ЦСКА-Литекс
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Jorkorazporko
Re: ЦСКА-Литекс
Честито армейци! ЦСКА заслужаваше повече победата и я спечели! Литекс се хвърляха много, личеше си, че играят за победа...
ясно е, че сега левскарите ще се опитват да омаловажат успеха ни, но е нормално те не са побеждавали конкурент от хиляда и балканската...
ясно е, че сега левскарите ще се опитват да омаловажат успеха ни, но е нормално те не са побеждавали конкурент от хиляда и балканската...
Браво на момчетата! Най-после една хубава победа, която да ни зарадва. Нищо, че дойде накрая, тъкмо бе и по-сладка и радоста бе по-голяма. Мача бе добър и двата отбора се стараеха, но си пролича кой игра за победа и кой за равен. Ние искахме победата повече и я постигнахме. Не, че сме играли на някакво супер ниво, но се стараехме и заслужено победихме. Литекс с някои изключения повече бяха в тяхното поле и средата на терена. Дори към края на мача викам на брат ми, абе не заслужаваме пак да не бием, с Миньор 5 чисти положения и накрая нищо, днес пак така бе тръгнало. Не, че и Литекс нямаха шанс. Браво и на Тошко, както трябва за един капитан, така си игра човека, на място, добре и малко или много вдъхваше кураж на момчетата. Честита победа армейци.
- Боримечката
- Контакти:
Ako бием и Локо Сф според мен на фона на това ,което стана в клуба,е изпълнен план "максимум".За мача-до 20-тата мин. дистанционното ми беше в ръката и само чаках Литекс да вкарат и да сменя канала,./.и тогава ударихме гредата,а аз дистанционното

Middlesbrough написа:acmilan написа:Middlesbrough написа:с Бащата гледахме , мача по принцип не гледам бг мачове , ама с Татко лала и ракийка и към 75 мин му викам Цска накрая ще вкарат гол , като гледам закво става въпрос !
И аз гледах мача с баща си и още в началото му казах,че Литекс няма как да спечели с този състав.И не ме разбирайте погрешно,мачът не беше уреден,просто Червенков,чрез избора си за състав,намали до минимум шансовете на отбора си да спечели.Защо в неделя не пусна такъв състав срещу Локомотив?
защо според теб е пуснал такъф състав и закво по дяволите пусна Дока в 90 мин тва се едно вчера да пуснеш Меси в 90 мин ... църка беше пълен наистинаот далече си личеше
А да ти е минавало през акъла, че Литекс след като спечелиха шампионската титла (на 99 % е сигурно) Червенков съвсем заслужено е решил да даде почвика на някои играчи. Все пак не забравяйте, че Литекс не са длъжни да играят за вас.

- Middlesbrough
- Контакти:
И аз гледах мача с баща си и още в началото му казах,че Литекс няма как да спечели с този състав.И не ме разбирайте погрешно,мачът не беше уреден,просто Червенков,чрез избора си за състав,намали до минимум шансовете на отбора си да спечели.Защо в неделя не пусна такъв състав срещу Локомотив?[/quote]
защо според теб е пуснал такъф състав и закво по дяволите пусна Дока в 90 мин тва се едно вчера да пуснеш Меси в 90 мин ... църка беше пълен наистина
от далече си личеше[/quote]
А да ти е минавало през акъла, че Литекс след като спечелиха шампионската титла (на 99 % е сигурно) Червенков съвсем заслужено е решил да даде почвика на някои играчи. Все пак не забравяйте, че Литекс не са длъжни да играят за вас.
[/quote]
аз не искам да играят , за нас , искам да си играят за тях , и ако си играеха щяха да ви бият !!! не се заблуждавайте , и не само тоя мач тва е най - малкото , цялото ни първенство е такова , аз един път ша седна да гледам мач от бг в който не участва Левски , мисля че ще е и последния
защо според теб е пуснал такъф състав и закво по дяволите пусна Дока в 90 мин тва се едно вчера да пуснеш Меси в 90 мин ... църка беше пълен наистина

аз не искам да играят , за нас , искам да си играят за тях , и ако си играеха щяха да ви бият !!! не се заблуждавайте , и не само тоя мач тва е най - малкото , цялото ни първенство е такова , аз един път ша седна да гледам мач от бг в който не участва Левски , мисля че ще е и последния

Офтопик:
Гуу написа:А да ти е минавало през акъла, че Литекс след като спечелиха шампионската титла (на 99 % е сигурно) Червенков съвсем заслужено е решил да даде почвика на някои играчи. Все пак не забравяйте, че Литекс не са длъжни да играят за вас.
Нормално да не играят за тях. След като в публичното пространство ги наричат селяни. Аз на мястото на Червенков бих излезнал и с юношите, за да ги научи Гонзо и Тони Здравков на обноски.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
Честита победа. Най-после и ние да имаме късмет въпреки този треньор.
Не мога да разбера що за глупост е да държиш това дърво Св. Петров 77 мин.
Този е невероятно куц, един точен пас няма( с излючение на пасовете назад до 2 м).
Дано въпреки победата Титан да не вземе да остави и следващия сезон Зафиров.
Не мога да разбера що за глупост е да държиш това дърво Св. Петров 77 мин.
Този е невероятно куц, един точен пас няма( с излючение на пасовете назад до 2 м).
Дано въпреки победата Титан да не вземе да остави и следващия сезон Зафиров.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
DEJA VIEW,нищо ново под слънцето.Тия хора как си лягат вечер,как казват на децата си да не лъжат,как им казват да са добри хора???
Какво беше това морал,някой нека бъде така добър да ми напомни.

Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Гуу,какво по-голямо доказване за новия шампион от това да излезе и да победи ЦСКА на неговия стадион?Защо му е да дава почивка на някого точно в този мач 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.