Кога и защо станахте фен на любимия ви отбор ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
еm4о65
Контакти:

Re: Кога и защо станахте фен на любимия ви отбор ?

Мнениеот еm4о65 » 21 апр 2010 13:38

Родил съм се с,червена кръв и,червено сърце с ясното съзнание,че съм от ЦСКА
Има,има истина една тя е само,само ЦСКА

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 21 апр 2010 13:39

Фен съм на Реал от 2002 през първото полувреме на финала за ШЛ,дядо ми ме подканваше да си лягам, че ставало късно но въпреки това го догледах. Заради Р.Карлуш и заради белия цвят на екипите им станах фен, дори незнаех как се казват. Но от тогава в радост и мъки съм фен на Реал. Не мога да мирясам докато не прочета какво става в Реал или някя трансферна клюка около тях :)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 21 апр 2010 13:46

:mrgreen:

Аз пък не си спомням вече откога съм славист .... :? Сигурно по рождение съм си такъв ! ;) :lol:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

ivanbel1979
Контакти:

Мнениеот ivanbel1979 » 21 апр 2010 13:46

Ще цитирам само великият Георги Калоянчев....''Всички привърженици на други отбори са ''заблудени левскари''.....те са се родили левскари, ама им скимнало нещо и хоп.....станали я от ЦСКА,я от Локо,я от Славия.....'' :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 21 апр 2010 13:47

Ей чорбар който лъже ,че не сте викали Средец. Когато Милко Балев гърбицата ваш фен комунист - взе титлата на ЛЕВСКИ и преименува отборите - за да не застраши чорбата ги прекръсти на ЦФКА Средец - и вие си викахте цфка и средец. А нас ни гонеха от стадиона само затова,че викахме ЛЕВСКИ, мен поне 5 пъти са ме гонили за това. А относно това,че ни бихте на ГЕРЕНА е вярно, но преди това ви натупахме на армията с 2 на 1 :P

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 21 апр 2010 13:47

ivooou написа:
tprodanov написа:Когато 85та година наказаха и преименуваха Левски и ЦСКА, си пролича една коренна разлика. Да кажем, че и до тогава си бях Левскар, но тогава се запалих. И отборите нямаха никакво значение за това, това, което ме привлече беше агитката. Едната агитка продължаваше да вика Левски, Левски, докато другата викаше Средец. Нямаше начин просто..

Братле това е долна лъжа,позволи ни и ние да сме ходили по това време на мачове.Мога да ти кажа че никой от агитката на ЦСКА не е викал Средец.Гонеха ни по цели редове,за това че викахме ЦСКА.Тогава измислихме и песента"Без УБО-то"Ако си такъв за какъвто се представяш,трябва да знаеш какво е УБО.Стига сте писали глупости и лъгали по тези сайтове.Припомни си декември 1985 год на сред герена ви бихме с 3-1.Аз бях в сектор "Г" и не чух някой да извика Средец.Не лъжете малките,които само са чували за ония години.МОЛЯ ВИ.

Съжалявам, братле, обаче аз си го спомням много добре. На първия мач след разформираването агитката на ЦСКА викаше Средец - вярно, баха малко и за кратко викаха. Иначе мачът се игра на Българска армия и Левски би с 2:1.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 21 апр 2010 13:49

Роден левскар съм си :). Баща ми е от ЦСКА (след последните им игри май не съвсем), обаче аз не мога и да си помисля, че е имало и един промил шанс да съм от друг отбор освен Левски. Това е нещо по-силно даже и от кръвта :).

А Манчестър Ютд ми станаха любим отбор след паметния финал през 1999 г.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 21 апр 2010 13:55

Фен съм на Ковънтри Сити от 1987година-когато победиха Тотнъм на финала на ФА Къп-и до ден днешен този мач е смятан за един от най-добрите за купата! Тогава бях на 14 години и се запалих по небесносините-естествено интернет нямаше :lol: Купувах си вестник спортТото,впоследствие се появи първия вестник за английски футбол "Албион" и така си набирах информация,колкото и оскъдна да беше за островните ми кумири.Абе шибани времена бяха-не можеше да гледаш любимия си отбор.Между другото сегашния коментатор от Диема-Веско Василев започна тъкмо от този вестник работата си като специалист по английски футбол.Впоследствие с навлизане на технологиите и промените след 90-те години,посетих доста мачове на Сити на стария стадион "Хайфилд Роуд".Миналата година бях и на мач от Чемпиъншип на новия Рико Арина

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 21 апр 2010 13:57

Аз станах фен на Юве ,ако не се лъжа през 1999. Когато играха 1/2 финал с Ман Ютд в Англия . И тогава коментатора нарече англичаните Червените Дяволи , а Юве Старата госпожа . И понеже баба ми и викаха старата госпожа понеже беше пенсионирана учителка и така. И от тогава не мога да си представя живота без тях :) :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 21 апр 2010 13:57

Сори, грешка. Нека да се изтрие.
Последна промяна от batty на 21 апр 2010 13:59, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”