Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Заседание !
Личното ми мнение извън форума, кореспондира с твоето, Димо. Във форума обаче, ако се пусне подобна тема, ще провокира мнения от сорта "смърт на турците" и подобни, което ще доведе до редица отстранени потребители (имаме опит). А и самата тема не кореспондира изцяло с точка 8 от правилата, не само заради "турците", а и в участъка "насаждане на омраза между хората".
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- Cesc Fabregas
- Контакти:
slavia_forever написа:Не съм забелязал вече да има проблем с мненията.![]()
П.С. Алилуя, идва ред на динамичните ай пита.
Блаженни са вярващите
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
rhaegar, пич, нали се разбрахме да пишем причината за БАН-овете?!......
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Пламене,кво правиш бе мама му стара!?! Малко е напрежението, ти идваш, и провокираш 3 ПЪТИ! първите 2 не толкова явно, но след мача направо се уля! 
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
kartago написа:rhaegar, пич, нали се разбрахме да пишем причината за БАН-овете?!......
Хмм за кой конкретно? Мисля, че на всички от днес съм пейстнал директно каквото са казали в "публична причина".
П.С. Интересно, защо така не са излезнали.......Както и да е, всички са заради не особено лицеприятни реплики.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:kartago написа:rhaegar, пич, нали се разбрахме да пишем причината за БАН-овете?!......
Хмм за кой конкретно? Мисля, че на всички от днес съм пейстнал директно каквото са казали в "публична причина".
П.С. Интересно, защо така не са излезнали.......Както и да е, всички са заради не особено лицеприятни реплики.
Ами аз поне три видях, без причина, преди няколко дена, пак имаше, погледни в "Последни действия"...
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
slavia_forever написа:
П.С. Алилуя, идва ред на динамичните ай пита.
Мечтите са безплатни
cska_90 написа:Колеги-имам идея относно следната подписка:
ВМРО стартира референдум срещу членството на Турция в ЕС
Реших да пусна тема, но реших все пак да се консултирам с вас-ако смятате,че ще е проблемна -няма да го направя!!Според мене това е доста важна кауза и заслужава да се обсъди-така,че ще ви помоля всеки да си даде мнението!!Мерси предварително!!!Иначе моята позиция е ясна-личи и от подписа ми!
Категорично съм против и то само защото замесена ли е Турция, в нашия форум, вярвайте ми, ще се изсипят купища неприятни мнения. Вече сме го играли този филм, имаше и други подобни пускани теми, а при тях нещата излизат извън контрол.
Модераторите не са ви враг!
stenly написа:cska_90 написа:Колеги-имам идея относно следната подписка:
ВМРО стартира референдум срещу членството на Турция в ЕС
Реших да пусна тема, но реших все пак да се консултирам с вас-ако смятате,че ще е проблемна -няма да го направя!!Според мене това е доста важна кауза и заслужава да се обсъди-така,че ще ви помоля всеки да си даде мнението!!Мерси предварително!!!Иначе моята позиция е ясна-личи и от подписа ми!
Категорично съм против и то само защото замесена ли е Турция, в нашия форум, вярвайте ми, ще се изсипят купища неприятни мнения. Вече сме го играли този филм, имаше и други подобни пускани теми, а при тях нещата излизат извън контрол.
E значи въпросът е приключен!!Аз имам по-особено мнение, но все пак не е мой форума така,че ще се съобразя!!!Благодаря все пак,че взе отношение по темата!