maldin1 написа:Добре е левскарчета,не знам дали най-ниския на терена е вкарал гол,ама вчера май Господинов сам си вкара топката във вратта ,а ?
Ти нали не беше за ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
maldin1 написа:Добре е левскарчета,не знам дали най-ниския на терена е вкарал гол,ама вчера май Господинов сам си вкара топката във вратта ,а ?
niki87 написа:Леле,какъв натиск,какво нещо![]()
![]()
Симпатизирам повече на ЦСКА,отколкото на Левски.acmilan написа:maldin1 написа:Добре е левскарчета,не знам дали най-ниския на терена е вкарал гол,ама вчера май Господинов сам си вкара топката във вратта ,а ?
Ти нали не беше за ЦСКА
Middlesbrough написа:Гуу написа:Ако бяхте гледали мача, вместо да седите във форума и пишете простотии, можеше и да видите, че мача беше 100 %. Ама както и да е, щом това да мислите, че ЦСКА и ЛИтекс са уредили мача ви кара да се чувствате по-добре, ОК.
гледах мача , пълен цирк , да се бяха постарали поне да го напраат като истински то!!!
maldin1 написа:Симпатизирам повече на ЦСКА,отколкото на Левски.acmilan написа:maldin1 написа:Добре е левскарчета,не знам дали най-ниския на терена е вкарал гол,ама вчера май Господинов сам си вкара топката във вратта ,а ?
Ти нали не беше за ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта