Черно Море - Пирин

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Черно море - Пирин

Мнениеот garfild8 » 20 апр 2010 19:01

Popeye написа:Гочето му виж успехите с Несебър , а на Бай Гроздан с Локото и съм сигурен , че пак ще си стоиш в къщи или пък Тройчо дето ще иска 1млн годишно и 3млн за селекция ....гледайте реално на нещата , а не само да нареждате като черни станции , най лесно е с плюенето това всеки го може ...

Ами успехите на Гочето с Етър,Левски и ЦСКА,да не са за пренебрегване?А втородивизионния Унион Берлин го заведе на финал,за Купата на Германия и го класира в УЕФА,пак ли да ги пренебрегнем?Освен меркантилния Тройчо,друг(обаче) свестен можеш ли да ми кажеш?Или си подготвил някоя трансферна бомба и лятото ще доведеш на Тича,Пелегрини от Реал Мд? :lol: Барабар с Ван дер Варт и Бензема. :lol: Ако не,кажи си стратегията.Треньор,нови играчи и т.н.Не само да лаеш,кой да ходи на Тича. :lol:
А дали и кога ще ходя на Тича,ти не си човека,който може да ми каже.Ясно ли се изразих?
Само Черно море.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 20 апр 2010 19:26

По пътя на логиката,следващия треньор ще е ...Радо Боянов. :( Ако няма да има пари за треньори и селекция,аз бих заложил на Тодор Марев,или Венци Маринов.Ако не друго,поне моряци от всякъде!А и Марев-Легенда!Но това само при положение че нямаме сериозни амбиции.Иначе бих предложил Илиан Илиев,Пламен Марков или Херо.Гледам да избера хора с интелект над средното,макар че Херо яко го пере лимката.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 20 апр 2010 20:26

Е добре де!
Като изгониха Кольо,колко народ викаше "ура"?
Като назначиха Кольо,колко време му искахте оставката БЕ?
Колко мача трябваше да минат,за да НЕ сте недоволни от Кольо?
Сега чета за "десетгодишни присъди"
"временно невалидни подписи"
"това не е,Черно Море"
Перфекционисти!
Любовта към ОТБОРА е най-важна когато ИМА проблеми!
Вий си пазете крехкото здраве и нервна система,пак ще е необходима голямата ви подкрепа, когато отбора тръгне нагоре!
Дотогава едва ли ще липсват ПСУВНИТЕ ВИ!
Дано не сте на мястото на Велизар сега,както и на мястото на Кольо,преди 3 години.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 20 апр 2010 20:35

Veso1913 написа:По пътя на логиката,следващия треньор ще е ...Радо Боянов. :( Ако няма да има пари за треньори и селекция,аз бих заложил на Тодор Марев,или Венци Маринов.Ако не друго,поне моряци от всякъде!А и Марев-Легенда!Но това само при положение че нямаме сериозни амбиции.Иначе бих предложил Илиан Илиев,Пламен Марков или Херо.Гледам да избера хора с интелект над средното,макар че Херо яко го пере лимката.

Абсолютно си прав - ако нямаме амбиции то Тошко Марев е най-добрия вариант. Голям черноморец и жива легенда. Ако обаче собствениците имат някакви амбиции, ако егото им е силно като например на Гришата Ганчев, то според мен кандидатите от българия са Георги Василев, Грозданов, Херо, Ст. Младенов или Илиян Илиев. Други просто няма! И пак мое мнение относно Пламен Марков - голям специалист и човек, но с прекалено мек характер. Просто няма да го слушат.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 20 апр 2010 21:18

Зелено-бяло,правилно си разбрал(че не искам да ходя на Тича) като си ме цитирал,но защо слагаш всички под един знаменател?Тези които не искат да ходят и плюещите Кольо,да са едни и същи,всички?Да,аз не искам да ходя до следващия сезон,защото не съм мазохист,да гледам жалкия си отбор,но не съм от плюещите по Кольо.Половин дума срещу него не съм казал.Защото за мен,той беше треньор.Както вярвах и на Велизар,до мача в Каварна.И ако го върнат,добре.Ако не,нека да е някой като Гочето или Грозданов.
Само Черно море.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 20 апр 2010 21:34

[offtopic]не сте ме карали отдавна така да се смея докато ви четох коментарите,какво сте се наежили един на друг не мога да ви разбера,единия едно казал-другия да стане на неговата друго,продължавайте в същия дух-направо някой цепят мрака,кой ходил-кой неходил,кой щял да ходи-кой щял да не ходи,всеки си има глава на раменете и сам си решава,живейте си живота кой както намери за добре и това е приятели-от излишни нерви няма полза,пс-в някой коментари се напипват между редовете доста интересни неща[не само в тази тема]-изводите ще ги оставя на вас,и утре победа моряци :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
HASTA DE LA VICTORIA

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 20 апр 2010 21:35

garfild8 написа:Зелено-бяло,правилно си разбрал(че не искам да ходя на Тича) като си ме цитирал,но защо слагаш всички под един знаменател?Тези които не искат да ходят и плюещите Кольо,да са едни и същи,всички?Да,аз не искам да ходя до следващия сезон,защото не съм мазохист,да гледам жалкия си отбор,но не съм от плюещите по Кольо.Половин дума срещу него не съм казал.Защото за мен,той беше треньор.Както вярвах и на Велизар,до мача в Каварна.И ако го върнат,добре.Ако не,нека да е някой като Гочето или Грозданов.

Ти си от "обичащите" моряци.Изобщо не искам да те обидя :oops: но защо не искаш да си на стадиона.Признавам си че аз не ходя редовно,но посещенията ми никога не са зависели от резултатите на отбора.Даже съм бил по-редовен в "трудни и тежки дни".
Момента е труден,но не жесток.Все пак сме 6-ти.
Хайде всеки който когато е пикал е целил винаги дупката,да се обади!
Най-трудно е да гледаш жалкия си отбор,лесно е да се отричаш във форума.Хайде да не ревем като вдовица на гробище!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 20 апр 2010 21:45

Знам че,не си целял да ме обидиш,Зелено-бяло.Просто исках да уточня че,не съм псувал Кольо.Както и да е.Прочети темата която съм пуснал в събота.''Ой ти Черно море'',но я прекръстиха ''Защо стигнахме дотук''.Там си изразих болката от ставащото с отбора ми.Наистина нямам сили в себе си,да ходя на Тича,защото съм много огорчен.Искам да се забавлявам,като ида,с кеф да дера гърло.Но така жалки да изглеждаме и смешни,за неутралните фенове,нямам сърце да ги гледам наживо.Затова предпочитам да си стоя в къщи,а за новия сезон,с нов треньор,нови играчи,с контузените сега и с нови амбиции,пак ще ходя.
Само Черно море.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 20 апр 2010 21:52

зелено-бяло написа:
garfild8 написа:Зелено-бяло,правилно си разбрал(че не искам да ходя на Тича) като си ме цитирал,но защо слагаш всички под един знаменател?Тези които не искат да ходят и плюещите Кольо,да са едни и същи,всички?Да,аз не искам да ходя до следващия сезон,защото не съм мазохист,да гледам жалкия си отбор,но не съм от плюещите по Кольо.Половин дума срещу него не съм казал.Защото за мен,той беше треньор.Както вярвах и на Велизар,до мача в Каварна.И ако го върнат,добре.Ако не,нека да е някой като Гочето или Грозданов.

Ти си от "обичащите" моряци.Изобщо не искам да те обидя :oops: но защо не искаш да си на стадиона.Признавам си че аз не ходя редовно,но посещенията ми никога не са зависели от резултатите на отбора.Даже съм бил по-редовен в "трудни и тежки дни".
Момента е труден,но не жесток.Все пак сме 6-ти.
Хайде всеки който когато е пикал е целил винаги дупката,да се обади!
Най-трудно е да гледаш жалкия си отбор,лесно е да се отричаш във форума.Хайде да не ревем като вдовица на гробище!

Зелено-бяло, Гарфилд е един истински моряк! Нещо като теб или мен. Нещо го е пречупило в момента, но почти съм сигурен, че утре той ще бъде на стадиона. Та на него сигурно и сърцето му е зелено! Като нашите де. :lol:

П.П - Гарфилд приятелю, трябва да помагаме на момчетата в този тежък период! Ти си истински моряк! Трябва да намериш сили и да дойдеш!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 20 апр 2010 22:40

Зелен...изгубих тръпката.[offtopic]Караш ме да се замисля,приятелю.[/offtopic]
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”