Чест не му прави на Валентин Михов...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Re: Чест не му прави на Валентин Михов...

Мнениеот bultras4e » 21 апр 2010 00:55

Madridist написа:
pumpo написа:Барса и Реал живеят 9 месеца в заблудата Примиера Дифисион ,ето защо отпадат в Европа.Проблемът на Примиерата е ,че всички отбори са васали на Барса и Реал.

Побеждават с 0-6 Малага или Валядолид и "Мундо депортиво" и "Марка" ги засипва до небето с похвали,защото нямат нормални мачове ,срещу съперници които ги притискат ,а ги оставят да си разгирават топчицата на скорост и на свободно пространсвто.Примиера дифисион е най-скапаното първенство от топ 4,погледнете ямата в класирането между 2-я и 3-тия отбор,такава яма има само в Шотландия!
На последно място ,ако Барса и Реал играят в Калчото ,то определено и двата отбора ,биха били извън топ 5.
За финал да кажа ,че бях убеден в победата на Интер ,като дори заложих,но залога ми беше Интер да бие с 1 гол разлика ,дори си познах Куин оф де Саут и Юргорден ,нищо,надценил съм катлунските копелета!Браво на Интер,Велик Мауриньо ,страхотна преса ,смазаха ги!
Миналата година подариха на Барса да играе на финала след съдийски реверанс срещу Челси ,тази година им се върна!
А оня Вальо Михов ,защо се беше напил толкова и дрънкаше глупости след мача по ПРО БГ?!Говореше за вкарване на терена за някакви анонимници от Локо София,Миньор,ЦСКА и т.н.За това футбола ни е на такова ниво ,защото го управляват хора като Вальо Михов ,всъщност Михов не живее за футбола ,а от него, години наред ,той паразитира покрай футбола и тази вечер му беше най-голямото падение!

Искам да ми отговориш на два въпроса:

Защо това иначе толкова слабо Испанско първенство е на първо място по спечелени трофеи от най-големия европейски клубен турнир Шампионската лига(общо 12 пъти) :roll:

И защо 80% от най-големите звезди на съвременния футбол-Меси,Шави,Роналдо, Кака и т.н. играят точно в Примера Дивизион :roll:

Като е супер,мега слабо да ти припомня ли успехите на испански отбори през последните години.Абстрахирам се от Реал и Барса.Севиля взе 2 купи на Уефа наред,като единия финал беше изцяло испански,Валенсия направи супер мачове във ШЛ,също взе купата на Уефа,Виляреал стигна полуфинал и само липсата на късмет не ги прати на финала през 2006та,да не говорим и за успехите на Депортиво,Хетафе,Реал Сос и други в ЕКТ през последните 10тина години.
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 21 апр 2010 00:58

Madridist написа:
pumpo написа:Барса и Реал живеят 9 месеца в заблудата Примиера Дифисион ,ето защо отпадат в Европа.Проблемът на Примиерата е ,че всички отбори са васали на Барса и Реал.

Побеждават с 0-6 Малага или Валядолид и "Мундо депортиво" и "Марка" ги засипва до небето с похвали,защото нямат нормални мачове ,срещу съперници които ги притискат ,а ги оставят да си разгирават топчицата на скорост и на свободно пространсвто.Примиера дифисион е най-скапаното първенство от топ 4,погледнете ямата в класирането между 2-я и 3-тия отбор,такава яма има само в Шотландия!
На последно място ,ако Барса и Реал играят в Калчото ,то определено и двата отбора ,биха били извън топ 5.
За финал да кажа ,че бях убеден в победата на Интер ,като дори заложих,но залога ми беше Интер да бие с 1 гол разлика ,дори си познах Куин оф де Саут и Юргорден ,нищо,надценил съм катлунските копелета!Браво на Интер,Велик Мауриньо ,страхотна преса ,смазаха ги!
Миналата година подариха на Барса да играе на финала след съдийски реверанс срещу Челси ,тази година им се върна!
А оня Вальо Михов ,защо се беше напил толкова и дрънкаше глупости след мача по ПРО БГ?!Говореше за вкарване на терена за някакви анонимници от Локо София,Миньор,ЦСКА и т.н.За това футбола ни е на такова ниво ,защото го управляват хора като Вальо Михов ,всъщност Михов не живее за футбола ,а от него, години наред ,той паразитира покрай футбола и тази вечер му беше най-голямото падение!

Защо това иначе толкова слабо Испанско първенство е на първо място по спечелени трофеи от най-големия европейски клубен турнир Шампионската лига(общо 12 пъти) :roll:

И защо 80% от най-големите звезди на съвременния футбол-Меси,Шави,Роналдо, Кака и т.н. играят точно в Примера Дивизион :roll:

Виж сега Уорнър Брадърс!
Отговори ми ти на въпрос:Защо Реал Мадрид купуват мухльовци на килограм и всяко следващо лято ги заменят с нови ,пак купени на килограм ,а продадените играчи са за суми по-ниски от цената на която са купени.Така ли се гради отбор и този отбор не трябва ли да е фалирал вече?
И ми отговори на въпроса ,каква е конкуренцията в Испания?
А се вижда в Европа какво правят испанците.Тези 12 титли общо ,повече от половината са в зоарата на КЕШ и Пеле има 1000 гола ,ама един негов гол ,не тежи толкова, колкото един гол на Марадона ,Бастен или Меси ,нали?Капиш?

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 21 апр 2010 01:00

Като е супер,мега слабо да ти припомня ли успехите на испански отбори през последните години.Абстрахирам се от Реал и Барса.Севиля взе 2 купи на Уефа наред,като единия финал беше изцяло испански,Валенсия направи супер мачове във ШЛ,също взе купата на Уефа,Виляреал стигна полуфинал и само липсата на късмет не ги прати на финала през 2006та,да не говорим и за успехите на Депортиво,Хетафе,Реал Сос и други в ЕКТ през последните 10тина години.

Кажи ми на колко точки е третия отбор след Реал и Барса?И ми отговори ,кога свършиха шансовете на Валенсия ,да се бори за шампион?Януари месец май,или даже декември?Като мислиш ,че Примиерата е силна ,вярвай си,блажени са вярващите!

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 21 апр 2010 01:00

bultras4e написа:Като е супер,мега слабо да ти припомня ли успехите на испански отбори през последните години.Абстрахирам се от Реал и Барса.Севиля взе 2 купи на Уефа наред,като единия финал беше изцяло испански,Валенсия направи супер мачове във ШЛ,също взе купата на Уефа,Виляреал стигна полуфинал и само липсата на късмет не ги прати на финала през 2006та,да не говорим и за успехите на Депортиво,Хетафе,Реал Сос и други в ЕКТ през последните 10тина години.
И от всичко написано ,разликата м/у 2-рия и 3-тия си остава 20 точки. :?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 21 апр 2010 01:02

Миналия летен трансферен прозорец Реал купиха само Ван дер Ваарт, само това лято купиха на много футболисти, но започнаха нов проект. Дори миналото Галактико купиха футболистите постепенно
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 21 апр 2010 01:02

Интер игра добре, но третия гол наистина си беше от засада! Вальо Михов правилно се изрази. Не виждам да е казал нещо което не е вярно ...

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 21 апр 2010 01:03

Гарантирам,че за 1ви път се "отваря" толкова голяма разлика...ако искаш провери статистики. :)

П.С. Колко точки е между 3тия и 4тия в Премиършип :?
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 21 апр 2010 01:03

maldin1 написа:
bultras4e написа:Като е супер,мега слабо да ти припомня ли успехите на испански отбори през последните години.Абстрахирам се от Реал и Барса.Севиля взе 2 купи на Уефа наред,като единия финал беше изцяло испански,Валенсия направи супер мачове във ШЛ,също взе купата на Уефа,Виляреал стигна полуфинал и само липсата на късмет не ги прати на финала през 2006та,да не говорим и за успехите на Депортиво,Хетафе,Реал Сос и други в ЕКТ през последните 10тина години.
И от всичко написано ,разликата м/у 2-рия и 3-тия си остава 20 точки. :?

Валенсия са в криза. А Реал са отбора с най-много победи в Европа и най-резултатния в 5те най-големи първенства, тва кво говори за испанските отбори, Барса имат една от най-добрите защити в Европа
Последна промяна от bojkyy на 21 апр 2010 01:04, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 21 апр 2010 01:04

pumpo написа:
Madridist написа:

Виж сега Уорнър Брадърс!
Отговори ми ти на въпрос:Защо Реал Мадрид купуват мухльовци на килограм и всяко следващо лято ги заменят с нови ,пак купени на килограм ,а продадените играчи са за суми по-ниски от цената на която са купени.Така ли се гради отбор и този отбор не трябва ли да е фалирал вече?
И ми отговори на въпроса ,каква е конкуренцията в Испания?
А се вижда в Европа какво правят испанците.Тези 12 титли общо ,повече от половината са в зоарата на КЕШ и Пеле има 1000 гола ,ама един негов гол ,не тежи толкова, колкото един гол на Марадона ,Бастен или Меси ,нали?Капиш?

За последните 12 години, испански отбори са печелили 5 пъти КЕШ и 2 пъти Купата на УЕФА. Кое друго първенство може да се похвали с това. :roll:
Последна промяна от Madridist на 21 апр 2010 01:05, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 21 апр 2010 01:04

bultras4e написа:Гарантирам,че за 1ви път се "отваря" толкова голяма разлика...ако искаш провери статистики. :)

П.С. Колко точки е между 3тия и 4тия в Премиършип :?
7 ,a btw съм се объркал не са 20 ,а 24 м/у Реал и Валенсия. :D
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Върни се в “Интер”