ivanivanov написа:Blue_Lion написа:slavia_forever написа:ИМЕННО! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Когато един организъм боледува, независимо коя част от него, целия организъм превъзмогва болестта!

Пиша отдавна в този форум,следя и още един и забелязвам следното : и тук,и в другия форум най-накрая има хора,който стигат до заключението,че трябва да сме заедно срещу тази измет в Държавата ! Имам приятели във ВМРО,познавам хора от фракцийте на Левски и т.н. и те мислят същото

97ма сините фенове бяха може би най-дейни като цяло в протестите,но не това е важно,давам го като пример ! Според мен,именно агитките,който вече са организирани трябва да дадат начало или поне своя принос към протести и обединение ! Спред теб,форевър,има ли шанс скоро това да стане ?
ne zadade wyprosa na men ,no si pozwolqwam da se wkly4a. mislq 4e ima 6ans da stane,to4no hora ot agitkite trqbwa da dadat na4aloto.wse pak otiwaiki na ma4 nas ni sybira edna ob6ta ideq. kakwo pre4i sled ma4a da sme pred narodnoto sybranie?
Не е нужен футболен мач за да има протест

Вчера е имало хора от агитките,но проблема там в момента е,че се сменят поколенията и по-младите дето са на по 15-16 веднага ще дадат "първа" на членове на другите фракций

А по дъртите от 20 нагоре знаят за кво са там - за България !!! Сини Лъвове бяха най-дейните в протестите 97ма,а Сини Лъвове са днешното ядро на София - Запад !!! В повечето страни такива движения тръгват именно от там ! В Полша агитка дава началото на падането Комунизма,в Хърватска и Сърбия,част от армийте им са били от агитките,по време на Югославската война ! Просто фракцийте са организирани,твърдят че са патриоти и т.н. - еми сега е времето да го докажат ! Убеден съм,че на всички протести занапред,ще има хора от агитките