Здравейте ,пиша тука с цел да бъда чут.Отправям една молба към отговорните лица да върнат така любимото на нас предаване "Пред банята'.Това е едно много добро предаване ,не само защото е свързано с една от най-популярните сфери на живота -спорта,но и защото се дава право на изказване на мнение по съответните теми .Когато закрихте тази рубрика с нетърпение чаках доста време ,но така и не се върна .
Ще отправя една молба към всички посетители във този форум,нищо ,че не е по темата Левски ,исками се всеки ,който е останал с добри спомени от това предаване да подкрепи идеята за завръщане й.
Ще се връща ли скоро "Пред банята" по Дарик радио
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще се връща ли скоро "Пред банята" по Дарик радио
Подкрепям напълно имаше страхотни и доста духовити меко казано изказвания в това предаване.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Аз също те подкрепям, винаги ми е било интересно да слушам това предаване!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
всъщност "Пред банята" не беше закрито, закри се цялото радио Гонг, а в програмната схема на Дарик явно няма място за "банята"...
някой гледа ли мача? нашите толкова ли са зле в Мездра?
някой гледа ли мача? нашите толкова ли са зле в Мездра?

Нашите културно полягат на Мездра - явно мустака пак е намислил схеми. Дори допускам, че може с Перуката да детронират носителя на купата, отказвайки му лиценз за евроучастие, за да можем евентуално, бъдейки 4-ти пак да сме в Европа... Мездра е с лоби в Левски и Славия.
Относно "Пред банята" - мисля, че спокойно могат да отделят 1 час за слушатели в рамките на "Голлиния", тъй като в часа, в който беше /16ч/ има регионални програми и де факто ще се слуша само в София, Видин, Кърджали и по-малките градчета около столицата.
Относно "Пред банята" - мисля, че спокойно могат да отделят 1 час за слушатели в рамките на "Голлиния", тъй като в часа, в който беше /16ч/ има регионални програми и де факто ще се слуша само в София, Видин, Кърджали и по-малките градчета около столицата.
FCH написа:Нашите културно полягат на Мездра - явно мустака пак е намислил схеми. Дори допускам, че може с Перуката да детронират носителя на купата, отказвайки му лиценз за евроучастие, за да можем евентуално, бъдейки 4-ти пак да сме в Европа... Мездра е с лоби в Левски и Славия.
Е защо във Видин и Кърджали няма ли регионални прогами!

Предаването верно беше култово !

Слушах го с интерес, както и почти всички предавания на Радио Гонг.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Не ми липсва-беше добре замислено,но се обаждаха едни и същи олигофрени,водещите не бяха обективни-така че по-добре без него!
cska_90 написа:Е защо във Видин и Кърджали няма ли регионални прогами!
Във Видин не, а в Кърджали - само сутрешен блок.
soilwork написа:Не ми липсва-беше добре замислено,но се обаждаха едни и същи олигофрени..
Да да имаше разни - като вестникаря от подлеза на централна гара или разни краеведи-летописци... Най-арогантно се държеше Ники александров, но той май по природа си е такъв... Вместо да си промени артикулацията, си излива чорбарската злоба на невинния слушател.
- Pro-European
- Контакти:
Предаването беше велико!
Дано отново се появи в ефир!
Дано отново се появи в ефир!
Авторът на темата: Ще спре ли..
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”