Мнениеот zaqwsxd » 20 апр 2010 07:15
Знам , че ще ме напсуват някой хора , други ще ме намразят , но според мен шампионът на България , освен добри игри и класни футболисти , които несъмнено има в Литекс , трябва да е отбор , на който всеки мач ходят поне 5 000 + хора , отбор . който обръща достатъчно внимание на школата и даже бих казал отбор , който налага играчи от школата в първия отбор , отбор , който не е уговорил нито 1 мач (купил или продал) , и накрая , но не и по важност с добра клубна база и светло бъдеще. Този отбор не трябва да е с президент , който купува и продава мачове , не трябва да прави смешни томболи и да пуска публиката безплантно на стадиона , трябва да има поне 10 юноша в първия отбор (*според мен БФС трябва да започнат да ограничават отборите в това отношение , а именно да съкраятят квотите за чужденците.) да има стадион , на който да ти прави кеф да отидеш , просто да ти е хубаво , да не те вали , да не чопли някой семки върху тебе и да ги плюе на главата ти. За момента нито един отбор не отговаря на моите "изисквания" , затова мисля , че няма да има заслужил достатъчно отбор титлата. Надявам се с това мнение да ви накарам да се замислите относно бъдещето на българския футбол , надявам се БФС да се замислят относно това , но затова трябва да има огромен отзвук в медийте на такива мнения , а не да се кътат. За това бих бил много благодарен на журналистите от гонг ако направят статия относно тези фактори . Ако не тогава ние , феновете , трябва да вземем нещата в свои ръце ! Да спрем да ходим по мачове , да спрем да гледаме български футбол по ТВ-то , защото в момента А група се води с по-голям рейтинг от Премиершип и Примера .
Последна промяна от
zaqwsxd на 20 апр 2010 07:17, променено общо 1 път.