Литекс - Локомотив Сф ( тема за мача )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Re: Литекс - Локомотив Сф ( тема за мача )

Мнениеот JimBeam » 19 апр 2010 08:24

Kotooshu77 написа:
paceto написа:Не си запознат ама изобщо.
Литекс няма нищо общо с фабриките за сокове Куинс още от преди 3-4 години.

И никога отбора от Ловеч не се е казвал Queens за да казваш подобно нещо.
Днес на стадиона им имаше доста публика, което е похвално за град като Ловеч, за неделя и в този късен час и пичовете си викаха.

Точно Локо Сф няма право да говори за публика като в София ходите по 1 000 човека.
Не ставайте като сини и червени да плюете по този отбор като няма с какво друго да го правите.
Те говорят на терена и това се вижда много добре.

Хората те помнят какво правиш на зеленият килим, а не колко публика има на трибуните нали се сещаш :)

Искренно ме разсмя :lol: :lol: :lol:
Толкова много си далеч от истината , че е смешно даже :lol:

Ми той е напълно прав мога да ти кажа.Всички гледат как си играл в мача, а не какво става на трибуните.Те нека бият в мачовете си пък вие ходете ако щете и по 3 000 човека на мач то като падате кой го интересува колко сте на мача.

Иначе на стадиона снощи имаше доста добра атмосфера и от двете агитки и стадиона си беше почти пълен от 7000 места на мача бяха 3500 което е похвално за град ловеч в неделя вечер.А пича над мене не го ли срам вече във всеки мач да търси дузпата отбора му?Вие освен с дузпи можете ли да биете?Ми не нямаше никаква дузпа срещу Генков така че не говорете глупости, защото Литекс ви смаза по всички футболни параграфи.Толкова сте жалки че сами не можете да се усетите как ревете че не ви ли дали някакв дузпа която е нямаше хич.
Сега и славия като ви прасна или ви вземе точката в сряда ще ви се стъжни още повече защото второто ви място се клати ли клати :lol:

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 19 апр 2010 13:48

как не те е срам теб да говориш за дузпите, сигурно и една не си гледал поне на запис. Да имаше 2 дузпи срещу Генков за едната няма читаво повторение от ринг, но на стадиона ясно се видя, а втората Йорданов я изкара извън наказателното. Страх го беше Ганчев добре се е подплатил медийно и това даде резултат психологически върху съдията. Живи, здрави

Само Локо Само Ние

Изображение

Изображение

Изображение
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 19 апр 2010 15:07

Никой от футболистите ви след мача не споменаха за дузпата как вие от сектора сте видяли че имало чиста дузпа не знам, ама Генков си падна съвсем циркаджийски.

Аз вчера не видях никаква уплаха в играта на Литекс, че да казваш, че били се плашили напротив точно Локо бяха стреснатите още повече след първият гол.

Стига сте търсили причината за загубата ви в съдията не ви прави чест просто - много жалко.

Потребителски аватар
Kotooshu77
Контакти:

Мнениеот Kotooshu77 » 19 апр 2010 22:24

paceto написа:Никой от футболистите ви след мача не споменаха за дузпата как вие от сектора сте видяли че имало чиста дузпа не знам, ама Генков си падна съвсем циркаджийски.

Аз вчера не видях никаква уплаха в играта на Литекс, че да казваш, че били се плашили напротив точно Локо бяха стреснатите още повече след първият гол.

Стига сте търсили причината за загубата ви в съдията не ви прави чест просто - много жалко.

Какви дузпи ? Каква игра ? Какъв съдия ? Какви 3 лева ?
То аз толкова радостни футболисти след мач в който са загубили титлата не съм виждал :o
Дали сега няма да се пръкне някой сърбин и да се усъмни в този мач ;)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 19 апр 2010 23:35

Е аз освен Камбуров и Бандаловски (който беше пиян заради допинг теста) не видях други веселяци :)
Още повече, че Камбуров говореше съвсем нормално с оглед играта и на двата тима и си призна, че Литекс ги е смазал.
Чак да се радвал не смятам :)

haha

Мнениеот haha » 19 апр 2010 23:44

Съдията закла Локо,като не им даде 5 чисти дузпа,Литекс вкараха от засада,а реферът им спести и 3 червени картона.Мафия!
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

BRAT4EDA
Контакти:

Мнениеот BRAT4EDA » 20 апр 2010 19:12

Слаб футбол и от двата отбора с марка а група с тая игра каква уефа каква шампионска лига на милионерите от ловеч просто жална ни майка-ама то шофьори мутри и борци управляват държавата така че какво толкова искаме от смешниците на терена-взимат пари за тоя дето клати горицата :roll:
ако 240 са продадените билети пак е добре важното е да има подкрепа пък каквото стане нищо не зависи от нас ;)

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 20 апр 2010 21:39

paceto написа:Е аз освен Камбуров и Бандаловски (който беше пиян заради допинг теста) не видях други веселяци :)
Още повече, че Камбуров говореше съвсем нормално с оглед играта и на двата тима и си призна, че Литекс ги е смазал.

Абе, паце!Какви са тия голи жени на картинката? Нещо чикиджийска работа ми се струва,а? Миле търбавия.

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 21 апр 2010 18:34

какви 240 билета то повече хора тръгнахме организирано, а имаше и сумати автомобили.

...

Междувременно стана ясно, че точната бройка на „червено-черните“ фенове, подкрепили ентусиазирано отбора срещу Литекс, е 380 души. Това е най-голямото посещение на агитката на Локо Сф на чужд терен през този сезон.

http://lokosofia.gong.bg/view_article.p ... _id=131001
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 21 апр 2010 20:24

миле гърбавия написа:
paceto написа:Е аз освен Камбуров и Бандаловски (който беше пиян заради допинг теста) не видях други веселяци :)

Абе, паце!Какви са тия голи жени на картинката? Нещо чикиджийска работа ми се струва,а? Миле търбавия.

Ти мъже ли искаш да сложа :roll:
Ти ако мислиш за такива неща не е мой проблема.

Върни се в “Локо София”