистите, че и те ако ви издънят.... :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 22 апр 2010 00:50

темата за кво беше кво стана :lol:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 22 апр 2010 09:38

botev_1912 написа:
Влезнал съм Ви в провокативната към нас тема, видял съм, че това момче Ирландеца се изказва, че Спортклуб е избрал ЖСК за свой наследник - стана ми любопитен този факт попитах и Вие започнахте едни лакърдии - тук май е момента аз да кажа малко "айде малко по сериозно"!

Момент, момент!

Това ли са ти похватите? Защо ми сменяш думите, съвсем си наясно какво и защо съм го казал, ама начинът по-който го интерпретираш е повече от злонамерен.

Думите ми са, че Спортклуб избира Локомотив (днешния) (не ЖСК) за свой наследник, а не обратното. Това е по отношение на вашите глупави коментари защо сме си избрали Спортклуб, а не някой друг клуб. Връзката тече в обратна посока, ако разбира се човек има мозък и желание да разбере, а не да търси сла умизъл.

И след този твой коментар, с нищо повече не можеш да ме убедиш, че престоят ти в този форум не е злонамерен.

Малкия, има доста хляб да изядеш, за да можеш да водиш интелигентен разговор с локомотивци, много ви е ниско нивото на комуникация.

Годините на опека са ви променили генетично.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 22 апр 2010 17:06

Видеото го гледах, там един възрастен човечец казва, че Спортклуб се влива в Локомотив цитати "АКО Локомотив е приемник" "всички привърженици на Спортклиб отидоха там защото състезатили от бившият Спортклуб ОТИДОХА В Локомотив"
От тук следва, че единственото което трябва да се промени във вашата история е че Спортклуб е закрит и 5-ма от неговите футболисти са преминали в Локомотив.
Нормално е и феновете на закритият отбор да отидат там където сега играят настоящите им любимци!

Само ако поставим аналогичните действия от 2001 година - мислиш ли че е редно да вземете и историята на Велбъжд със техните успехи и година на създаване по малка от 1926!

Това че част от играчите на Спортклуб са преминали при Вас е неоспорим факт това казва въпросният Бучо, но това не означава че Вие сте Спортклуб!
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 22 апр 2010 17:09

Irish stout написа:
botev_1912 написа:

Момент, момент!

Това ли са ти похватите? Защо ми сменяш думите, съвсем си наясно какво и защо съм го казал, ама начинът по-който го интерпретираш е повече от злонамерен.

Думите ми са, че Спортклуб избира Локомотив (днешния) (не ЖСК) за свой наследник, а не обратното. Това е по отношение на вашите глупави коментари защо сме си избрали Спортклуб, а не някой друг клуб. Връзката тече в обратна посока, ако разбира се човек има мозък и желание да разбере, а не да търси сла умизъл.

И след този твой коментар, с нищо повече не можеш да ме убедиш, че престоят ти в този форум не е злонамерен.

Малкия, има доста хляб да изядеш, за да можеш да водиш интелигентен разговор с локомотивци, много ви е ниско нивото на комуникация.

Годините на опека са ви променили генетично.

Ако Видиш колко пъти съм те цитирал МНОГО ТОЧНО, ще разбереш че това е неволна грешка! За генетично променяне да не захващаме темата, че ще я втасаме!
100
покривни прозорци

Върни се в “Локо Пловдив”