Има още време до мача,но отсега да е ясно..какво ще ни е отношението към Александров?Има 2 неща които не трябва да забравяме :
1.Алекс искаше в Левски,за което не трябва да го виним..и Жоро Илиев,ако е в Монтана примерно ще иска в отбора който го направи футболист-Черно Море.Според мен след трансфера думите които "каза" Алекс са жълти вестници.
2.Алекс беше футболиста който най-много изпъкваше беше истински лидер и несъмнено барометъра(както обичаха да казват по тв-то) на Черно Море.След всеки мач..въпреки резултата заставаше пред камерата и казваше,че донякъде е той виновен,защото е капитан.Също никога няма да забравя след мача със Славия,когато спечелихме 3то място,той първи излезе от тунела да ни поздрави !
Как мислите?Естествено ще има хора които го подкрепят,ще има и такива които го освиркват.
Отношението ни към Алекс?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Отношението ни към Алекс?
Ще го освирквате и обиждате през целият мач.
Нещо което го има по цял свят.
Нещо което го има по цял свят.
- krum_kravov
- Контакти:
Alexandrov93 написа:Има още време до мача,но отсега да е ясно..какво ще ни е отношението към Александров?Има 2 неща които не трябва да забравяме :
1.Алекс искаше в Левски,за което не трябва да го виним..и Жоро Илиев,ако е в Монтана примерно ще иска в отбора който го направи футболист-Черно Море.Според мен след трансфера думите които "каза" Алекс са жълти вестници.
2.Алекс беше футболиста който най-много изпъкваше беше истински лидер и несъмнено барометъра(както обичаха да казват по тв-то) на Черно Море.След всеки мач..въпреки резултата заставаше пред камерата и казваше,че донякъде е той виновен,защото е капитан.Също никога няма да забравя след мача със Славия,когато спечелихме 3то място,той първи излезе от тунела да ни поздрави !
Как мислите?Естествено ще има хора които го подкрепят,ще има и такива които го освиркват.
Познавайки приятелите ми от агитката на "Тича" вече си обявен за плебей или шоп...
Бъдете сигурни обаче, че няма да пропусне да ви поздрави когато дойде с Левски във Варна, а от реакцията ви зависи доколко сте европейци...
Аз бих го аплодирал..беше главния виновник за добрите ни игри в последните 2-3 години.Голям футболист и истински капитан-с него просто бяхме друг отбор, аз не съм гледал по добър футболист на Тича от него..дори и от гостуващите отбори..
- thehellriser
- Контакти:
Нямам намерение да го псувам... Но ако се направи на крив... ще му отвърна. 

- krum_kravov
- Контакти:
thehellriser написа:Нямам намерение да го псувам... Но ако се направи на крив... ще му отвърна.
Заслужено ще е...
-
- Контакти:
krum_kravov написа:Alexandrov93 написа:Има още време до мача,но отсега да е ясно..какво ще ни е отношението към Александров?Има 2 неща които не трябва да забравяме :
Познавайки приятелите ми от агитката на "Тича" вече си обявен за плебей или шоп...
Бъдете сигурни обаче, че няма да пропусне да ви поздрави когато дойде с Левски във Варна, а от реакцията ви зависи доколко сте европейци...
Плебей или шоп?Левски е отбора,който най-много ненавиждам.Спартаклиите в момента не ги мразя..по-лошо е..съжалявам ги ;] А за Алекс съм съгласен,че трябва да се държим както той се държи към нас !
- Sagittarius
Първо искам да кажа,чеСашо Кривия си замина от Черно Море като женски артикул с поведение неприлягащо на мъж,на капитан на отбор,на лидер,на играч с реноме и печелил заслужено наградата "Футболист на годината 1999".Второ искам да кажа,и го казвам искрено-най-блестящите игри,големия отбор и големите амбиции-всичко това се игради около Кривия.Миро Манолов,Сашко правия,Димов,Тошко - всички те проходиха около Кривия,около него придобиха самочувствие,което е много важно,както и характер.Затова мисля да направя следното към Кривия.Ще си затворя за миг очите и ще си превъзмогна егото и ще го посрещна/изпратя с бурни аплодисметни,които несъмнено е заслужил с игрите си за Черно Море и най-вече,че той беше разликата,която превърна Черно Море от средняк в отбор с високи цели.Ако обаче Кривия реши да се чепка с нас,да се прави на типичното четирикрако тревопасно,да ми се бара по х*я,да праща средни пръсти и т.н. то не смятам да му оставам длъжен и ще го залея помията,с която заливам всички от подобен тип-Гонзо,Урсула,Насо Раев,Топчо.В крайна сметка Кривия сам ще си направи посрещането и сам ще си избере какво ще е.А на терена очаквам от нашите играчи да бъдат жестоки и брутални както към него,така и към всички със сини екипи,безогледно трябва да се сече на 2-ри,наред под ножа до кокал да се пердаши,това трябва да е баталията на годината-без оглед за резултат и наказани трябва да се сече и трепе на втори.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
chelseabg написа:Аз бих го аплодирал..беше главния виновник за добрите ни игри в последните 2-3 години.Голям футболист и истински капитан-с него просто бяхме друг отбор, аз не съм гледал по добър футболист на Тича от него..дори и от гостуващите отбори..
+1 000 000
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- krum_kravov
- Контакти:
Sagittarius написа:Първо искам да кажа,чеСашо Кривия си замина от Черно Море като женски артикул с поведение неприлягащо на мъж,на капитан на отбор,на лидер,на играч с реноме и печелил заслужено наградата "Футболист на годината 1999".Второ искам да кажа,и го казвам искрено-най-блестящите игри,големия отбор и големите амбиции-всичко това се игради около Кривия.Миро Манолов,Сашко правия,Димов,Тошко - всички те проходиха около Кривия,около него придобиха самочувствие,което е много важно,както и характер.Затова мисля да направя следното към Кривия.Ще си затворя за миг очите и ще си превъзмогна егото и ще го посрещна/изпратя с бурни аплодисметни,които несъмнено е заслужил с игрите си за Черно Море и най-вече,че той беше разликата,която превърна Черно Море от средняк в отбор с високи цели.Ако обаче Кривия реши да се чепка с нас,да се прави на типичното четирикрако тревопасно,да ми се бара по х*я,да праща средни пръсти и т.н. то не смятам да му оставам длъжен и ще го залея помията,с която заливам всички от подобен тип-Гонзо,Урсула,Насо Раев,Топчо.В крайна сметка Кривия сам ще си направи посрещането и сам ще си избере какво ще е.А на терена очаквам от нашите играчи да бъдат жестоки и брутални както към него,така и към всички със сини екипи,безогледно трябва да се сече на 2-ри,наред под ножа до кокал да се пердаши,това трябва да е баталията на годината-без оглед за резултат и наказани трябва да се сече и трепе на втори.
Няма да се държи непристойно.
Отделно имам въпрос: с груба игра или с футболни достйнства смятате да ни биете?