Кога и защо станахте фен на любимия ви отбор ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Re: Кога и защо станахте фен на любимия ви отбор ?

Мнениеот batty » 21 апр 2010 13:58

batty написа:
soilwork написа:Фен съм на Ковънтри Сити от 1987година-когато победиха Тотнъм на финала на ФА Къп-и до ден днешен този мач е смятан за един от най-добрите за купата! Тогава бях на 14 години и се запалих по небесносините-естествено интернет нямаше :lol: Купувах си вестник спортТото,впоследствие се появи първия вестник за английски футбол "Албион" и така си набирах информация,колкото и оскъдна да беше за островните ми кумири.Абе шибани времена бяха-не можеше да гледаш любимия си отбор.Между другото сегашния коментатор от Диема-Веско Василев започна тъкмо от този вестник работата си като специалист по английски футбол.Впоследствие с навлизане на технологиите и промените след 90-те години,посетих доста мачове на Сити на стария стадион "Хайфилд Роуд".Миналата година бях и на мач от Чемпиъншип на новия Рико Арина

Ееее Ковънтри. И аз ги харесвам тях, корав отбор бяха. Дион Дъблин, Роби Кийн, Мисля и Макалистър беше при вас за кратко.
През 1991 бях пратил на вашата Легенда Тери Бътчър 10 Паунда в плик и го помолих да ми прати шал и шапка на Ковънтри, които нося и до днес. :mrgreen:
Успех на Ковънтри през новия сезон.

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 21 апр 2010 13:59

batty написа:
batty написа:
soilwork написа:Фен съм на Ковънтри Сити от 1987година-когато победиха Тотнъм на финала на ФА Къп-и до ден днешен този мач е смятан за един от най-добрите за купата! Тогава бях на 14 години и се запалих по небесносините-естествено интернет нямаше :lol: Купувах си вестник спортТото,впоследствие се появи първия вестник за английски футбол "Албион" и така си набирах информация,колкото и оскъдна да беше за островните ми кумири.Абе шибани времена бяха-не можеше да гледаш любимия си отбор.Между другото сегашния коментатор от Диема-Веско Василев започна тъкмо от този вестник работата си като специалист по английски футбол.Впоследствие с навлизане на технологиите и промените след 90-те години,посетих доста мачове на Сити на стария стадион "Хайфилд Роуд".Миналата година бях и на мач от Чемпиъншип на новия Рико Арина

Ееее Ковънтри. И аз ги харесвам тях, корав отбор бяха. Дион Дъблин, Роби Кийн, Мисля и Макалистър беше при вас за кратко.
През 1991 бях пратил на вашата Легенда Тери Бътчър 10 Паунда в плик и го помолих да ми прати шал и шапка на Ковънтри, които нося и до днес. :mrgreen:

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 21 апр 2010 13:59

niki87 написа:
Гуу написа:Както в 99 % от случайте станах фен на любимия ми отбор по бащина линия, няма как просто, при баща цесекар да се пръкне син левскар или фен на някой друг отбор.
Колкото до това, кога съм станал фен на любимия ми отбор - това е по-скоро момента, когато съм започнал да гледам и да се интересувам от футбол. ;)

Има :mrgreen: Баща ми е болен фен на ЦСКА :mrgreen: А аз съм болен левскар,забавно е :mrgreen:

И аз имам един приятел, който баща му е чорбар, а той е левскар! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 21 апр 2010 14:03

ivanbel1979 написа:Ще цитирам само великият Георги Калоянчев....''Всички привърженици на други отбори са ''заблудени левскари''.....те са се родили левскари, ама им скимнало нещо и хоп.....станали я от ЦСКА,я от Локо,я от Славия.....'' :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Абсолютните глупости,това е фенщина.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 21 апр 2010 14:06

batty написа:
batty написа:[quote="batty

Аха така си е-доста добри играчи имахме през сезоните Гари Макалистър,Роби Кийн,Крейг Белами,Мустафа Хаджи,Питър Ндлову....мерси за пожеланията,тази година отново се провалихме за Висшата лига

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 21 апр 2010 14:13

За Левски - фен съм на отбора откакто се помня - а това бяха годините около САЩ `94 и не знам защо не съм станал Цска-р тъй като баща ми е цял живот Цска-р, а аз от тогава си симпатизирам на Левски и до ден днешен, и до края!
А за Челси - едно име - Джанфранко Дзола - фен съм на Челси от `97, бях и на двата им мача с Левски (97-98 за Уефа и в ШЛ наскоро)....
Челси си беше отбор м/у лидерите и средата на таблицата в Англия но най-редовно си биеше лидерите и то с големи резултати - 3:0, 5:0 с/у Юнайтед, проблемите идваха от мачовете със съперниците от своята черга и по-слабите отбори.... но след Роман нещата се промениха...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Club Foot
Контакти:

Мнениеот Club Foot » 21 апр 2010 14:13

Фен съм на ЦСКА след мачът им реванш с Блекбърн когато бях на 11 год. (3:3) ; А на Челси след мачът им с Барса 2005 год. в ШЛ. когато загубиха в Испания с 2:1 и завършиха двубоя с човек по-малко и Дъф игра контузен до края на срещата поради липса на смени.
Те се гордеят с 3 резултата от мачовете им с нас, тъй като сме съпътствани от слава през целият ни живот ..

Ние на този стадион сме родени,
и на този стадион ще умрем,
и дори и небето да падне
няма да ви предадем.

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 21 апр 2010 14:19

Бях на 6 години, баща ми ме заведе на ЦСКА - Юве.... и няколко дни по-късно дойде и Левски и от тогава с малки прекъсвания ЦСКА не спира да ми къса нервите... ама любов, кво да праиш... :)

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 21 апр 2010 14:23

Фен съм на Левски от 1976 г.Чичо ми и вуйчо ми са хората които ме запалиха по тоя отбор .Помня много хубави и не чак толко хубави години на любимия отбор .За мен най стойностния и най левскарския тим е по времето на Сираков Искренов Н.Илиев да не ги изреждам всички тогава се играеше за синята идея а не като сега разни бездушковци разхождат синята фланелка а ние ги хвалим.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 21 апр 2010 14:27

Локомотивец по наследство. Баща ми е локомотивец-и ние с брат ми също. Помня и първия мач на който ме беше завел баща ми-срещу Етър ВТ-бил съм на 3-4години. И оттогава-все така...
Малкия като порастне-и него буферче ще го правим :)

Върни се в “Свободна зона”