БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !

Мнениеот mormona » 21 дек 2008 02:08

ми понеже и медиите са пионки и сички , наи добре да се съберем и да нахлуем в парламента , без някои бъдещ министър или депутат да чакаме да ни подкрепи.Ама такава активация ще стане само ако наистина ни застържат стомасите догодина , е към Март , Април примерно като ни върхлети по прогнози кризата... като ни писне да им слушаме глупостите и каот ни резнат още някои Милион и Станишев пак каже .. ее то това е двоен аршин". Мене ме нервира и факта ако щете , че в България никои политик или министърпредседател не се интересува от спорт.Съответно аз неща да излизам в чужбина и като кажа , че съм от България да го свързват това с негативни новини. Било то за ЦСКА и Томов , Било то за Левски , било то за отчаиващото представяне на националите по футбол или на олимпииските игри....То спорта ни е лицето пред света сега и това лице не е никак хубаво.Само защото на 200 депутата не им дреме на КУ** за това какво правят децата по улиците цял ден...да не задълбавам.Само за това са за линчуване сички вътре.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 дек 2008 02:11

Deliba6 написа:
Blue_Lion написа:
sic написа:Толкова хора го направиха мирно и тихо и народа не ги чу дори пък камоли да ги хареса :( незнам добра ти е идеята но според мен не трябва да е тихо може да е мирно но не и тихо!!!:)
извинявай не видях че си написал културно :)

Е тихо...условно казано :twisted: Абе брат,ние да опитаме,пък каквото стане ;) Според мен ще има ефект,но все пак...знае ли човек ;) Само не искам да има насилие,щото само Българи ще страдат от това...

Начесахте ли си крастата? Хайде да си лягаме доволни от активната си позиция!?... А бе, как се правят революционни промени без насилие? Blue хем искаш да си герой, хем някак си тайничко да стане, с маска /да не те познаят/... Тази измет политическа по какъв начин ще я разкарате освен с голямата метла? Другата година, като ни застържат стомасите, сами няма да разберете как сме се организирали!!!

Не искам да съм герой ! Просто искам да си изразя позицията и да покажем,че може да не се делим ! Ако ме питаш мен,изхода е с радикални действия,но аз не съм готов да действам по този начин ! Ако трябва да съм честен,този протест който мина е безмислен,защото няма нищо да се промени и на ония боклуци нищо няма да им мръдне,но от друга страна виж онези студенти (какъвто съм и аз) какво правят в Гърция ;) Може и да са ми наивни идейте,но поне се опитвам да направя нещо. Кръвта ми ври и кипи,гордея се че съм Българин и нищо и никой не може да ми отнеме това чуство ! Щом ще лягаш,Лека нощ ;)

П.П. Не се заяждам,нито се засягам от това което каза :) Разбирам те и за доста от нещата който каза си прав,просто казвам и аз кво мисля :)
Изображение

ivanivanov
Контакти:

Мнениеот ivanivanov » 21 дек 2008 02:13

mormona написа:ми понеже и медиите са пионки и сички , наи добре да се съберем и да нахлуем в парламента , без някои бъдещ министър или депутат да чакаме да ни подкрепи.Ама такава активация ще стане само ако наистина ни застържат стомасите догодина , е към Март , Април примерно като ни върхлети по прогнози кризата... като ни писне да им слушаме глупостите и каот ни резнат още някои Милион и Станишев пак каже .. ее то това е двоен аршин". Мене ме нервира и факта ако щете , че в България никои политик или министърпредседател не се интересува от спорт.Съответно аз неща да излизам в чужбина и като кажа , че съм от България да го свързват това с негативни новини. Било то за ЦСКА и Томов , Било то за Левски , било то за отчаиващото представяне на националите по футбол или на олимпииските игри....То спорта ни е лицето пред света сега и това лице не е никак хубаво.Само защото на 200 депутата не им дреме на КУ** за това какво правят децата по улиците цял ден...да не задълбавам.Само за това са за линчуване сички вътре.

Mormone,moite uwajeniq,ama dade li si smetka kato kazwa6 daite da wlezem w parlamenta kakwo zna4i? tiq mi6ki imat tuneli pod cqla sofia. o6te predi da si po4ukal na wratata oniq we4e 6te sa w boyqna. a ako ne po4uka6 wutre strelqt na meso gadowete!!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 дек 2008 02:14

ivanivanov написа:
mormona написа:ми понеже и медиите са пионки и сички , наи добре да се съберем и да нахлуем в парламента , без някои бъдещ министър или депутат да чакаме да ни подкрепи.Ама такава активация ще стане само ако наистина ни застържат стомасите догодина , е към Март , Април примерно като ни върхлети по прогнози кризата... като ни писне да им слушаме глупостите и каот ни резнат още някои Милион и Станишев пак каже .. ее то това е двоен аршин". Мене ме нервира и факта ако щете , че в България никои политик или министърпредседател не се интересува от спорт.Съответно аз неща да излизам в чужбина и като кажа , че съм от България да го свързват това с негативни новини. Било то за ЦСКА и Томов , Било то за Левски , било то за отчаиващото представяне на националите по футбол или на олимпииските игри....То спорта ни е лицето пред света сега и това лице не е никак хубаво.Само защото на 200 депутата не им дреме на КУ** за това какво правят децата по улиците цял ден...да не задълбавам.Само за това са за линчуване сички вътре.

Mormone,moite uwajeniq,ama dade li si smetka kato kazwa6 daite da wlezem w parlamenta kakwo zna4i? tiq mi6ki imat tuneli pod cqla sofia. o6te predi da si po4ukal na wratata oniq we4e 6te sa w boyqna. a ako ne po4uka6 wutre strelqt na meso gadowete!!!!

Значи перфектна организация трябва за това нещо ! А и още на 10 метра пред вратата,ще има убити !
Изображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 21 дек 2008 02:17

е тва е лошото. Нещата опират до саможертва.Томето и жена му например ни подкрепят , после идват с нас на митинга и още журналисти , и след 4-5 часа...аиде друг ще води ГОНГ ако го има изобщо.Или някои нема да иде на даскало и ще получи 8-9 неизвинени... или няма да се яви на работа и на следващия ден...."аиде моито момче не работиш тука вече" и седно дигаме въстание , да убиваме османските поробители, ама през 21 век. :) :) :) много е тегаво се пак.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

ivanivanov
Контакти:

Мнениеот ivanivanov » 21 дек 2008 02:18

Blue_Lion написа:
ivanivanov написа:

Значи перфектна организация трябва за това нещо ! А и още на 10 метра пред вратата,ще има убити !

za towa goworq ,ne e tolkoz lesno- dai da wlezem pyk kakwoto sabq pokaje. ne stawa taka!!! PAZQT SE OT LYUBOVTA NA NARODA!!!!!

Потребителски аватар
sic
Контакти:

Мнениеот sic » 21 дек 2008 02:19

mormona написа:е тва е лошото. Нещата опират до саможертва.Томето и жена му например ни подкрепят , после идват с нас на митинга и още журналисти , и след 4-5 часа...аиде друг ще води ГОНГ ако го има изобщо.Или някои нема да иде на даскало и ще получи 8-9 неизвинени... или няма да се яви на работа и на следващия ден...."аиде моито момче не работиш тука вече" и седно дигаме въстание , да убиваме османските поробители, ама през 21 век. :) :) :) много е тегаво се пак.

Казах и по-рано такава организация наистина звучи невъзможно и никой не е в състояние да си загуби работата....
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 21 дек 2008 02:20

mormona написа:е тва е лошото. Нещата опират до саможертва.Томето и жена му например ни подкрепят , после идват с нас на митинга и още журналисти , и след 4-5 часа...аиде друг ще води ГОНГ ако го има изобщо.Или някои нема да иде на даскало и ще получи 8-9 неизвинени... или няма да се яви на работа и на следващия ден...."аиде моито момче не работиш тука вече" и седно дигаме въстание , да убиваме османските поробители, ама през 21 век. :) :) :) много е тегаво се пак.

Точно там е работата ! Аз за себе си си го признавам,че не бих го направил,просто защото имам цели в живота,а и имам майка и баща който ще са съкрушени ако...както и да е ;) Идеята ми е просто ако искате да се организираме и да си кажем мнението по културен начин,може и без шалове,просто да отидем колкото и да е безмислено ;)
Изображение

Потребителски аватар
sic
Контакти:

Мнениеот sic » 21 дек 2008 02:22

Да нека опитаме макар и да не сме чути яървият път нека отидем след това втори трети и т.н. и ще видите как ще сме все повече и повече...
Изображение Изображение

ivanivanov
Контакти:

Мнениеот ivanivanov » 21 дек 2008 02:23

PROSTO OT JURNALISTITE I MEDIITE NQMA DA POLU4IM PODKREPA.DORI TEZI KOITO RABOTQT W MEDIITE DA SA SYGLASNI S NAS NQMA DA GO KAJAT

Върни се в “Футбол - България”