"Титаните" не искат ЦСКА в Европа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: "Титаните" не искат ЦСКА в Европа

Мнениеот slavia_forever » 19 апр 2010 23:18

Доста неща прочетох, след което последваха санкции! Приканвам към спазване на добрия тон!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 апр 2010 01:48

Чета през мнение думата ИСТИНАТА Е, ЧЕ Титан не иска Европа заради бла-бла-бла.

ЦСКА не получили лиценз за Европа, няма как да получи лиценз и за нашето първенство, така че преди да пишете мислете.
Изображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 20 апр 2010 09:58

PFC Litex написа:
ЦСКА не получили лиценз за Европа, няма как да получи лиценз и за нашето първенство, така че преди да пишете мислете.

Сигурно си прав.Но би ли ми казал,как преди 2 години,ЦСКА остана в А група,след като му взеха евролиценза? :roll:
Може и така да е,ама не се ли спазва,един вид,все едно го няма или не важи за всички. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
LEmpereur
Контакти:

Мнениеот LEmpereur » 20 апр 2010 12:01

PFC Litex написа:Чета през мнение думата ИСТИНАТА Е, ЧЕ Титан не иска Европа заради бла-бла-бла.

А ти прочети преди да мислиш, лицензът за Европа е съвсем отделен от лиценз за България, този за вътрешното първенство е с много занижени критерии, отделен е и лиценз за стадиона. Чорбата не искат да играят в Европа и това е ясно и на малките деца !
FGS

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 20 апр 2010 12:47

Мисля че е крайно време Титан да се преименува в Тиган.
Поне такива индикации дават.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 20 апр 2010 13:31

Не вярвам в такова твърдение, но Титан ме обеждават със всяко свое действие. Досега нямат правилно решение, нито ръководно нито спортно. Не съм обеден, че отбора, който в контролите се счупи да вкарва голове, сега не може да реализира нищо. Явно проблема е другаде не във футболистите. На мача с Миньор направо ми стана тъжно, защото съм на стадиона от 25 години и такова нещо никога не се е случвало. Дано не пропуснем Европа, защото тогава работите ще се забатачат още повече: без пари от УЕФА, без трансфери навън и съм обеден и без Глобул. Това ще е краят на Титан, а ЦСКА дори да отцелее ще мъждука! Затова се надявам да бием Литекс утре и нещата да се успокоят, но не стане ли незнам вече накъде ще поемем! Аз ще бъда на стадиона, вие си помислете?

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 20 апр 2010 14:23

Жалката истина ние не я знаем! Ако ни я кажат на нас феновете ще разберем, колкото и да ни боли! Не мислите ли ?

Върни се в “ЦСКА”