VraTar4o написа:Майката на Иванчо му дала 50 стотинки и му казала:
- Вземи тези стотинки за закуска..
И той ги изял ..
Два домата пресичали улицата. По едно време единия го сгазила една кола а другият се провикнал хилейки се:
-Ставай бе, кетчуп!
Седи си Мечо Пух на един пън на полянката и яде шоколадова вафла.При него пристига Прасчо и го пита:
- Мечо, защо е толкова кафява тая вафла?
- Ами ... защото я ям вече за трети път.
В близката далечина,
черен кораб се белее,
а на него старец млад,
седнал прав, мълчи и пее.
Вицове, комични случки и изказвания
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вицове
Един фермер имал много похотлив петел.Петела оправял всичко женско мърдащо из двора и един ден собственика му го видял,в странна поза.Лежи петела на земята,разперил криле,разкрачил си краката и върху него се спускал орел.Фермера взел пушката си,гръмнал орела,а петела недоволен станал и извикал на стопанина си:
-А бе твойта м...,как можа да убиеш орела?Аз го дебна,да го опъна от три дена,а ти го застреля.
-А бе твойта м...,как можа да убиеш орела?Аз го дебна,да го опъна от три дена,а ти го застреля.
Само Черно море.
Нов наемател разглежда апартамента:
- Какво е това голямо петно на стената?
- Преди вас тук живееше един електротехник, който непрекъснато се занимаваше с експлозиви.
- И това от експлозива ли е?
- Не, това е самият експериментатор.
- Какво е това голямо петно на стената?
- Преди вас тук живееше един електротехник, който непрекъснато се занимаваше с експлозиви.
- И това от експлозива ли е?
- Не, това е самият експериментатор.
какво ядат човекоядците вегетарианци....естествено ГРАДИНАРИ

Колко участника в интернет форум са необходими за да сменят една крушка?
Отговор: 1,193
1 сменя крушката и пише във форума, че крушката е сменена.
12 споделят подобни техни дейности по замяна на крушки, които са извършили някога.
9 предупреждават, че смяната на крушки може да бъде опасна.
27 намират граматически грешки в предишните съобщения
53 започват да спорят за тези граматически грешки
156 пишат до администраторите на форума за недопустимото обсъждане на замяната на крушки във форума
41 човека поправят граматични и стилистични грешки в темите на тези, които преди това са намирали граматични и стилистични грешки
109 се опитват да пренесат обсъждането във форумите на друг сайт.
203 се опитват да им обяснят, че не трябва да е в този сайт, а в друг сайт
111 пишат, че всички ние използваме крушки и е напълно допустимо да се пише за тяхната замяна в този форум.
306 спорят, къде е по-добре да се купуват крушки и какви методи за тяхната замяна са по-ефективни, кои крушки се сменят лесно и кои - не.
27 изпращат линкове на сайтове, където могат да се видят различни модели крушки.
14 съобщават, че тези линкове не работят и изпращат правилните линкове.
3 пишат, че са намерили на тези сайтове материали, касаещи форума и правещи обсъждането допустимо.
33 сортират всички предишни мнения, събират ги в един голям текст и накрая добавят своето мнение.
12 заявявят, че напускат този просташки и некадърен форум завинаги, защото не могат да понасят нито форума, нито хората, които пишат в него.
4 предлагат да се напишат FAQ по въпроса с крушките и тяхната подмяна.
25 предлагат да се направи отделен форум по този въпрос.
47 заявяват, че нов форум не е необходим.
Отговор: 1,193
1 сменя крушката и пише във форума, че крушката е сменена.
12 споделят подобни техни дейности по замяна на крушки, които са извършили някога.
9 предупреждават, че смяната на крушки може да бъде опасна.
27 намират граматически грешки в предишните съобщения
53 започват да спорят за тези граматически грешки
156 пишат до администраторите на форума за недопустимото обсъждане на замяната на крушки във форума
41 човека поправят граматични и стилистични грешки в темите на тези, които преди това са намирали граматични и стилистични грешки
109 се опитват да пренесат обсъждането във форумите на друг сайт.
203 се опитват да им обяснят, че не трябва да е в този сайт, а в друг сайт
111 пишат, че всички ние използваме крушки и е напълно допустимо да се пише за тяхната замяна в този форум.
306 спорят, къде е по-добре да се купуват крушки и какви методи за тяхната замяна са по-ефективни, кои крушки се сменят лесно и кои - не.
27 изпращат линкове на сайтове, където могат да се видят различни модели крушки.
14 съобщават, че тези линкове не работят и изпращат правилните линкове.
3 пишат, че са намерили на тези сайтове материали, касаещи форума и правещи обсъждането допустимо.
33 сортират всички предишни мнения, събират ги в един голям текст и накрая добавят своето мнение.
12 заявявят, че напускат този просташки и некадърен форум завинаги, защото не могат да понасят нито форума, нито хората, които пишат в него.
4 предлагат да се напишат FAQ по въпроса с крушките и тяхната подмяна.
25 предлагат да се направи отделен форум по този въпрос.
47 заявяват, че нов форум не е необходим.
- Бижутера
- Контакти:
Разглежда един обявите във вестника и вижда обява:
" Услуги от екстрасенс.тел..."
Обажда се по телефона:
- Добър ден. Екстрасенс Иванов!
- Да.
- Може ли да си запиша час за сряда при вас?
- Не!
- Защо?
- Вторник ще си счупите крака.
" Услуги от екстрасенс.тел..."
Обажда се по телефона:
- Добър ден. Екстрасенс Иванов!
- Да.
- Може ли да си запиша час за сряда при вас?
- Не!
- Защо?
- Вторник ще си счупите крака.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- Боримечката
- Контакти:
Двама заклети рибари си обещали,че вечно ще ходят заедно за риба и даже женитба няма да развали това.
Отива единият един ден за риба,но другарят му го няма
Ден,два,месец...все така!Накрая пичът се появява...
-Кво става бе човек?Къде се изгуби?
-Ми ние си обещахме,ама нали знаеш....
-Добре де,оженил си се,разбирам!Поне кажи как е-готви ли?
-Не
-Пере ли?
-Не.
-Чисти ли?
-Не.
-Ми закакво я взе тогава бе будала?
-..Знаеш ли какви глисти има ве..

Отива единият един ден за риба,но другарят му го няма

Ден,два,месец...все така!Накрая пичът се появява...
-Кво става бе човек?Къде се изгуби?
-Ми ние си обещахме,ама нали знаеш....
-Добре де,оженил си се,разбирам!Поне кажи как е-готви ли?
-Не
-Пере ли?
-Не.
-Чисти ли?
-Не.
-Ми закакво я взе тогава бе будала?

-..Знаеш ли какви глисти има ве..

- IBUU_FOREVER
- Контакти:
Като говорим за владеенето на чужди езици:
В кухнята на известен лондонски хотел звъни телефона.Вдига един от готвачите и чува:
ту тии ту туу,ту тии, ту тууу
Затваря той, но телефона пак звъни и пак същото.И така няколко пъти.
Вижда го главния готвач и го пита какво прави и той му обяснява,че телефона звъни и като дигне дава свободно, при което шефа му казва:
-Не бе, пич това са българите,дето искат два чая за втора стая!
В кухнята на известен лондонски хотел звъни телефона.Вдига един от готвачите и чува:
ту тии ту туу,ту тии, ту тууу
Затваря той, но телефона пак звъни и пак същото.И така няколко пъти.
Вижда го главния готвач и го пита какво прави и той му обяснява,че телефона звъни и като дигне дава свободно, при което шефа му казва:
-Не бе, пич това са българите,дето искат два чая за втора стая!
Надявам се тук да говорим културно за футбол,но АКО ТРЕБВА МОЕМ И ДА РАНИМ...
Семейство тръгва на море . Баща - инженер , майка - учителка и дъщеря тийнейджърка .
На магистралата черен джип изпреварва жигулата им и ги засича . Бащата се чдосва дава газ до дупка , настига джипа , изпреварва го и го засича , за жалост леко одрасква бронята му ! Шофьора на джипа супер ядосан спира жигулата със семейството и ги строява пред колата :
–Добре сега кво ше правим , пита мутрата ? Женати ще я на*ба , дъщеряти ще ми направи св*рка , ама теб какво да те правя ???
Ти ще ми изядеш ла*ното - казал мутрата . Оправил жена му , дъщеря му , изходил се и бащата изял съдържанието . Мутрата се качил на джипа и отпрашил.
Семейството стояли до жигулата и се поглеждали един друг . Жената решила да разчупи обстановката и казала :
– А , тоя ако си мисли , че ме е таковал жестоко се лъже , с тая малка ...
Дъщерята:
–А тоя ако си мисли че съм правила св*рка - жестоко се лъже - аз само главичката...
Бащата мълчал , мълчал и казал :
–А , тоя ако си мисли , че съм му ял ла*ното - жестоко се лъже , аз само фъстъчките обирах !
На магистралата черен джип изпреварва жигулата им и ги засича . Бащата се чдосва дава газ до дупка , настига джипа , изпреварва го и го засича , за жалост леко одрасква бронята му ! Шофьора на джипа супер ядосан спира жигулата със семейството и ги строява пред колата :
–Добре сега кво ше правим , пита мутрата ? Женати ще я на*ба , дъщеряти ще ми направи св*рка , ама теб какво да те правя ???
Ти ще ми изядеш ла*ното - казал мутрата . Оправил жена му , дъщеря му , изходил се и бащата изял съдържанието . Мутрата се качил на джипа и отпрашил.
Семейството стояли до жигулата и се поглеждали един друг . Жената решила да разчупи обстановката и казала :
– А , тоя ако си мисли , че ме е таковал жестоко се лъже , с тая малка ...
Дъщерята:
–А тоя ако си мисли че съм правила св*рка - жестоко се лъже - аз само главичката...
Бащата мълчал , мълчал и казал :
–А , тоя ако си мисли , че съм му ял ла*ното - жестоко се лъже , аз само фъстъчките обирах !
- Ако кучето ви лае на задната врата, а жена ви звъни на входа, на кого от двамата ще отворите първо?
- На кучето - то поне ще спре да лае, когато му отворя.
- На кучето - то поне ще спре да лае, когато му отворя.