Черно Море - Пирин

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Re: Черно море - Пирин

Мнениеот Saint Etienne » 21 апр 2010 11:04

0-0 или 1-0 за Черно море.

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Re: Черно Море - Пирин

Мнениеот batty » 21 апр 2010 14:18

Коментаторът по Ринг е неадекватен. Милият заспа по едно време. Той и мача е леко приспивен до момента. :mrgreen:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 21 апр 2010 14:30

batty написа:Коментаторът по Ринг е неадекватен. Милият заспа по едно време. Той и мача е леко приспивен до момента. :mrgreen:

Шабански също си е уникат! Как ги казва тия работи в "60 секунди" да се чуди човек! Маса бисери ръси по време на мач, само да си записва човек! Преди малко за дузпата каза "Младенов беше спънат с ЦЕНАТА НА НАРУШЕНИЕ"?!...... :lol:

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 21 апр 2010 14:35

добре,че е форумът да разбера,че има мач, че Драго не каза и една дума по този въпрос. Друг път казваха поне резултата, но явно тези два отбора са абсолютно безинтересни :roll:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 21 апр 2010 14:36

[offtopic]е на такъв мач и коментар,как да не заспи човек... :lol:[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 21 апр 2010 16:50

Пореден безумен мач на Тича.Мога да приема,че без лидерите на отбора не сме на нивото на медалите,но нашите млади играчи могат с лекота да бият отбори като Пирин във Варна.И като говоря за Пирин,всичко хубаво което се писа до днес го зачеркваме.Селски отбор.Безумно селски отбор,който се търкаля,лежа,бави,изритва топките при спряла игра.Накефих се супер много,че тази селска тактика бе наказана както подобава-гол в добавеното време,когато най-много боли.Иначе за мене е без нзачение резултата,но е хубаво,че продължаваме без загуба на Тича.Мисля,че играхме прилично до гола за Пирин и после последва безумна игра,безумни тактики....Не знам кой е учил Радко Боянов,но приятелче,да смениш Румен Николов,дето беше най-опасния ни играч на терена и създаваше всичко пред тяхната врата....да махнеш нападател и да пратиш в нападение централния защитник Танко Дяков?Кой го е учил на треньорство това момченце не знам,но изглеждаше неадекватен.Юрука поведе отбора като истински лидер и сигурно сам щеше да спечели мача,ако нечий гений не ги бе оставил резерва.Също и не видях пас зад гърба на тяхната защита...при положение,че 5 пъти Румен Николов се дърпа с техни защитници и 5 пъти ги оставя за по 2 метра зад себе си.И като говорим за това-първото полувреме го събориха около или във пеналта,съдията го извади извън.Приемаме,макар и без повторение.Второто полувреме-чиста,кристално-чиста дузпа срещу Николов.Очевадна.Съдийчето през целия мач се оля да бута Пирин,не знам за какво,може би за компенсация...но нас кой ще ни компенсира а?Бездарно тъпо парче.Левскарската комисия продължава да действа.Пазим играчите следващия кръг и на 2-ри май-клане и сеч срещу галеника на съдиите и срещу всички съдии.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 21 апр 2010 16:52

Танко Дяков централен нападател :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 21 апр 2010 17:09

iskrichka написа:Танко Дяков централен нападател :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Дано вина за извранителния гол имаше точно той. :lol: Все пак когато го видях в нападение и аз изтръпнах. :mrgreen:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 21 апр 2010 17:35

Дайте малко по-позитивно да гледаме на нещата...26-ти пореден мач на "Тича" без загуба...това са близо 2 години...не е никак малко постижение. Сезона е ясно, че го доиграваме, така че няма смисъл да хабим вече толкова нерви. По-добре ще е ако критиката е градивна и е насочена към бъдещето...а именно към следващата година. Наистина и на мен ми е неприятно, че не можем да си вземаме домакинските мачове, но това е реалността в момента. Днес към многобройните ни проблеми със състава, отсъстваха още Борносузов и Сашко. Вижте колко зависим е примерно един Ман Юнайтед от играч каро Рууни, а какво остава за нас при липсата на половината отбор. По-важното е да анализираме ситуацията и да разберем от какво са породени тези непрестанни контузии и последвалото забавяне с възстановяването. Дали е само лош късмет...или пък сбъркана подготовка...или неправилно възстановяване и т.н...и този кошмарен сезон да остане в миналото. ;)

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 21 апр 2010 18:31

Трябва и на точката да се радвате,"моряци"....С тази безлична игра и треньор-"спец" 8-) Всяка точка трябва да се цени :)

Върни се в “Черно море”