Черно Море - Пирин
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Пирин
Вятъра на промяната задуха.... мирише ми на нова схема и нови изпълнители. Очаквам утре да излезем с 10+1 ....10 защитника и вратаря демек. Все пак предвиждам победа с 2:0 с голове именно на Илко Пиргов 

Даниел Георгиев поднови тренировки
Източник: Народно дело 11:46 / 20.04.2010
Халфът на „Черно море“ Даниел Георгиев поднови тренировки, но най-вероятно няма да се завърне на терена срещу „Пирин“ на „Тича“ утре. Ако Даниел не чувства болки, той ще попадне в групата за неделното гостуване на „Локомотив“ (Сф). Както е известно, Георгиев не е играл от 1 март, когато „Черноморец“ бе победен с 2:0 във Варна.
По традиция Велизар Попов ще направи размествания в състава за двубоя с „орлетата“. Едната промяна ще е принудителна заради наказанието на Атанас Борносузов. Очаква се като титуляр да излезе единият измежду Йордан Юруков или Георги Аврамов, а Танко Дяков да се завърне в защита. Срещата с „Пирин“ ще ръководи Ивайло Бозев (Пловдив).
http://www.ole-bg.com/157450.html
Трима с контузии на "Тича"
Източник: http://www.ole-bg.com 14:40 / 20.04.2010
Трима футболисти на „Черно море“ са с контузии и тренираха на облекчен режим вчера. Става дума за Георги Божилов и Румен Николов, които са получили травмите си при загубата с 0:1 от „Славия“, и за Тодор Колев, който пропусна гостуването на „Овча Купел“ заради болки в адуктора. Днес лекарят на тима д-р Метин Мутлу ще каже дали те ще могат да играят срещу „Пирин“ утре от 14 ч. на „Тича“.
http://www.ole-bg.com/157538.html
Източник: Народно дело 11:46 / 20.04.2010
Халфът на „Черно море“ Даниел Георгиев поднови тренировки, но най-вероятно няма да се завърне на терена срещу „Пирин“ на „Тича“ утре. Ако Даниел не чувства болки, той ще попадне в групата за неделното гостуване на „Локомотив“ (Сф). Както е известно, Георгиев не е играл от 1 март, когато „Черноморец“ бе победен с 2:0 във Варна.
По традиция Велизар Попов ще направи размествания в състава за двубоя с „орлетата“. Едната промяна ще е принудителна заради наказанието на Атанас Борносузов. Очаква се като титуляр да излезе единият измежду Йордан Юруков или Георги Аврамов, а Танко Дяков да се завърне в защита. Срещата с „Пирин“ ще ръководи Ивайло Бозев (Пловдив).
http://www.ole-bg.com/157450.html
Трима с контузии на "Тича"
Източник: http://www.ole-bg.com 14:40 / 20.04.2010
Трима футболисти на „Черно море“ са с контузии и тренираха на облекчен режим вчера. Става дума за Георги Божилов и Румен Николов, които са получили травмите си при загубата с 0:1 от „Славия“, и за Тодор Колев, който пропусна гостуването на „Овча Купел“ заради болки в адуктора. Днес лекарят на тима д-р Метин Мутлу ще каже дали те ще могат да играят срещу „Пирин“ утре от 14 ч. на „Тича“.
http://www.ole-bg.com/157538.html
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Пак шок и ужас в подредбата на състава.
Не очаквайте силен мач от Дани, след дългата пауза.
Успех и късмет!!
Не очаквайте силен мач от Дани, след дългата пауза.
Успех и късмет!!
Преди време един велик отбор взе че купи един вратар аъа средно статиситически качества.Става въпрос за Фабиен Бартез.Запитан защо е купил именно този вратар,отговора беше,че след дълго наблюдаване на мачовете в които е играл въпросния,освен че е показал не лоши качества е показал и изумителен късмет срещу противниковите нападатели.Разбирате ли за какво става въпрос?КЪСМЕТ!!!От това са се водили клуб като Ман юнайтед.Това е нещо което определено ни липсва тази година.Даже бих казал,че липсата му ни идва в повече.За този кръг контузени и наказани играчи.
1.Миро Манолов
2.Жоро Илиев
3.Дано Георгиев
4.Наско Борносузов
5.Тошко Колев
6.Георги Божилов
7.Румен Николов
8.Мишо Лазаров/не знам дали се е оправил още,или го пускат на магия/
Играхме и 4 мача без малък Сашко.Дани Димов е с контузия ,но поне играе,малко или много.А да не говорим,че играхме почти цял сезон без Юруков и Адемар.И на всичко отгоре и треньора е получил навярно мозъчен спазъм в следствие на горе изложеното.И Капело да беше...Пиша си аз,поглеждам написаното и се ужасявам от това което виждам на монитора.Ако победим Пирин,ще бъде едно малко чудо!Дано успеем!
1.Миро Манолов
2.Жоро Илиев
3.Дано Георгиев
4.Наско Борносузов
5.Тошко Колев
6.Георги Божилов
7.Румен Николов
8.Мишо Лазаров/не знам дали се е оправил още,или го пускат на магия/
Играхме и 4 мача без малък Сашко.Дани Димов е с контузия ,но поне играе,малко или много.А да не говорим,че играхме почти цял сезон без Юруков и Адемар.И на всичко отгоре и треньора е получил навярно мозъчен спазъм в следствие на горе изложеното.И Капело да беше...Пиша си аз,поглеждам написаното и се ужасявам от това което виждам на монитора.Ако победим Пирин,ще бъде едно малко чудо!Дано успеем!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Между другото,защо съфорумците не напишат един примерен състав.Може и да бъде прочетен от когото трябва. 

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Гения Попов е наказан за два мача.Това е прекрасно.
Тука повечето моряци пишат предполагаеми състави,обаче онзи Гений с прическата ги върти както му скимне играчите.
Защо да пиша примерно аз?
Той да ми пуска Дяков ляво крило или Божилов десен бек,примерно.За това ли?

Veso1913 написа:Между другото,защо съфорумците не напишат един примерен състав.Може и да бъде прочетен от когото трябва.
Тука повечето моряци пишат предполагаеми състави,обаче онзи Гений с прическата ги върти както му скимне играчите.

Само Черно море.
garfild8 написа:Гения Попов е наказан за два мача.Това е прекрасно.
Veso1913 написа:Между другото,защо съфорумците не напишат един примерен състав.Може и да бъде прочетен от когото трябва.
Тука повечето моряци пишат предполагаеми състави,обаче онзи Гений с прическата ги върти както му скимне играчите.Защо да пиша примерно аз?
Той да ми пуска Дяков ляво крило или Божилов десен бек,примерно.За това ли?
ами оня гений с прическата не може с пръдня боя да прави ,пусна Ратников второто полувреме и кво стана , при положение , че има опасност от контузия извади Божилов и Николов да ги съхрани за този мач , а ти освен да плюеш какво можеш? Да си вдигнеш гъза и да отидеш да подкрепиш отбора си можеш ли ?Не нали айде сега кажете , кой да ни е треньор ама с имена ....

Само Черно море.
Гочето му виж успехите с Несебър , а на Бай Гроздан с Локото и съм сигурен , че пак ще си стоиш в къщи или пък Тройчо дето ще иска 1млн годишно и 3млн за селекция ....гледайте реално на нещата , а не само да нареждате като черни станции , най лесно е с плюенето това всеки го може ...
Popeye написа:Гочето му виж успехите с Несебър , а на Бай Гроздан с Локото и съм сигурен , че пак ще си стоиш в къщи или пък Тройчо дето ще иска 1млн годишно и 3млн за селекция ....гледайте реално на нещата , а не само да нареждате като черни станции , най лесно е с плюенето това всеки го може ...
Ами като нямат пари,защо изгониха Кольо?Или дават милиони и сме в играта за титла,турнири или просто трябва да потърсят най-добрия варянт.А той едва ли е Велизар..И да според мен Грозданов е много добър треньор..и едва ли взима милиони..
Виж Стойчо,човека си знае цената няма да бачка за 1000 лева,иска си и селекцията и има резултати..това е няма ли играчи не е работа..много ясно че няма да дойде и да бачка с свободни агенти,със съмнителни качества изгонени от средняшки клубове..